Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem például nagyon tetszenek a zenéik:) Mióta meghallottam anno a Szájber gyereket áhh:D Azóta Fan vok:DMessiFan írta:Kistehén Tánczenekar - Jó csávó a Marko
Kistehén Tánczenekar - Feri elvitte a kabátom
Még linkelhetnék 3 albumnyi számot mert az egyik kedvenc zenekarom a kistehén. Zeneileg nagyon össze van rakva az összes számuk. Kikapcsolódásnak tökéletes
3 albumuk van meg. A Szerelmes vagyok minden nőbe, Ember a fán és a Csintalan.
Valakinek bejön még rajtam kívül ez a stílus?
nem tudom, nekem csak eszembe jutott, h ez pont ilyenvuvu írta:köszi sjd! amúgy hogy keressek rá ilyen számokra?
Ezt kifejtenéd bővebben?Bob_Marley írta:Hát ez az!Szvsz néha rappernek képzeli magát, meg nyomja a "nyálas tam tam" zenéjét!
A valóság show-s baromkodás szerintem is egy vicc, de a zenéjéből ez nem von le semmit. (ahogy írtad is)Bob_Marley írta:Na ebben is van igazság!De én azért jobban tisztelem azokat a rappereket, s ezért inkább underground, akik mindent bele adnak a zenéjükbe!Szívüket, lelküket zenéjüket!
a valóságshow-t meg azért írtam, mert nem szeretem a "bohócokat"![]()
De az is igaz nem kell mindig mindent "feltérképezve" hallgatni!A zene az zene, de én már csak ilyen "kötözködő" vagyok
Na ebben is van igazság!De én azért jobban tisztelem azokat a rappereket, s ezért inkább underground, akik mindent bele adnak a zenéjükbe!Szívüket, lelküket zenéjüket!P.U.Y.O.L. írta:Adom, abszolút egyik kedvenc.Bob_Marley írta:Mobb Deeptől Shook ones na az zene pl
A valóság showról meg annyit, meg hogy ki csinálja az alapokat, hogy ez engem nem befolyásol. Ha tetszik egy zene, akkor nem kezdem el azt fürkészni, hogy ki mit tett hozzá, milyen háttere van, ki adja elő stb.....
A jó egy szám hallgatom, mert azért van.
Adom, abszolút egyik kedvenc.Bob_Marley írta:Mobb Deeptől Shook ones na az zene pl
Bírom én is a Mobb Deep Shook Ones-t. Mondjuk tőlük elég sokmindent. Sajna ők is eladták magukat, és az új albumuk már kaki, de hát elérték már amit akartak, mostmár a hülyékről húzzák le a lét, miközben róluk is akasztanak azért...ilyen ez a popszakma.Bob_Marley írta: De mindenkinek lelke rajta!Mobb Deeptől Shook ones na az zene pl
Nem vitatom, vannak jó zenéi szövegileg!P.U.Y.O.L. írta:
Azért neki akadnak jó zenéi is...
50 Cent - I'll Whip Ya Head Boy
50 Cent - When It Rains It Pours
50 Cent - Ryder Music
50 Cent - Ski Mask Way
50 Cent - In My Hood
50 Cent - If I Can't
50 Cent & Mobb Deep - Outta Control
Azért neki akadnak jó zenéi is...Bob_Marley írta: + Justin Timberlake meg fél dollár nálam!
Annyi közük van a hip-hophoz mint nekem a szuahéli nyelvhez
Hát ez az!Szvsz néha rappernek képzeli magát, meg nyomja a "nyálas tam tam" zenéjét!sjd írta:elfogadvaEazzy írta: Légyszi vegyük bele az én szeretett hiphopom anális megróvóit, Timbalandot, meg Kányét is. (okés Kányé talán maradhat néhány alapja miatt, de mondjuk egy Balázs Pali albumot meg kell vele hallgattatni büntetésképp.)![]()
Bob_Marley, Justin Timberlake-nek tényleg mi köze van a hip-hophoz?
Sztem inkább RnB vagy pop
elfogadvaEazzy írta: Légyszi vegyük bele az én szeretett hiphopom anális megróvóit, Timbalandot, meg Kányét is. (okés Kányé talán maradhat néhány alapja miatt, de mondjuk egy Balázs Pali albumot meg kell vele hallgattatni büntetésképp.)
http://www.youtube.com/watch?v=5302jQ85IqwEazzy írta: Egyébként tudtok még ilyesmit tolni nekem:
http://www.youtube.com/watch?v=qNhPYj-5rIY
Dubstep alapból ugye, de kicsit azért lazább, meg a vokál is fontos benne, szóval ezek azért maradjanak meg, a száraz dubstep nálam még kicsit sok, meg hangulatkérdés.
+ Justin Timberlake meg fél dollár nálam!Eazzy írta:Game90 írta:+1, de én még beletenném ebbe a listába Justin Bieber-t és a Children Of Distance-tsjd írta:Részemről most már T-Pain és will.i.am is részesülhet abban az egyelőre még ki nem talált halálnemben, amit Lil Wayne-nek szánok. És ez a két szám pont indokolja, hogy miért![]()
Légyszi vegyük bele az én szeretett hiphopom anális megróvóit, Timbalandot, meg Kányét is. (okés Kányé talán maradhat néhány alapja miatt, de mondjuk egy Balázs Pali albumot meg kell vele hallgattatni büntetésképp.)Game90 írta:+1, de én még beletenném ebbe a listába Justin Bieber-t és a Children Of Distance-tsjd írta:Részemről most már T-Pain és will.i.am is részesülhet abban az egyelőre még ki nem talált halálnemben, amit Lil Wayne-nek szánok. És ez a két szám pont indokolja, hogy miért![]()