2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A "sztár" sport a legeslegß@rabb sportújság!!Bodi írta:Jah szerintem egy jó újság a Sztár Sport,de a többi újsághoz hasonlóan itt is a real a király,csak azért felhúzzák őket,mert a világ tele van divatdrukkerekkel,és mind a Real-nak "szurkol"
jól esett már végre a múlt héten azt olvasni,hogy gyalázzák a Realt-t.Persze ez se tart sokáig a mostaniban megint a Real a sztár....
A mostani rész amúgy is tele van baromságokkal,Masherano árának 500 ezer eurót adnak meg.
Ha jól tudom,most 25 milla körült mozog az ára.
tényleg nincs nagy eltérés.
Mindenkit felsoroltak,hogy oda fog igazolni,szerintem ebből örülhetnek ha egy megvalósul.....
Én is nagyon remélem, mert a Malaga az biztos h nem fog most hétvégén gólt lőni!!Silvanus írta:Bizony, ez nem semmi!... És már nincs messze a vége! Úgy értem mire bekapja a 13-15-ik gólját a mi drága Victorunk, addigra már vége is a bajnokságnak, és ünnepelhetjük a bajnoki címünket!!!
Canizaressel sztem nem is kell már számolni, mert a 2006os vébére már Valdes legalább 2. számú kapus lesz! Egyedül csak Casillassal kell megküzdenie, ami sajnos nem lesz olyan egyszerű... Mert ha nem nevelte volna ki a madrid Casillast, és megáldja őket a sors 1 hesp, vagy dutruel féle kapussal, már réégesréég nem lennének ott ahol vannak, hanem jóval lejjebb a sok "világsztár" ellenére is!Lujo írta:Lehet, hogy jobb Valdés mind Casillasnál, mind Canizaresnél, de míg az utóbbi kettő már évek óta bizonyítja tehetségét, addig Valdés "csak" tavaly került a figyelem középpontjába igazából. Válogatott kapusokat pedig nem szoktak olyan sűrűn csereberélni. Fiatal még, de előtte a jövő. Akkor lesz a spanyol válogatott 1. számú kapusa, ha hosszú távon jobb tud lenni Casillasnál, mert Canizares már kifele megy.
Valdes már rég jobb Canizares-nél!Silvanus írta:Valdés a legnagyobb kapustehetség jelenleg a világon! Már most a világ egyik legjobb, legnagyobb klubjában, az F.C. Barcelona-ban véd, és pályája hatalmas léptekkel ível felfelé! Nem adok neki pár évet, és a Spanyol válogatott ELSŐ számú kapusa lesz Casillas, és Canizares előtt!!! Óriási név, óriási egyéniség lesz belőle, akiről még unokáinknak is mesélni fogunk.....
Akár Ronaldinho!
Dutruel nem véghetett jól soha...boggabor írta:Erdekes dolog a kapus kerdes mert Dutruel jo kapus volt nagyszeruen vedet a Celtaban, de nallunk felejtheto es itt van Enke hietetlenul jol vedet a Benficaban vagy Rustu mindenki jo kapus, de nincsenek hozza szokva arra, hogy a csapat tobbet tamad mint vedekezik mert barcelonanak bravur kapusok kellene aki keveset lovest kap, de akkor nagyot kell vedeni mert sok a kontra a csapatunkra de ez igaz a Madridra is es ezert a Casillas a kiraly sajnos de Valdes is nagyszeru Jorquera szerintem nekunk a tokeletes o bravurokra kepes, de a potyagolokat foleg Busquets kapdosta csak azert jatszot nallunk mert elvette Cruyff lanyat
Csak betettem ide ezt a 2szennyet.Ki volt elfogadható????????????????????????Ne nevetess márredlions írta:Charlie! Mit akarsz Hesp-pel és Dutruel-lel?
Előbbi még elfogatható volt a Barcába, de az utóbbi...
Jó-jóó... Akkor igazad van...eszter21 írta:Az én álláspontom az, hogy semmi se, lehetelen! Majd egyszer én is leszek a Barça csapatorvosa(lehet, h csak következő életemben), pedig első hallásra lehetetlennek tűnik...Enrique írta:Nekem is megvan a poszter...eszter21 írta:
Impossible is nothing![]()
![]()
De ez tényleg lehetetlen lesz...
Az én álláspontom az, hogy semmi se, lehetelen! Majd egyszer én is leszek a Barça csapatorvosa(lehet, h csak következő életemben), pedig első hallásra lehetetlennek tűnik...Enrique írta:Nekem is megvan a poszter...eszter21 írta:Enrique írta: Hát igen, lehet h ideje van már, csak 1 hihetetlen jó formában lévő Victor Valdést kellene kiszorítania....![]()
Impossible...
Impossible is nothing![]()
![]()
De ez tényleg lehetetlen lesz...
Nekem is megvan a poszter...eszter21 írta:Enrique írta:Hát igen, lehet h ideje van már, csak 1 hihetetlen jó formában lévő Victor Valdést kellene kiszorítania....Charlie írta: JorqueraSztem lassan már ideje lennne hogy visszatérjen ,számításaim szerint még 2hét kb.!
C.![]()
Impossible...
Impossible is nothing
Enrique írta:Hát igen, lehet h ideje van már, csak 1 hihetetlen jó formában lévő Victor Valdést kellene kiszorítania....Charlie írta:JorqueraBodi írta:Hát Valdes nélkül bajban lettünk volna,de legalább már nem mondhatják,hogy csak azért kap kevés gólt,mert jó a védelem.Azért is,de tényleg nagyon jó kapus.
Nem tudja valaki Jorheira mikor tér vissza?Bocs ha rosszul írtam a nevét.Sztem lassan már ideje lennne hogy visszatérjen ,számításaim szerint még 2hét kb.!
C.![]()
Impossible...