A Magyar Barca!

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ZTE!
Barça B

2005.09.29. 16:42:00

Sziasztok!

Elnézést kérek mindenkitől akit +bántottam előző hozzászólásommal(kaptam anyukámtól 1 fejmosást mert elolvasta)!!
Tehát még 1x:

Sajna tegnap sem sikerült,de bízzunk abban h minden rossz sorozatnak 1szer vége szakad!Már ne bánkódjon rajta SENKI hanem már most kezdjünk el ráhangolódni a következő hétre!Az nyugtasson + mindenkit h ebben a bajnokságban nincs 1 olyan ****** "csapat" mint a milan és h nem kapunk ki még 1szer 1 olyan ************* csapattól mint az inter!
Norbi!Sajnos attól tartok hogy megérezzük a hiányodat de REMÉLEM meg fogjuk oldani!

Tényleg még 1x elnézést!

üdv:Zoli
Silvanus
Director del Fútbol

2005.09.29. 16:34:44

mucs1 írta:Öcsémmel együtt megyünk, és elvileg melkorék visznek, szoval ránk számithattok.
No, akkor jó!... :wink: Ez vót az 1400-dik hsz-em!!! :P
"Més Cuen un Club"
mucs1
Jugador d'estrella

2005.09.29. 16:33:55

Öcsémmel együtt megyünk, és elvileg melkorék visznek, szoval ránk számithattok.
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona

A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.09.29. 16:25:24

Jó pihenést Norbi!

Más: szombaton kik jönnek? Barcafan, Mucs, Ronaldinho17, én, és mág...??? Zoli, Melkor, Marci, Gáborék, Jaxy, Boogess...???
"Més Cuen un Club"
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.09.29. 16:22:30

Pali meg Gergő kiamarad :?: :cry: :shock:
ZTE!
Barça B

2005.09.29. 16:15:44

Sziasztok!

Sajna tegnap sem sikerült,de bizzunk abban h minden rossz sorozatnak 1szer vége szakad!Már ne bánkódjon rajta SENKI hanem már most kezdjünk el ráhangolódni a következő hétre!Az nyugtasson + mindenkit h ebben a bajnokságban nincs 1 olyan XYYYYX "csapat" mint a milan és h nem kapunk ki még 1szer 1 olyan YXXXXXXXXXXXY csapattól mint az inter!
Norbi!Sajnos attól tartok h meg érezzük a hiányodat de REMÉLEM meg fogjuk oldani!

üdv:Zoli
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ZTE! 2005.09.30. 14:40:22-kor.
gnorbert
Capitá del Barça

2005.09.29. 15:45:53

Üdv a Magyar Barca Fórumán Sign!

Tudod, ha így folytatjuk hamarosan neked adom az enyémet...

Komolyra fordítva a szót:

Kedveskéim!

Holnap hajnalban elutazom, tehát kihagyom a most szombati focit (okt. 1.), a jövő hét szerdai bajnokit (okt. 5. Start 17:50!!!) ill. a jövő hét szombati (okt. 8.) játékot.
Nem szeretném ha szétszednétek egymást míg nem vagyok itthon, nagyon kérek mindenkit viselkedjen a Csapathoz méltóan, segítsétek és ne piszkáljátok egymást!!

A jövő heti tervezett bajnoki keret:

kapus
1. Zoli - ha Ő nincs Jaxy (amennyiben elvállalja)
védők
2. Deffent
3. Bercy
4. Marci
5. Z. Iván
középpályások
6. Czinger
7. B. Miki - ha nincs helyette A. Gergő
8. Mehrlin
9. Melkor
támadók
10. Ronaldinho17
11. Cory
12. Boogess

A jövő hét "szabadságosai" (természetesen ha lesznek kiesők a tervezett keretből, mindenképpen töltsük ki a Csapatot!)

1. B. Pali
2. Silvanus
3. Barcafan
4. A. Gergő
5. Jaxy
6. gnorbert

Gyűjtsétek az infókat (mindenki tud e jönni a kezdőből, ha nem írjátok ide hogy ki az aki nem, ill. mindenki ideér é, a jelzett időpontra ami 17:30 legkésőbb!!!)
Mezőnyben ne legyünk többen 10-11 főnél, mert megint nem jut elég idő a játékra.
Ellenfelünk a Balaton FC lesz, ha nem tévedek semmivel sem rosszabbak (vagy jobbak) mint az eddigi csapatok akikkel volt szerencsénk összemérni erőinket.
Igyekszem megtalálni a lehetőséget hogy ránézzek a fórumra, de nem tudom még hogy lesz...

Legyetek ügyesek, nyerjétek meg a bajnokit, nyomjátok keményen szombatonként, és mindenekelőtt vigyázzatok magatokra!

Tisztelettel: gnorbert

FORCA H.FCB!!! FORCA BARCA!!!
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Bercy
Entrenador del Barça

2005.09.29. 13:26:12

Sign írta:Sziasztok!

Lehet még rendelni a mezetekből?? Ha igen, akkor szeretnék kérni egy XL-est, Grámán felirattal.

