Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben igazad van.Barcaman14 írta:Szórakoztatónak szórakoztató, az biztos. Ezt a részét nem cáfolom. Jó magam is amikor hulla fáradt vagyok és beülök a tévé elé bele szoktam nézni és könnyen leragadok mellette. Viszont semmi komolyat nem gondolok a műsor mögé mert tudom hogy az egész egy nagy show, és nem lehet tudni hogy mi igaz belőle meg mi nem!LG írta: Sztem meg jó, és szórakoztató a VV4. A cikk meg egy sablonos fos, egy csomó ember osztja még a cikkíró véleményét, sokan vannak, akik úgy gondolják, h túl intelligensek ők ehhez, és ezt csak a buta emberek nézik, meg népbutítás, meg hasonló fasságok. Én abszolút lefosom a véleményüket, kultúrbarbár mind.
Sztem meg ettől senki nem lesz butább. Tény, h sok buta ember nézi, de azok e nélkül is azok lennének.viszont a népbutítással egyetértek
Szórakoztatónak szórakoztató, az biztos. Ezt a részét nem cáfolom. Jó magam is amikor hulla fáradt vagyok és beülök a tévé elé bele szoktam nézni és könnyen leragadok mellette. Viszont semmi komolyat nem gondolok a műsor mögé mert tudom hogy az egész egy nagy show, és nem lehet tudni hogy mi igaz belőle meg mi nem!LG írta: Sztem meg jó, és szórakoztató a VV4. A cikk meg egy sablonos fos, egy csomó ember osztja még a cikkíró véleményét, sokan vannak, akik úgy gondolják, h túl intelligensek ők ehhez, és ezt csak a buta emberek nézik, meg népbutítás, meg hasonló fasságok. Én abszolút lefosom a véleményüket, kultúrbarbár mind.
Hogy csak buta emberek nézik, az sajnos valóban nem igaz, sok-sok olyan ember nézi, akinek nem kellene ( szerintem senkinek, de szabad emberek vagyunk), viszont a népbutítással egyetértek. Az a kultúrbarbár, aki ilyen műsort kitalál... Bár a kultúrához még névleg sincs közük. Illetve az a szomorú, amit a vonaton tapasztaltam: 40-es anyuka, 3 gyerekével, akik közt a legidősebb is maximum 10-12 éves volt. 4-en olvassák együtt a Blikket ( bár lehet ,hogy más pletykalap volt, nem lényeg), amiben az összes Valóvilágos baromarcú sejthalmaz ( mert ezek nem emberek...) horoszkópját, életét és egyéb fontos dolgát elemzik. Ezt tanítja a 40-es anyuka a gyermekeinek... Mert, ha még ő nézi, az egy dolog. De a gyerekek végignézik, hogy valakik félévig csak vedelnek, szórakoznak , káromkodnak és még ki tudja, szexuális életet is élnek ( nem tudom, hogy volt e már, mivel nem nézem) és az anyuka ezt mutatja nekik. Ez valami elképesztő. Mit tanulnak ebből ? Vagy mit tanulnak a műsorvezető Stohl Bucitól? Azt, hogy ha híres vagy, akkor bűnt is követhetsz el, mert a kutyát sem érdekli ? Kb ezt.LG írta:Sztem meg jó, és szórakoztató a VV4. A cikk meg egy sablonos fos, egy csomó ember osztja még a cikkíró véleményét, sokan vannak, akik úgy gondolják, h túl intelligensek ők ehhez, és ezt csak a buta emberek nézik, meg népbutítás, meg hasonló fasságok. Én abszolút lefosom a véleményüket, kultúrbarbár mind.Barcaman14 írta:http://www.alapinfo.hu/?tema=1&cikk=197
Egy cikk a Való Világ 4-ről! Sok igazság van benne!
Sztem meg jó, és szórakoztató a VV4. A cikk meg egy sablonos fos, egy csomó ember osztja még a cikkíró véleményét, sokan vannak, akik úgy gondolják, h túl intelligensek ők ehhez, és ezt csak a buta emberek nézik, meg népbutítás, meg hasonló fasságok. Én abszolút lefosom a véleményüket, kultúrbarbár mind.Barcaman14 írta:http://www.alapinfo.hu/?tema=1&cikk=197
Egy cikk a Való Világ 4-ről! Sok igazság van benne!
