Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elég nyilvánvaló hogy amit a média állít hogy fulladás meg taposás volt az enyhén szólva nem igaz.Kalap1988 írta: Azért ne túlozzunk. Senki sem mondta, hogy ők a hibásak, de minden körülményt fel kell vázolni ( remélem fel is fogják,mert eddig nem tették). Drog pedig drog, nem olyan kis dolog, mintha mondjuk elszívott volna egy szál cigit. elég szomorú, hogy 10-ből 8-9 ilyen klubbokba járó fiatal nem tud meg lenni drogok nélkül.
Azért ne túlozzunk. Senki sem mondta, hogy ők a hibásak, de minden körülményt fel kell vázolni ( remélem fel is fogják,mert eddig nem tették). Drog pedig drog, nem olyan kis dolog, mintha mondjuk elszívott volna egy szál cigit. elég szomorú, hogy 10-ből 8-9 ilyen klubbokba járó fiatal nem tud meg lenni drogok nélkül.gergo9 írta:Ezt sem tudom hogy maradhat-e.
http://www.facebook.com/note.php?note_i ... 1214221401
http://www.origo.hu/itthon/20110116-ot- ... yeben.html
Pintér Sándor arról is beszámolt, hogy az egyik áldozat vérében kábítószert találtak a nyomozók, és a fiatal lányt vélekedése szerint ez is meggátolhatta abban, hogy a veszélyt felismerje.
Még a végén ők lesznek a hibásak.
Magyarország én így szeretlek.
Én általában nem emlékszem az álmaimra de fociról biztos, hogy nem álmodtam mégdetabarca írta:Tegnap este azt álmodtam, hogy a Barca játékosa vagyok. 2 gólpasszt ragasztottam Ininek és elmondhatom, hogy leírhatatlan érzés volt átélni ezt a Camp Nou gyepén....Bele se merek gondolni milyen érzés lehet gólt rúgni a Realnak...![]()
(Most először álmodtam a Barcával, de elég jóra sikeredett. Ilyen jöhet még)
Természetesen nem véletlen. Egy népről véletlenül és indokolatlanul nem alakulnak ki sztereotípiák az évszázadok alatt. Gondoljunk csak bele, szinte minden hozzánk közeli népről el tudnánk mondani hirtelenjében 3-4 jellemző mondatot. A hazai cigányság erkölcsi mélyponton van, ez a napnál is világosabb. Ezen viszont lehet és kell is változtatni. Nem születésüktől fogva bűnözök ugyan is ezek az emberek és nem predesztinálja őket semmi erre, hanem egyrészről a saját társadalmuk beteg, mutat beteg normákat, másrészről a rendszerváltás óta a magyar állam semmit sem tett értük, csak rontotta a helyzetüket. Azzal, hogy indokolatlanul utalgatjuk ki a segély milliárdokat, illetve azt mutatjuk, hogy bűnöző és bűnöző közt bőrszín alapján különbséget lehet tenni nem segítünk csak rontunk. Ugyanezt gondolom a pozitív diszkriminációról is. Eredményt még nem értünk el vele, csak rosszabbra fordult a dolog. Illetve ami a legrosszabb volt az elmúlt 20 évben, hogy nem lehetett kimondani, nevén nevezni, a problémákat. Aki ezt megtette az fasiszta, rasszista, trappista és egyebek volt.... Reméljük most ez megváltozik, bár a jeleit nem igazán látom....csababarca írta:Bob_Marley írta: Idióta, erkölcstelen ember elítélendő!Teljesen mindegy arab kínai, zsidó, cigány, fekete!
Nekem ez a véleményem!
Tiszteletben tartom, de azért érdekes hogy az esetek nagy többségében cigányokról beszélnek,ők vannak ott. Ez nem véletlen szerintem.
Lui!
http://indavideo.hu/video/Noise_Night_L ... skes_Tamas
Bob_Marley írta: Idióta, erkölcstelen ember elítélendő!Teljesen mindegy arab kínai, zsidó, cigány, fekete!
Nekem ez a véleményem!
"parancsolj"lui1698 írta:Erről esetleg létezik videó?Bob_Marley írta:Azt mindenféleképpen meg említem, hogy a srác aki szervezte a bulit.....hát gyönyörű.....adott még egy előző rendezvényről interjút, az egy dolog hogy minden második szava Julia Roberts "foglalkozását" hirdette, de ráadásul vagy hulla részeg volt, vagy be volt szívva vagy nem tudom, de szörnyű volt!Na ez egy partyszervező 2011 MO!
Erről esetleg létezik videó?Bob_Marley írta:Azt mindenféleképpen meg említem, hogy a srác aki szervezte a bulit.....hát gyönyörű.....adott még egy előző rendezvényről interjút, az egy dolog hogy minden második szava Julia Roberts "foglalkozását" hirdette, de ráadásul vagy hulla részeg volt, vagy be volt szívva vagy nem tudom, de szörnyű volt!Na ez egy partyszervező 2011 MO!
Mindenki tud ilyen példát (én is 13kerben nőttem fel, nagy élmény volt) felhozni!Ezek tényleg szomorú dolgok, de semmi köze nincs ahhoz, hogy romák!Victor_Valdes írta:Felénk is van liberális gondolkodás, amikor a környékbeli falukból bejönnek a cigók 2-3 autóval, csak azért, hogy verekedhessenek. A rendőrség meg kijön, és végignézi szépen. Ennyit erről. Nem általánosítani akarok, de felénk a jelentős többségre sajnos ez a jellemző.Bob_Marley írta:Ha lehet akkor most én kérhetem, hogy ne kezdjünk bele abba hogy volt-e késelés, ha volt kik késeltek!
