Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2011.01.21. 17:56:37

csababarca írta:...
Rendkívül sokszor egyetértek veled, de szerintem itt nagyon mellélőttél. 5-0-nál mit csináljanak? Milyen motiváció az, hogy 5-0-nál is ugyanúgy hajtsanak egy Almeria, vagy Betis ellen? Ha még a Real Madrid, megértem, hiszen az ősi rivális elleni minőségkülönbség bemutatása még nagyobb büszkeség, na de alap bajnokikon...

Az az óriási, hogy nem állnak meg 3-0-nál. Egyszerűen emberek, nem gépek, emberek, akik ha érzik, hogy kevesebb is elég, akkor kevesebbet nyújtanak. És ennek a megítélésében van egy óriási Guardiola, aki ezt a határt, hogy mikor vegyenek vissza, egyre jobban tolja feljebb, ameddig csak lehetséges, így nem 2-0-nál állunk le, hanem 4-0-nál szórakozunk el 4 ziccert.

Nem, nem várható el a 90 perces hajtás minden mérkőzésen minden körülmények között.
.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.21. 17:36:16

20tek írta:
csababarca írta: Az a baj,hogy akármilyen jól is játszunk, 4/5-0nál totálisan visszaveszünk. Nem tudom miért fékezi a csapatot Pep?
Ritkán szólok hozzá a fórumban, de ez már sok.
Mégis miféle követelmény ez a csapattal/Peppel szemben? Nézel te futballt a a Barcan kivül? Nézted a Barcat az elmúlt 2 év előtt is? Tudod mi az a futballban, hogy 2 góllal vezetni? Mi az hogy 3-mal? Esetleg 4-gyel? Egy átlag csapat egész szezonjárban 1-2-szer fordul elő ilyen, az aktuális bajnoknál kb 4-5-ször.
Amit jelenleg a Barca művel, az egy álom, de nekünk azért nem ártana 2 lábbal a a földön járni, és úgy élvezni/érrtekelni ezt a helyzetet, mert nagyon valószínű, hogy sem a te, sem az én életemben nem fogunk már ilyen Barca csapatot látni (persze a jelenlegit remélhetőleg még sokáig látjuk:-))

Ezt azért másoknak is mondom, hogy az azért nem olyan természetes, hogy jön Thiago esteleg Fabnregas, beállnak Xavi posztjára, és minden megy tovább. Egyáltalán nem biztos,hogy az aktuális generációban van olyan játékos, aki ezt nyújtani tudja Xavi helyén, hiába vesszük meg az aktuális legjobbat...

jobban jártál volna,ha nem szakítod meg ezt a sorozatodat.
Neked is fogalmad nincs arról,hogy mit beszélek. Van pár ember aki megértette,van néhány,mint te,aki teljesen félreértelmezted a mondandómat.
Óvodások fóruma ez már lassan. Nem csoda,hogy sokan itt hagyták már a fórumot emiatt.
Én szurkoló vagyok,és elvárom,hogy 90 perces meccsen 90 percig tartson a foci. ennyi. És pont azért,mert most van ilyen csapatunk,most lenne lehetőség erre,amiről beszélek.

De nem baj, igazatok van, legyen.
Majd amikor visszaüt az ilyen jellegű leülés,itt fogtok sírni,hogy miért kellett leülni ennyire a sima vezetés után.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
GyZ
Barça C

2011.01.21. 15:24:55

Köszi!

[quote="oregem21hy!!
mi nemrég voltunk, nagyon nagy élmény!!!
szerintem mindenképpen vasárnap menjtek m akkor ingyen be tudtok menni a korosztályos csapatok meccseire:) mi láttunk 5-6 éves gyerekektől kezdve, 19-20 lány(!!!) meccseket is!!!sajna a felnött csapat létesítményeit nem tudtuk megnézni m azt nem engedték, de ennek ellenére maximálisan megért!!!remélem tudtam segiteni!!!:)
jó szórakozást!!![/quote]
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.21. 15:22:16

nem szoktam a felállásokhoz hozzászólni, de szívesen megnéznék a Racing ellen egy Abidal-Maxi duót... nem csak azért, mert Adriano hétközi teljesítményét legjobban az ürülék szó szinonimája fejezi ki, hanem mert egyetlen egyszer játszott right wingback-et, akkor nyújtotta legjobb teljesítményét Barca játékosként... (vmint ha jó teljesítményt nyújt, akkor Dani is kap egy ösztönző fricskát, h nem annyira pótolhatatlan talán, mint azt ő gondolja, így lejjebb ad az igényeiből, ha nem akar kiesni ebből a társaságból...)
Puyol-t nem kéne kirakni már oda...
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.21. 14:59:28