Ok-ok! Sokat gondolkoztam én is ezen hogy még egyszer megpróbálom hátha! Köszönöm a tanácsodat.ozsimiki írta: Szerintem soha senkivel nem volt még ilyen, hogy nőkkel kapcsolatosan ne tudja mit csináljon![]()
(term kb a férfiak 101%val fordult eddig elő)
mint külső szemlélő nagyon okosat és bölcset tudok írni: mindenképp keresd meg minél előbb,és mondd meg hogy még mindig nagyon bírod,és mi a helyzet? Ha azt mondja,h van pasija,akkor legalább tudod mi a szitu, ha meg nem,akkor máris egyenes az út. De otthon töprengeni,meg rágni magad hülyeség. Megpróbálni mindenképp meg kell.
Szerintem soha senkivel nem volt még ilyen, hogy nőkkel kapcsolatosan ne tudja mit csináljonfcbarcelona10 írta:Valakivel volt már ilyen?
Sprague said the decision to remove the traditional parenting names was not an act of political correctness.
Sajnos nehéz néha az embernek ketté választani a dolgokat!P.U.Y.O.L. írta:
A valóság show-s baromkodás szerintem is egy vicc, de a zenéjéből ez nem von le semmit. (ahogy írtad is)
Kicsit más tészta, de muszáj vagyok előhuzakodni vele, mert jó példa.
Tom Cruise: a szcientológia miatt elég sok embernek unszimpatikus lett, (meg más magánéleti hülyeségei miatt is) de a színészi játéka azóta is kifogástalan és kevés filmjére tudnám azt mondani, hogy nem tetszett. Viszont nem egy emberrel beszéltem, aki már meg sem nézi a filmjeit, mert annyira megutálta.
Na az ilyesmire szoktam azt mondani, hogy engem hidegen hagy, hogy ki mit művel a magánéletében, ha egyszer tetszik az amit csinál. Én úgyse ismerem személyesen...
Azért forrástól függetlenül nagyjából tudjuk, hogy ez így vanmessideco írta:Én, személy szerint nem tartom hitelesnek ezt a táblázatot: egyes országok adatai hiányoznak, nincs feltüntetve a forrás stb...Fecooo írta:http://www.szmm.hu/modules.php?name=New ... t&sid=4146
remélem ezzel nem sértek szabályt, mondjuk úgy, h közérdekű...
Én, személy szerint nem tartom hitelesnek ezt a táblázatot: egyes országok adatai hiányoznak, nincs feltüntetve a forrás stb...Fecooo írta:http://www.szmm.hu/modules.php?name=New ... t&sid=4146
remélem ezzel nem sértek szabályt, mondjuk úgy, h közérdekű...
Az a baj, hogy kb 120 ezer forintot fizetek ki egy hónapra!autó,lakás, repülőjegy,rezsi!Inkább BKV-val járok dolgozni, mert gyorsabb, meg hát tudjuk mennyi a benzinLionel85 írta:Attól függ mennyit utazol BKV-n. Ha sokat és nem vagy már tanköteles, akkor bizony 10-es a bérlet. Viszont ha kevesebbet (mint én), akkor elég a buszjegy is. Tulajdonképpen szerencsés helyzetben vagyok, hiszen nekem egy járat az, ahol hosszabb időt töltök el, az érintett vonalon, azaz a 7, 7E, 173, 173E stb. csak egy-két megállót megyek mindig a keletihez.
Attól függ mennyit utazol BKV-n. Ha sokat és nem vagy már tanköteles, akkor bizony 10-es a bérlet. Viszont ha kevesebbet (mint én), akkor elég a buszjegy is. Tulajdonképpen szerencsés helyzetben vagyok, hiszen nekem egy járat az, ahol hosszabb időt töltök el, az érintett vonalon, azaz a 7, 7E, 173, 173E stb. csak egy-két megállót megyek mindig a keletihez.Bob_Marley írta:http://hvg.hu/itthon/20110110_kozterulet_felugyelok_bkv
![]()
Én megmondom őszintén bliccelek, sokallom a 10 e FT-os bérletet!
Ördögi kör ez!!!!!