Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
BölcsészkarLM10 írta:Srácok. Ha már tanulásTudnátok nekem tanácsot adni? Jövőre érettségizem. Magyarból vagyok a legjobb, és ebből következtetően ilyesmivel szeretnék továbbmenni valahova. Ti mit ajánlanátok?
Kommunikáció és Médiatudomány!LM10 írta:Srácok. Ha már tanulásTudnátok nekem tanácsot adni? Jövőre érettségizem. Magyarból vagyok a legjobb, és ebből következtetően ilyesmivel szeretnék továbbmenni valahova. Ti mit ajánlanátok?
gratulálokIlúvatar írta:Na skacok, mai napon volt az utolsó vizsgám az egyetemen![]()
márcsak szakdoga, állami.
Ha nem lenne rá igény akkor nem menne.Victor_Valdes írta:Itt a pont.MichaaBee írta:Így is, úgy is gáz, hogy ilyen műsor megy a televízióban.detabarca írta:Mondjuk így is-úgy is gáz, hogy ilyet közölnek velük![]()
Itt a pont.MichaaBee írta:Így is, úgy is gáz, hogy ilyen műsor megy a televízióban.detabarca írta:Mondjuk így is-úgy is gáz, hogy ilyet közölnek velük![]()
Így is, úgy is gáz, hogy ilyen műsor megy a televízióban.detabarca írta:Mondjuk így is-úgy is gáz, hogy ilyet közölnek velük
Amúgy a villában is kamerázzák őket, mert láttam múltkor is, hogy ott volt az egyik kamerás ember.ozsimiki írta:Ez nem a villában történt, hanem amikor Gigi meg Jerzy vagy ki, kimehetett a luxusszállóba ami nincs bekamerázva, és egy kameraman ment folyamatosan utánuk. Néző meg arra is kíváncsi,h ott mi volt, ezért kellett újravenni,mert gondolom lemaradt róla az az egy "db" ember.
Amúgy meg persze,h van megrendezett rész,de újraforgatni azért kellett ezt,mert kint volt, villában persze,h nem kell, hiszen nonstop veszi őket kismillió kamera,amiből össze lehet vágni.
Be is mondhatták nekik, nem kell ehhez bent lenni.S.Agüero írta:egyik villalakó mondta benne, h nem tudták normálisan felvenni egyik jelenetet. Szval, mostantól biztosan lehet tudni, h ott bent vannak emberek akik felveszik az egészet.detabarca írta:Oké-oké, de mi volt a videón?
egyik villalakó mondta benne, h nem tudták normálisan felvenni egyik jelenetet. Szval, mostantól biztosan lehet tudni, h ott bent vannak emberek akik felveszik az egészet.detabarca írta:Oké-oké, de mi volt a videón?
Naa ezt még gyorsan letöltöttem, mielőtt kiírnák azt hogy: "a videó megsértette az RTL Klub (valamijét)MessiFan írta:Már rég nem nézem a valóvilágot mert lehetetlennek tartom azt, hogy minden nap van balhé erre tessék: http://www.youtube.com/watch?v=EI53g4wcnOk
Azon is csodálkoztam, hogy mindig mindenkinek szépen le volt nyírva a haja meg sminkük sem fogyott el stb.
