Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
de les volt,így eleve érvénytelen a góljuk.nézdhady írta:Azért most a három madridi gólból 1 szabályos volt.....
( az Atletico gólnál Casillast nem kellett volna kiállítani? )
Természetesen nem lesz egyszerű az Atletico dolga, s a tegnapi játékot látva 180 fokos fordulat kell, de azért mégiscsak van még egy mérkőzés!Lionel85 írta:A Real már döntős. Komolytalan csapat az Atlético. Kicsit túlnyújtózkodtak, amíg a takarójuk ér az EL és a Szuperkupa-győzelemmel, de most visszaestek a földre. Egyszerűen nem tudják soha megnehezíteni a Real dolgát évek óta, valahogy nem jön össze egy győzelem sem nekik. A visszavágó formalitás lesz, akár egy gólos hazai győzelem is benne lehet, a párharc lefutott. Kár, hogy ennyire nem tud más csapat dominálni Spanyolországban, mindig a két nagy között dől el minden. Idén a bajnokság mellett a kupát is e két nagyágyú dönti el.

De legyen.detabarca írta:Ez van...Nem meglepő eredmény, de a 3. Real gól nélkül jobb lett volna (hát az mivolt az???) mert akkor hazai pályán elég lett volna egy 1:0. Összeségében megérdemelten nyert a Real és valószínűleg a továbbjutás is eldőlt. (ne legyen igazam)
Addig nem is fog egy fabatkát sem érni a védelmük, amíg Perea alap kezdő, valamint Újfalusival szélső hátvédet játszatnak...ferninho írta:Atletico védelme meg.....
Valószínűleg megsérült, mert mutatták, hogy a cserekapus bőszen melegített majdnem a teljes második félidőben. De végül fennhagyta Quique.kennyke04 írta:De Gea megsérült? annyira vonalkapusnak tűnt a 2. félidő 2. felétől, onnantól láttam... 2.gólnál simán kivetődhetett volna, Marci-CR kontránál majdnem 5ös sarkánál érte el csak utóbbi, 3x kiérhetett volna rá, 3. gólnál meg igaz sok esélye nem volt, de legalább kivetődni megpróbálok v legalább vmelyik oldalra, nem leülök a földre szvsz...
nem kizárt, h kicsit megsérült... CR-rel ütközött, utána valóban óvatosabban mozgott... (megjegyzés: CR annál az esetnél úgy láttam, h tiziért reklamált nem túl nagy meggyőződéssel, azaz 1-2 mp-ig mindössze...nem láttam, h érdekelte volna De Gea állapota, ez azért is érdekes, mert az első félidőben volt egy eset, amit említettem is, ott viszont szinte követelte, h segítse fel az ellenfél játékosa... )kennyke04 írta:De Gea megsérült? annyira vonalkapusnak tűnt a 2. félidő 2. felétől, onnantól láttam... 2.gólnál simán kivetődhetett volna, Marci-CR kontránál majdnem 5ös sarkánál érte el csak utóbbi, 3x kiérhetett volna rá, 3. gólnál meg igaz sok esélye nem volt, de legalább kivetődni megpróbálok v legalább vmelyik oldalra, nem leülök a földre szvsz...
igen,ez előfordulhat. nevetséges gól. nem véletlenül két csapatos a liga. még mindig tartom,hogy nem a két nagy ilyen jó,hanem a többi nagyon *****kilibarca írta: Ha után tényleg tárgytalan, a hátulról való becsúszás viszont szabálytalan ha labdát talál de veszélyezteti az ellenfelét. 3-1 Ronaldo
el fog fogyni,amint nem spanyol csapat lesz az ellenfél. azok annyira lúzerek...látod,saját magukat verik megVazze ez a harmadik mekkora láma gól volt már..hihetetlen...egyszer el kell fogyjon a mák
nem inkább Özil...kilibarca írta:Ha után tényleg tárgytalan, a hátulról való becsúszás viszont szabálytalan ha labdát talál de veszélyezteti az ellenfelét. 3-1 Ronaldodaffy írta:innentől tárgytalan. utána szimpatikusan nem adták vissza a labdátkilibarca írta: Lehet hogy labdát talált de hátulról csúszott, és ha nem ugrik fel akkor nem biztos hogy most annyira jól lenne.
Ha után tényleg tárgytalan, a hátulról való becsúszás viszont szabálytalan ha labdát talál de veszélyezteti az ellenfelét. 3-1 szerk.:Özil már csak Ronaldot tudm gólszerzőnek írnidaffy írta:innentől tárgytalan. utána szimpatikusan nem adták vissza a labdátkilibarca írta: Lehet hogy labdát talált de hátulról csúszott, és ha nem ugrik fel akkor nem biztos hogy most annyira jól lenne.
én sem adtam volna, mert ugye nem kötelező!!!daffy írta:innentől tárgytalan. utána szimpatikusan nem adták vissza a labdátkilibarca írta: Lehet hogy labdát talált de hátulról csúszott, és ha nem ugrik fel akkor nem biztos hogy most annyira jól lenne.
innentől tárgytalan. utána szimpatikusan nem adták vissza a labdátkilibarca írta: Lehet hogy labdát talált de hátulról csúszott, és ha nem ugrik fel akkor nem biztos hogy most annyira jól lenne.
Lehet hogy labdát talált de hátulról csúszott, és ha nem ugrik fel akkor nem biztos hogy most annyira jól lenne.daffy írta:én labdát láttam és hogy a leérkezésnél sérült meg kunFecooo írta:Ramosnak mindent szabad?
szerk: meglepő mód már jól van
én labdát láttam és hogy a leérkezésnél sérült meg kunFecooo írta:Ramosnak mindent szabad?
Ronaldo elkaszálta Ujfalusit...(pedig ez fordítva szokott lenni...lui1698 írta:Mi? Nem nézem a meccset.Alberto10 írta:csúnya volt...
Mi? Nem nézem a meccset.Alberto10 írta:csúnya volt...