Dotn93 írta:Boston Celtics–Houston Rockets 102–108
Bob_Marley írnál egy véleményt erről a meccsről, mert felfoghatatlan, hogy kikapott a Rocketstől a Boston...és elmagyaráznád, hogy a rájátszásban mit jelent a pályaelőny? Mert azt hittem, hogy az alapszakaszt megnyerő csapat játszik a PO-ba épphogy bejutú csapattal, a 2. az utsó előtti PO-ba bejutóval és így tovább
Eazzynek tökéletesen igaza van!Pályaelőnyt meg csaba leírta annyi kiegészítést tennék, hogy a formula 2-2-1-1-1!Tehát aki előrébb végzett az alapszakaszban az 2 meccset otthon játszik, majd 2 meccset idegenben majd 1 otthon 1 idegenben és végül ha szükséges utolsót otthon!A nagy döntőben van 2-3-2es formula!Sajnos azért lárni kell, hogy a Celticsben nem mai emberek játszanak, s mint már írtam nem egy sérülést szenvedtek már el!Tavaly is a fő cél a bejutáson volt, s a POra pihentette a társaságot Rivers!Igazából nem is volt nagyon más választási lehetőség!Idegenben tavaly is jók voltunk!De azért azt látni kell, hogy ideális esetben "csak" 1et kell elhozni idegenből, de PO-ban már nagyon erős csapatok vannak, s a 3 hazait behúzni nem egyszerű, szóval inkább kétszer kell nyerni vendégként!Idén azért is hangsúlyozza Rivers, hogy jó lenne azért előrébb végezni, mert minden valószínűség szerint Keleten a Miamin keresztül lehet bejutni a nagy döntőbe!És a Miami ellen 2szer nyerni vendégként....hát embert próbáló!Rockets elleni meccset nem láttam még (most értem haza a munkából

), de érezhető, hogy picit hullámvölgyben a csapat!Héten már játszhat KG, bár ki tudja mennyit fog bírni!A riválisoknál is lesznek hullámvölgyek , szóval nem kell azért aggódni!A legfontosabb, hogy amennyire lehet egészségesen érjünk be a PO-ba!Engem jobban zavar a vereség ellenére a 108 kapott pont!Persze z nem általános, de a védekezést össze kell kapni, mert mint minden sportban itt is a legfontosabb alap a jó védekezés!Azért csüggedésre semmi ok, van még 45 meccs, szóval lehet bőven javítani!A végelszámolásnál 3iknál rosszabb poziciót nem szabad elérni, mert az végleges lehet!De keine panik, s Go CELTICS