De valami kis 1,5 oldalas papírt kitöltve ( törvényi kiskapu..) az engedélyeztetési szakhatósági folyamat közben is lehet hivatalosan működtetni. Mindenesetre ez nem nem változtat a dolgon.daffy írta:2 észrevétel:Kalap1988 írta: Tudom, hogy mennyit ér egy szemtanú főleg ekkora tömegben, de jó lenne már a balfallosz hatóságoknak valamit felmutatni, mert addig napról-napra csak egyre több buta pletyka terjed. Hihetetlen, hogy milyen amatőrök és az is hihetetlen, hogy mentegetik magukat pl a 6 kerületi jegyző és a polgármester. Hogy működhetett ez a hely? Hogy hagyhatták, hogy 3000 ember bemenjen, amikor 300-ra volt engedélyük? Ezt a kérdést persze nem neked célzom... Én csak Fernando haverját védtem meg, mert itt azért nem arról volt szó, hogy egy olyan ember kommentel, akiről semmit sem tudunk..... Az ő elmondását sem tartom teljesen biztosnak, megvárom a vizsgálat eredményét, de hitelesebb sokakénál. Egyébként pedig valóban mindenki látta és hazudnak össze-vissza. Ezzel egyetértek. Mint ahogy azzal is, hogy az utcán 100-ból 90 ember hagyna elvérezni ( 100 azért nem, "csak" 90), de ez sajnos nem magyar, hanem nyugati, európai és amerikai sajátosság. És a szélsőliberális invidualizmus elterjedése miatt van. Önzők vagyunk, ha egyszerűbben akarom kifejezni magam
1. 300 emberre sem volt engedélyük,ugyanis hetekkel ezelőtt vonták vissza a hely működési engedélyét.2
2. nem önzőek vagyunk,hanem hülyék
2 észrevétel:Kalap1988 írta: Tudom, hogy mennyit ér egy szemtanú főleg ekkora tömegben, de jó lenne már a balfallosz hatóságoknak valamit felmutatni, mert addig napról-napra csak egyre több buta pletyka terjed. Hihetetlen, hogy milyen amatőrök és az is hihetetlen, hogy mentegetik magukat pl a 6 kerületi jegyző és a polgármester. Hogy működhetett ez a hely? Hogy hagyhatták, hogy 3000 ember bemenjen, amikor 300-ra volt engedélyük? Ezt a kérdést persze nem neked célzom... Én csak Fernando haverját védtem meg, mert itt azért nem arról volt szó, hogy egy olyan ember kommentel, akiről semmit sem tudunk..... Az ő elmondását sem tartom teljesen biztosnak, megvárom a vizsgálat eredményét, de hitelesebb sokakénál. Egyébként pedig valóban mindenki látta és hazudnak össze-vissza. Ezzel egyetértek. Mint ahogy azzal is, hogy az utcán 100-ból 90 ember hagyna elvérezni ( 100 azért nem, "csak" 90), de ez sajnos nem magyar, hanem nyugati, európai és amerikai sajátosság. És a szélsőliberális invidualizmus elterjedése miatt van. Önzők vagyunk, ha egyszerűbben akarom kifejezni magam
Tudom, hogy mennyit ér egy szemtanú főleg ekkora tömegben, de jó lenne már a balfallosz hatóságoknak valamit felmutatni, mert addig napról-napra csak egyre több buta pletyka terjed. Hihetetlen, hogy milyen amatőrök és az is hihetetlen, hogy mentegetik magukat pl a 6 kerületi jegyző és a polgármester. Hogy működhetett ez a hely? Hogy hagyhatták, hogy 3000 ember bemenjen, amikor 300-ra volt engedélyük? Ezt a kérdést persze nem neked célzom... Én csak Fernando haverját védtem meg, mert itt azért nem arról volt szó, hogy egy olyan ember kommentel, akiről semmit sem tudunk..... Az ő elmondását sem tartom teljesen biztosnak, megvárom a vizsgálat eredményét, de hitelesebb sokakénál. Egyébként pedig valóban mindenki látta és hazudnak össze-vissza. Ezzel egyetértek. Mint ahogy azzal is, hogy az utcán 100-ból 90 ember hagyna elvérezni ( 100 azért nem, "csak" 90), de ez sajnos nem magyar, hanem nyugati, európai és amerikai sajátosság. És a szélsőliberális invidualizmus elterjedése miatt van. Önzők vagyunk, ha egyszerűbben akarom kifejezni magamzsuni írta:1. nem nevezek hazugnak senkit, de a szemtanu az annyit ér mint egy kalap szamóca. Idegen lények nap mint nap rabolnak el embereket, több száz-ezer szemtanu bevallása alapján. egy késelést orditot 200 már látja 500 mellett volt a késelés 1000 meg haláláig állitja, hogy öt szurták meg
2. igen segiteni. 3000ezer ember között. ok. csak hogy eddig 150 olyan kommentet olvastam hogy "láttam a késelést". megkéselnek valakit melletted, konstatálod, és végignézed. hah. ezért nem hiszem el egyiknek sem mit látott, és mit mond a rendörség. egyébként megnyugtatok midnenkit, ha valahol há[auto_cenzúra] az utcán, 100an végignézik ahogy elvrézel. erre akartam kilyukadni.