Köszi, sziasztok!!
Helló!

Minek neked Barca mez?
És miért pont Grámán felirattal?
Csak azért kérdem mert már nem nagyon lesznek ezek a fajta mezek valamint a Grámán név alatt már fut egy mezünk.
Bercy
Entrenador del Barça

2005.09.29. 12:35:43

Én nem kommentálnám a -tegnap estével bezárólag- az utóbbi időben mutatott teljesítményünket, mert lehet, egy pár embert megsértenék! Magamat is beleértve!
deffent
Jugador d'estrella

2005.09.29. 11:54:49

A tegnapi meccsről:

1. Elnézést kérek a két kihagyott helyzetemért, nincs rá jobb szó, hazaadtam az ellenfél kapusának mind a két labdát. Legalább erőből kapura ment volna... Őszintén szólva azt sem tudom, hogy középen várta-e valaki az átadást, mert föl sem néztem. Tudom, hogy mindenki hibázik, de az ember a saját hibáit érzi legnagyobbnak. Megpróbálom majd a jövőben gyakorolni a kapura lövéseket, úgyis van a közelben egy üres betonpálya. :)

2. Jaksy jól védett, senki nem tudott volna jobban közülünk, ennek ellenére az olyan gólok, amikbe beleért és róla pattant be, védhetők lettek volna, ezt csak azért írom le, hogy szerintem Zolival -3 kapott góllal zárunk. Mégegyszer mondom, hogy ez nem a Jaksy hibája, mert én kb 8 gólt kaptam volna.

3. Helyzetkihasználás + Nem lövünk messziről. Ennyit számít a rutin, hogy a másik csapat közelről ,messziről, mindenhonnan lőtt, nálunk meg volt, hogy a kapussal szemben is leáltunk cselezni. Minek? Jó erősen a szeme közé, aztán kész! Távol álljon tőlem, hogy kritizáljak bárkit is, de pl. Zsolti meg Pali néha a látványosságra is törekednek, ahelyett, hogy bezúznák a kapuba. Rá kell végre jönni, hogy ez nagyobb mint egy kézilabda kapu, el kell lőni, ahogy egy kis szabad hely van. Egy kapuskicselezős gól ugyanakkorát ér, mint egy 6 méteres megpattanó lövés. A végeredmény után senkit sem érdekel, hogy szépen kijátszott akció volt a gól, ha a másik csapat egyszerűbben, de többet lő. Ha jól eltalálja valaki a labdát, akkor vagy szögletre üti a kapus, vagy a kipattanó lehet veszélyes, esetleg elszáll a kapu fölött a labda, de akkor is van időnk visszazárni.

4. Pali nagyot játszott tegnap, minden dicséret az övé. Gyors, erőszakos, jól cselez. Teljesen más vele a középpálya. Ő maga plusz 2-3 gól meccsenként.

5. Szerintem sokat fejlődött a csapat. Tegnap is döntetlen körüli meccset játszottunk egy összeszokott, ügyes csapat ellen. Így kéne mindenki ellen hajtani, még a gyengébb csapatok ellen is.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.09.29. 09:25:53

Hát igen, én is csak röviden:

Jaksi jó volt, mindent megtett, amit csak tudott!!! Boogessnek pedig igaza van (a konkrét esetben, és általánosságban is), azaz jobban kellene összpontosítani az összjátékra, hiszen ez egy csapatjáték, nem egyéni sport!!! Hiába rettentő ügyes valaki, és átviszi a labdát 4 emberen, ha az ötödik elveszi tőle mit sem ért a dolog, és bizony dühítő, ha mellette ott áll a társ szemben az üres kapuval!!! :shock:

Egyébként az a véleményem, hogy meccsről-mecsre fejlődünk, egyre kevesebb a hiba, de sajnos még mindig elég nagyok ahhoz, hogy kikapjunk! A védelem szinte már megint tökéletes volt, az egész csapat egyetlen hibája tegnap megint csak az volt, hogy nem léptünk oda az ellenfélhez lövés előtt, amikor azt simán megtehettük volna több odafigyeléssel!!! Hagytuk lőni őket, és... ebből kaptunk vagy 4 gólt!!! :cry:
És igen, a helyzetkihasználásunk még mindig nagyon rossz, ebben kell a legtöbbet fejlődnünk, de erre gyógyír lehetne a több passzos játék!!!
"Més Cuen un Club"
Bercy
Entrenador del Barça

2005.09.29. 09:18:23

mucs1 írta:
Bercy írta:2005.09.28: ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

????

Ennyire nem ment? :D
Kb olyan rosszul érzem magamat mint a torna után!!!
És nem tudom magamból kiadni a feszültséget.
mucs1
Jugador d'estrella

2005.09.29. 09:16:03

Bercy írta:2005.09.28: ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

????

Ennyire nem ment? :D

Bercy
Entrenador del Barça

2005.09.29. 09:14:19

2005.09.28: ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
gnorbert
Capitá del Barça

2005.09.29. 08:51:16

Sziasztok!