Csababarca mondandójával félig meddig egyet tudok érteni. Egyetértek, mert engem is zavar, hogy az első félidőben lerendezzük a meccset a 2.-ban meg "pihenünk". Ez szurkolói szemmel nézve idegesítő.
Viszont ha reálisan gondolkodunk, nem várhatjuk el, hogy ha vezetünk 3-4 góllal akkor ne kényelmesedjünk el. Ilyenkor már akaratlanul is a következő kihívásra gondol az ember.

Nyilávnvaló hogy én is azt szeretném hogy percenként alakítsunk ki helyzeteket, de ilyenkor megpróbálok egy kicsit a játékosok fejével gondolkodni, és maximálisan megértem őket. Egyébként meg amikor "pihennek" még az is élményszámba megy! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.01.21. 11:48:11

El fanático írta:A szerdai kupameccsen a mi szempontunkból sajnálatos módon a Betisnek sikerült újfent megerősítenie engem, hogy a következő elgondolásom helyes:

Eljött az idő, amikor is a La ligában szükségszerű a vérfrissítés. A második ligában való 2-3-4 vagy akár több éves szereplés jót tesz a kiscsapatoknak, újraépítik magukat és "megtanulnak" küzdeni.

Többen említették már több topikban, hogy a La liga igazából két csapatos és színvonaltalan, mert a két nagy ellen szinte senki sem tud kétesélyes meccset lehozni.
Az alsóházban, ha megfigyelitek megy a "nagy kényelmeskedés" - persze az idény vége felé vannak csapatok, mint a Málaga is, akik tavaly az utolsó pillanatban tudtak a Primera divisionban maradni, most arab tőkeinjekció segítségvel iparkodnak, mert ekkora mázlira nem alapozhatnak újra.

Amikor azt mondjátok, a kisebb csapatok lefekszenek ennek-annak, igen - elalibizik a szempontjukból esélytelenebb meccseket, mert ők a saját kis csatáikat vívják meg a bentmaradást jelentő helyekért és más nem érdekli őket.

Erre jön előbb egy Hercules és megmutatja, hogy ha akarna akkor pl.: a Zaragoza is tudna így játszani, de addig bolond lesz, amíg a part nem szakad, úgymond.
Aztán a Levente - aki azt gondolta, hogy a másik frissen felkerült csapatot jól megcsapjuk, az bizony leshetett, hogy 2-1re voltunk jók ellenük és nem csinálták magukat össze, mert a Barca volt az ellenfél.
Most meg a kupában a Betis - ezek akarnak, küzdenek. Nem egy villámlátogatás lesz az övéké, mint ahogy a Sociedad-é sem.

Személy szerint roppant mód örülök, hogy nyáron ismét harapós lesz a friss hús, aki meg eddig évekig ellébecolt és csak arra játszott, hogy éppen hogy csak a bentmaradás meglegyen az pedig küzdjön meg a visszajutásért.

Oké, tudom - utolsó 3-nak is lenni kell, de nem mindegy, hogyan.
Persze, szép az, mikor szana-széjjel szívatjuk szerencsétleneket, holott biztosan lehetne másképp is.
Jövő szeptembertől pedig lesz is, higyjétek el - elmegy a Zaragoza, a Gijon és a Almería előreláthatóan és jön a Betis, a Celta Vigo és a Vallecano - utóbbi nem biztos, hogy minőségi csere, de az első kettő biztosan nem bámészkodni érkezik.

Már most üdvözlöm az érkezésüket. :D
Kellenek a karakteres kis csapatok, de van még 19 meccs és nagyon szoros az alsóház:

14.: Racing 20p
15.: Osasuna 18p
16.: Málaga 17p
17.: Gijón 16p
18.: Zaragoza 16p
19.: Levante 15p
20.: Almería 14p

Zaragoza szerintem nem fog kiesni, az utolsó kettőnek nagyon rosszul áll a szénája, bár mindkettőt csípem, főleg az andalúzokat..

Racing szvsz semmivel sem különb mint az alsó 3 csapat de ugyanez vonatkozik a Gijónra aki az egyik kieső lesz.

