Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Andris írta:Szerintem még több is. A Racing tényleg borzasztóan játszik..messideco írta:Nem lesz 4-0, ebben biztos vagyok. Egy sima győzelem tökéletesen megfelelne nekem.
Szerintem még több is. A Racing tényleg borzasztóan játszik..messideco írta:Nem lesz 4-0, ebben biztos vagyok. Egy sima győzelem tökéletesen megfelelne nekem.
Egyszer valószínű hogy megszakad a bajnokságban is a menetelésünk, de nem most. Kellett ez a kisiklás, jól mondta Pep most is korábban is, kell a vereség hoy értékelni tudjuk a dolgokat, illetve hogy ne szálljunk el.MessiFan írta:Nálam a következő meccs döntetlen szagú... Ezért is nem mondok bármilyen eredményt is mert nem lehet biztosra tudni.
A legerősebb kezdőt várom (sajnos) ilyen védelemmel: Puyol-Piuqé-Milito-Abi
Igen, bár semmi gond nincs az égvilágonS.Agüero írta:Az idény második felének az első bajnoki meccsét játsszuk szombaton.
Ilyen kezdőt elnéznék:
--------------------------VV-----------------------
----Adriano------Piqué-----Puyol-------Abidal----
--------------------Sergi/Masch-------------------
--------------Xavi/Ibi--------Iniesta---------------
-------Pedro----------Messi-----------Villa--------
Tipp: 4-0. Gólok: Messi, Villa, Pedro, Ini
Jót tenne a csapatnak most egy magabiztos nagy arányú győzelem.
Hajrá!![]()
Guardiola nem bízta véletlenre, hogy sikerüljön megdönteni.ab1daL írta:A győzelemmel nem csak 4 pont lett az előny, janem megvan az új klubrekord is. 28 tétmeccs veretlenül. Hasonló folytatást!
Bocs, hogy javítalak, de 52 pont és 61 gól.S.Agüero írta:Féltávnál járunk. 19 meccsen 52 gól, és csak 11 kapott elképesztő.
Én ezeket mindenképpen kiemelném.csababarca írta: egy bl-meccsen nem szabad elaltatnunk magunkat,mert ott visszaüthet,mert akár meg is foghatja a csapatot egy talált gól.
Összességében elégedett vagyok, örülök,hogy Messi mellé Pedro és Villa is feljött góllövésben.
féltáv,+4 pont difi. játékban sokkal több van közte.
Azért pihiznek ilyenkor,mert tudják, hogy nagyon hosszú még a szezon. És így is négy gólt rúgtak. A Clásico-t, meg a BL meccseket majd végig nyomják. De ehhez az is kell, hogy most kicsit pihenjenek.csababarca írta:Tudom nem illik egy ilyen sima meccs után fanyalogni. De azért ezt a második félidőt én kikérem magamnak. Még ha 3 gólos is az előny miért állunk le?miért nem rúgunk annyit amennyit csak tudunk? ezt irigylem egyedül a realból,hogy azok mennek mint a meszes,ha tudnak, nem állnak le úgy mint mi.
Az első félidő brutális volt, a másodikon bealudtam majdnem.
ezzel csak azt akarom mondani,hogy egy bl-meccsen nem szabad elaltatnunk magunkat,mert ott visszaüthet,mert akár meg is foghatja a csapatot egy talált gól.
Összességében elégedett vagyok, örülök,hogy Messi mellé Pedro és Villa is feljött góllövésben.
féltáv,+4 pont difi. játékban sokkal több van közte.
Ezzel én is így vagyok. Egy félidő gála, majd egy pihenés. (azért a végén a cserék egy kicsit felpezsdítették a játékot). Összességében elégedettek lehetünk, főleg úgy hogy a madrid sincs már olyan szorosan rajtunk.Bob_Marley írta:A győzelem volt a legfontosabb, s ezt hozta is a csapat!
4 pont az előny, innentől kezdve pláne nem nagyon kell figyelgetni a Madridot, mert ez már 2 meccs!
csababarca sok igazságot írt, de azért nem szabad el menni amellett, hogy borzasztó hosszú a szezon!
Szerintem nem baj, hogy amikor csak lehet lazsálunk, s pihenünk!
Persze jó nézni a szép focit, de hosszú távon ez a helyes döntés!
szvsz
mess2009 írta:Adrianó sajnos közelében sincs
Messi kissé dekoncentráltnak tűnt
hogy valami negatívat is mondjak