Gábor! Boogess!

Boogess nem értékelte alul Zolit, mindenki pontosan tudja hogy vele rendben vagyunk kapusposzton. Egyszerűen csak nem akarta paráztatni a Csapatot!
Ne vitázzatok ezen, hiszen egyszerűen csak félreértettétek egymást!

De!

Csakúgy mint bárki, Zoli is pótolandó ha nem tud jönni.
Sajnos kikaptunk, ami messze nem Jaxy hibája, ugyanis kb. 12-15 igen komoly lövés ment a kapunkra, amiből 6 gólt ért...
Ez van. Nem lehet ennyi lehetőséget hagyni az ellenfélnek, mellesleg pedig ha csak a fele helyzetünket góllal fejezzük be, 6-ot vagy 7-et mi is lövünk.

Az a baj, hogy gyakran passzolunk amikor egyedül kéne befejezni, és sokszor akkor sem adjuk le amikor kézenfekvő lenne...
Ha ezen pillanatainkat megtanulnánk jól (ki)használni, hatalmas előrelépést mutatnánk fel a gólgyártásban.

Jövő héten oda kell figyelni, és győzni fogunk!

üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Gábor no.:2
Jugador del Barça

2005.09.28. 23:15:37

???Ja
Boogess
Jugador del Barça

2005.09.28. 23:06:41

Ovi ruleZ.
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
mucs1
Jugador d'estrella

2005.09.28. 22:48:26

Booges, nem kell a hiszti, nem kötöttem bele, nem kell ez a "röhejes" szöveg, nem áll jol neked, hidd el. ronaldinho17 mondta a meccset, ez van,sajnos, majd legközelebb javitotok. pozitivum,hogy a négy rugott gol megvolt megint.és ahogy hallom, rughattatok volna többet is.

Boogess
Jugador del Barça

2005.09.28. 22:30:55

mucs1 írta:Azért Booges, ne értékeld alul öcsém szerepét, elég sokat segitett már a csapatnak, legalábbis a tornákon eddig, és a hozzászólásokbol itélve a szerdai focikon is. Sajnos nincs más igazi kapus, de bizom benne,hogy Jákszon is jol megoldja a feladatát. Hajrá HFCB és tegyétek fel,ha lehet, még ma az eredményt.

Találkozunk szombaton.
Ahhahaha :lol: Csak a hulye nem latja hogy mennyit koszonhetunk az ocsednek, egy szoval se mondtam ennek az ellenkezojet! De igazad van, legkozelebb majd azt irom, hogy mekkorat fogunk [auto_cenzúra] nelkule, igy legalabb szitom a topicra amugyis jellemzo pesszimista hangulatot, es a Jaksinak is egy kis onbizalmat adok. Rohej, hogy ilyenbe belekotsz amugy.

Kikaptunk 6-4-re. vezettünk ketszer is ket gollal. ennyit a mai meccsrol. Ja meg annyit, hogy tudom, hogy nem en vagyok a csapat MVP-je, de attol meg ha ziccerig visz vki egy helyzetet es ket ember all elotte akkor nyugodtam lepasszolhatja nekem ha 2 meterre allok az ures kaputol, mert nagy valoszinuseggel azt meg be tudom loni. kommentar nelkul.
mucs1
Jugador d'estrella

2005.09.28. 18:04:50

Azért Booges, ne értékeld alul öcsém szerepét, elég sokat segitett már a csapatnak, legalábbis a tornákon eddig, és a hozzászólásokbol itélve a szerdai focikon is. Sajnos nincs más igazi kapus, de bizom benne,hogy Jákszon is jol megoldja a feladatát. Hajrá HFCB és tegyétek fel,ha lehet, még ma az eredményt.

Találkozunk szombaton.

Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.09.28. 17:45:49

Én is azt gondolom amit Silva már leírt!(nincs más kapus,ezért probáltam hívni..) Én lennék a legboldogabb ha túldramatizáltam volna,majd meglátjuk meccs után!!
Boogess
Jugador del Barça

2005.09.28. 17:26:55

Silvanus írta: Boogess - alapvetően igazad lenne, de most épp azért nincs, mert kapust nem azért hozunk házon kívülről, mert 'az esik jól', hanem azért, mert a Zolin kívül NINCS MÁS KAPUS A KERETBEN jelenleg!!! Jaksy csak akkor áll be ha nagyon kell (mint pl.: MA!), de ő is inkább a mezőnyben szereti rúgni a bőrt!!! Érted?
Nem, nem értem, én ehhez kevés vagyok :oops: :lol: :lol:

Mindössze annyi az egész, hogy én nem dramatizálom annyira túl ezt a kapuskérdést, mint egyesek. Szerintem Jaksi is jól meg tudja oldani ezt a feladatot, és ha nem vét vmi kapitális hibát a rutinhiány miatt, akkor nem is lehet gond. Szerintem. Amúgy meg meddő vita ez, egész egyszerűen rúgjunk többet mint az ellen, és akkor nem kell aggódni hátul :)
Lezárt