Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
lluisllach89 írta:Nem kell idejekorán örülni, fordítani fog a Madrid, behúzzák a meccset, mentálisan jobbak, a Villarealnak lesznek helyzetei, de a Madrid jobban ki fogja használni a sajátjait.
Én ezen a csapaton nem látok vmi nagy mentális egységet. 2-2 vagy 2-3 a tippem.lluisllach89 írta:Nem kell idejekorán örülni, fordítani fog a Madrid, behúzzák a meccset, mentálisan jobbak, a Villarealnak lesznek helyzetei, de a Madrid jobban ki fogja használni a sajátjait.

Írok privát üzenetet.RonaldinhoX írta:Sracok erdekel kit jegy az Arsenal meccsekre mert a haverom nem tud jönni se a londonira se a barcelonaira

Ez így van.Rivaldo11 írta:De tegyük hozzá, hogy ha nem talál be, mindegy neki, nyernek-e vagy sem, akkor sír a szájacsababarca írta: Minden gólöröménél,amit láttam,úgy ünnepel,mintha megnyerte volna egyedül a VB-t és a BL-t egyszerre,egy időben.
Ma már jól alszik.
De tegyük hozzá, hogy ha nem talál be, mindegy neki, nyernek-e vagy sem, akkor sír a szájacsababarca írta: Minden gólöröménél,amit láttam,úgy ünnepel,mintha megnyerte volna egyedül a VB-t és a BL-t egyszerre,egy időben.
kanty írta:Csak az eredmény követed? Ha igen akkor: 16oson belül adott egy szép passzt Benzemacsababarca írta: Amúgy milyen gólt rúgott? elég egyszemélyes csapat ez a real,legalábbis ami a góllövést illeti.nek, ő középre rúgta, Ronaldo pedig 3méterről az üres kapuba lőtt.
Csak az eredmény követed? Ha igen akkor: 16oson belül adott egy szép passzt Benzemacsababarca írta: Amúgy milyen gólt rúgott? elég egyszemélyes csapat ez a real,legalábbis ami a góllövést illeti.

Ezért fogjátok ma is simán behúzni a "rangadót"daffy írta:nem véletlen,hogy esélyük sincs a 2be kerülésreTocy írta: Viszont a Villarrealnál a kezdőben is vannak jóval gyengébben mint az említettek, akik nálatok pótlékok. Akkor milyenek lehetnek az ő pótlékaik...
nem véletlen,hogy esélyük sincs a 2be kerülésreTocy írta: Viszont a Villarrealnál a kezdőben is vannak jóval gyengébben mint az említettek, akik nálatok pótlékok. Akkor milyenek lehetnek az ő pótlékaik...