daffy írta:
1.a kulcs a volt,nekünk mindig van,állandó jelleggel.
2.nem nézek ezek szerint elég meccset...azt hittem a jobboson van(persze nem a vonalnál)
3.ez igaz,de a rohanás más felállással kiküszöbölhető és a fáradtság is.az átjáróházról meg nem is beszélve
4. a kp vásárlás csak nekem mániám. ez amolyan kiskapu számomra,hogy hátha,mert azt ugye látjuk,hogy fegyelem,letámadás,szervezettség az nincs.
visszatérve a vásárolásra. coentrao a kiszemelt. a licit természetesen 30 milláról indul.szerintem olyan 20-22 körül mozdítható. adebayor kölcsönbe érkezne+valamivel több,mint 1 millió euró. morata nem eladó perez szerint,pedig érdeklődnek iránta.
Mostmár inkább Pedro van állandó jelleggel a jobboson.Persze Messi is feltűnik ott, gyakrabban mint a baloson.
Az a baj ezzel,hogy az Mou feladata,hogy szervezettség és fegyelem legyen a kp-n,és a csatárok visszazárjanak rendesen.
Láttam,hogy Coentraot akarja a madrid elvileg, de nem tudom,hogy ő mennyire megoldás ezekre a gondokra. Tudtommal szélső hátvéd, vagy szélső. Az meg van a madridnak, szóval ő felesleges lenne. A togói az egy jó megoldás lehet,de akkor Benzema vagy ő padozna. Mivel gondolom nem áll át két ékes játékra Mou,mert akkor Di Maria kiszorulna.
Érdekes dolog ez,de ha Mou nem tud szervezettséget,fegyelmet adni a kp-nak,akkor senki sem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."