csababarca írta: egy bl-meccsen nem szabad elaltatnunk magunkat,mert ott visszaüthet,mert akár meg is foghatja a csapatot egy talált gól.
Összességében elégedett vagyok, örülök,hogy Messi mellé Pedro és Villa is feljött góllövésben.
féltáv,+4 pont difi. játékban sokkal több van közte.
Én ezeket mindenképpen kiemelném.
1. A BL-ben szerintem tavaly ezzel is baj volt az Inter ellen,hogy 1 gólos vezetés után elhittük,hogy győztünk. Ezt idén nem szabadna.
Egyedül az szól a 2. félidei játék mellett,hogy még most van lehetőség pihenni,használjuk ki! Ha már a kupa és a bajnokság mellé bejön a Bl is,akkor nem lesz idő pihenésre és jól jöhet most ez a kis plusz.
2.Pedro és Villa jó formája kell,mert ha véletlen valamelyik csatár kiesik,akkor is legyen 2 top formában lévő, mivel a kispadunk hulla, valamint nem szabad olyanná válni,mint a reál,hogy ha a top játékosnak nem megy(Ronaldo),akkor a csapatnak sem. Fontos lehet,hogy Villa és Pedro is tudják szórni a gólokat.
3. 4 pont a különbség,de lehetne 7-8 is. Ha azt vesszük,hogy a reál a Sevilla és a Valencia ellen sem annak köszönhette a győzelmet,hogy felülkerekedett a másikon. Volt egy klasszis megoldás,ami a javukra döntött,de egál volt a két csapat. A spanyoloknál sajnos nagyon ritka az olyan meccs,hogy a reál-barca duót megfogja valaki. Ez a két csapat külön szint. A Barca most mindenki fölött áll és alatta van egy-két szinttel a reál,viszont így is pár szinttel a többi spanyol csapat fölött. Már az elköltött eurótízmilliók önmagukban is biztosítják ezt a "királyiaknál". De szerencsére csapategységet és hozzáállást nem lehet vásárolni. Ezért nem tudnak olyan egységesek lenni,mint mi. Viszont,ha odafigyelünk,akkor ezt a 4 pontot megtartjuk a bajnokság végéig és behúzzuk idén is a bajnoki címet.