Ez ugyanúgy csúnya vitába torkolhat!
Amíg nem bizonyosodott be semmi ne mondjunk olyanokat, hogy romák bementek késelni!
Ez csak egy kérés felőlem!
Eléggé liberális gondolkodásommal nehezen olvasom ezeket a sorokat, hogy ki szurkált stb....
Felénk is van liberális gondolkodás, amikor a környékbeli falukból bejönnek a cigók 2-3 autóval, csak azért, hogy verekedhessenek. A rendőrség meg kijön, és végignézi szépen. Ennyit erről. Nem általánosítani akarok, de felénk a jelentős többségre sajnos ez a jellemző.Bob_Marley írta:Ha lehet akkor most én kérhetem, hogy ne kezdjünk bele abba hogy volt-e késelés, ha volt kik késeltek!
Ez ugyanúgy csúnya vitába torkolhat!
Amíg nem bizonyosodott be semmi ne mondjunk olyanokat, hogy romák bementek késelni!
Ez csak egy kérés felőlem!
Eléggé liberális gondolkodásommal nehezen olvasom ezeket a sorokat, hogy ki szurkált stb....
Viccelni én? Soha.daffy írta:nem viccelsz? az számomra meglepően olcsónak tűnik![]()
nehogymá megérjen ennyit a saját biztonságom...
Apáink korsztálya meg 10 évesen dinnyét lopott, ivott és cigizett a csürben, nagyapáink a háborukban ittak mint a gödény, és 12 évesen itatta öket az apjuk. MIndig is ez volt, csak nem mászkáltak el, mert kocsmákon és bordélyházakon kivül nem volt semmi. A hiba nem abban van, hogy elengedték őket, hanem abban, hogy a sok barom nem segitett nekik és meghaltak. persze erröl senki sem beszél, mindenki meséli hogy mellettem szurták meg. ja akkor miért nem segitettél hülyegyerek? erröl ennyit.Hát ez az, ez is baj, amit írtál!
Én is így gondolom nem változik semmi, de hátha!
Tényleg nem bántva senkit, s utólag könnyű okosnak lenni, de hogy lehet szülőként 18 éven aluliakat elengedni (ráadásul lányokat) az "éjszakába"!
Írtam, hogy nem tudjuk meg a felelősöket, s sajnos a körülményeket se, s 3iknak írhattam volna, hogy semmi nem változik.....
Tényleg nem is lehet már mit írni, elszomorító, s felháborító!
gratulálni tudok a haverodnak is, 2 rohadt nagy saller neki is kijárna. hányok az ilyen emberektöl2 haverom bent volt a bulin és egyértelműen látták, hogy egy 6-7 fős cigány társaság 1-2 tagja odament az egyik csajhoz és beszélt vele, majd egyszer csak hasba szúrta. Érdekes ez nem? Biztos agyontaposták, és igen a rasszista bekiabálót kell elvinni...
nem viccelsz? az számomra meglepően olcsónak tűniklui1698 írta:Fegyvervizsga 7000 pénz , plusz a tanfolyamdíj ami szerintem változó. (nekem 28k volt)daffy írta:fegyvertartási mennyibe kerülhet(minden együtt: oktatás,vizsga,engedély,fegyver)? egy közelítő összeg jól jönne
Többit nem tudom, mert az engedélyt nem váltottam ki, mivel nem volt eddig szükség rá, de neten szerintem tuti fent van.
Fegyvervizsga 7000 pénz , plusz a tanfolyamdíj ami szerintem változó. (nekem 28k volt)daffy írta:fegyvertartási mennyibe kerülhet(minden együtt: oktatás,vizsga,engedély,fegyver)? egy közelítő összeg jól jönne
az a baj,hogy az ilyen dologra nem nagyon tud az ember őszintét írni,mert kitiltják innen egy életre...Fernando írta:Látom már téma itt is, akkor megosztom Veletek:
2 haverom bent volt a bulin és egyértelműen látták, hogy egy 6-7 fős cigány társaság 1-2 tagja odament az egyik csajhoz és beszélt vele, majd egyszer csak hasba szúrta. Érdekes ez nem? Biztos agyontaposták, és igen a rasszista bekiabálót kell elvinni...
Nem hivatalos jelentésre gondoltam, de itt egyértelmű ködösítés van. Ez érzékelhető...L.Messi 10 írta:Persze hogy meg lehet állapítani, de ők nem adhatnak addig hivatalos jelentést, amig a vizsgálat meg nem történt.Kalap1988 írta: Mi az, hogy a halál okához igazságügyi szakértő kell? A halálra taposott és a halálra szúrt között nem lehet szabad szemmel megállapítani a rendőröknek a különbséget?
Nagyon helyes. Addig jó,amíg nem kívánkozol ilyen helyekre. Én is még a helyi diszkóba sem teszem be a lábam,inkább akkor itthon ülök hétvégén,vagy barátnőzök.Victor_Valdes írta:Lehet bennem van a hiba, de minden porcikám ellenkezik az ilyen szórakozó helyekkel. Itt Mátészalkán meg, minek menjek? Nincs kedvem összeveretni magam...![]()
Maradok a kocsmázásnál...
Fogadjunk hogy nővéredék whiteba mentek:)bence-barca írta:Nekem tegnap nővérem úgy volt, h oda megy, végül náshova mentek, de ha odament volna ki tudja mi történt volna vele...este olvastam index-en és megijedtem, hisz voltak ott ismerőseim, de szerencsére egyiknek se lett baja.
Szegény szülők, ők csak elengedték a gyereküket szórakozni és ez lett belőle.
Nyugodjanak békében!