2 könnyebbet..Raúl forever! írta:Enrique, miért nem tok privátot küldeni.....??????

De most már tudsz.

Én újra szoktam índítani, úgy már müxik!Charlie írta:Egyre többször nem jön be az oldal,ilyeneket,és ehhez hasonlókat ír ki,a nagy fehér képernyőre.Miért van ez?phpBB : Kritikus hiba
Could not connect to the database
C.
Te most kit idézel?Vito írta:a szolgáltató monnyon le!Z. Iván írta: A szolgáltató bénázik...remélhetőleg nem sokáig
A szolgáltató bénázik...remélhetőleg nem sokáigCharlie írta:Egyre többször nem jön be az oldal,ilyeneket,és ehhez hasonlókat ír ki,a nagy fehér képernyőre.Miért van ez?phpBB : Kritikus hiba
C.
nekem is ! ma kezdte el!Charlie írta:Egyre többször nem jön be az oldal,ilyeneket,és ehhez hasonlókat ír ki,a nagy fehér képernyőre.Miért van ez?phpBB : Kritikus hiba
C.
Nem is létezik. A legolcsóbb 29 euró, a legdrágább 85. De pl az Osasuna elleni meccsre 19-ért már be lehet menni.Csak az okt. 22-23.Toto_theking írta:Hali! lenne egy kérdésem!
Én holnap megyek Barcelonaba és a programba terveztem,hogy kinézek egy meccsre! Szerintetek mennyibe kerül a legolcsobb jegy??? Néztem a hivatalos jegyeladó oldalt,de az nem létezik,hogy a Zaragoza ellen a legolcsobb jegy az 24000Ft! nem? kérlek mielöbb válaszoljatok!!
Előre is köszi: Toto
nemLos Banditos írta:Azt szeretném megkérdezni hogynyithatok-e egy Oleguer topicot?
Ezt ha nem mondod is tudom!Sztem félre értetted!Én úgy mondtam, hogy írt valaki egy új hsz-t és az nem legfelűre került hanem csak a második helyre...!És én így értettem!Rapika írta:a fórum már a kezdetektől fogva olyan,h a legrégebbi hszt mutatja ,ha írtál!
Klikkelsz 1et az elejére oszt kész!