Persze én is örülnék megint stabil kicsiknek, de mindenképp azt szeretném hogy a Zaragoza és az Almeria első osztályú maradjon.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
20tek
Jugador del Barça

2011.01.21. 11:13:58

csababarca írta: Az a baj,hogy akármilyen jól is játszunk, 4/5-0nál totálisan visszaveszünk. Nem tudom miért fékezi a csapatot Pep?
Ritkán szólok hozzá a fórumban, de ez már sok.
Mégis miféle követelmény ez a csapattal/Peppel szemben? Nézel te futballt a a Barcan kivül? Nézted a Barcat az elmúlt 2 év előtt is? Tudod mi az a futballban, hogy 2 góllal vezetni? Mi az hogy 3-mal? Esetleg 4-gyel? Egy átlag csapat egész szezonjárban 1-2-szer fordul elő ilyen, az aktuális bajnoknál kb 4-5-ször.
Amit jelenleg a Barca művel, az egy álom, de nekünk azért nem ártana 2 lábbal a a földön járni, és úgy élvezni/érrtekelni ezt a helyzetet, mert nagyon valószínű, hogy sem a te, sem az én életemben nem fogunk már ilyen Barca csapatot látni (persze a jelenlegit remélhetőleg még sokáig látjuk:-))

Ezt azért másoknak is mondom, hogy az azért nem olyan természetes, hogy jön Thiago esteleg Fabnregas, beállnak Xavi posztjára, és minden megy tovább. Egyáltalán nem biztos,hogy az aktuális generációban van olyan játékos, aki ezt nyújtani tudja Xavi helyén, hiába vesszük meg az aktuális legjobbat...
oregem21
Jugador del Barça

2011.01.21. 10:06:30

GyZ írta:
GyZ írta:Hétvégén tizenöten megyünk Barcelonába meccsre,és szeretnénk kilátogatni az edzőközpontba is!Ezzel kapcsolatban lenne az kérdésem,hogy itt milyen korosztályú csapatoknak van edzés,illetve esetleg van-e meccs is valamelyik utánpótlás csapatnak?
A felnőttek is itt edzenek,és ha igen,akkor az edzések időpontját hol lehetne megtalálni az interneten?Szombat reggeltől kedd reggelig leszünk Barcelonában!
Előre is kösz a választ!
hy!!
mi nemrég voltunk, nagyon nagy élmény!!!
szerintem mindenképpen vasárnap menjtek m akkor ingyen be tudtok menni a korosztályos csapatok meccseire:) mi láttunk 5-6 éves gyerekektől kezdve, 19-20 lány(!!!) meccseket is!!!sajna a felnött csapat létesítményeit nem tudtuk megnézni m azt nem engedték, de ennek ellenére maximálisan megért!!!remélem tudtam segiteni!!!:)
jó szórakozást!!!
GyZ
Barça C

2011.01.21. 09:45:51

GyZ írta:Hétvégén tizenöten megyünk Barcelonába meccsre,és szeretnénk kilátogatni az edzőközpontba is!Ezzel kapcsolatban lenne az kérdésem,hogy itt milyen korosztályú csapatoknak van edzés,illetve esetleg van-e meccs is valamelyik utánpótlás csapatnak?
A felnőttek is itt edzenek,és ha igen,akkor az edzések időpontját hol lehetne megtalálni az interneten?Szombat reggeltől kedd reggelig leszünk Barcelonában!
Előre is kösz a választ!
Bocs!Tudna valamelyikőtök választ adni a kérdéseimre?
:oops: :?: Előre is kösz!
El fanático
Entrenador del Barça

2011.01.21. 01:16:52

A szerdai kupameccsen a mi szempontunkból sajnálatos módon a Betisnek sikerült újfent megerősítenie engem, hogy a következő elgondolásom helyes:

Eljött az idő, amikor is a La ligában szükségszerű a vérfrissítés. A második ligában való 2-3-4 vagy akár több éves szereplés jót tesz a kiscsapatoknak, újraépítik magukat és "megtanulnak" küzdeni.

Többen említették már több topikban, hogy a La liga igazából két csapatos és színvonaltalan, mert a két nagy ellen szinte senki sem tud kétesélyes meccset lehozni.
Az alsóházban, ha megfigyelitek megy a "nagy kényelmeskedés" - persze az idény vége felé vannak csapatok, mint a Málaga is, akik tavaly az utolsó pillanatban tudtak a Primera divisionban maradni, most arab tőkeinjekció segítségvel iparkodnak, mert ekkora mázlira nem alapozhatnak újra.

Amikor azt mondjátok, a kisebb csapatok lefekszenek ennek-annak, igen - elalibizik a szempontjukból esélytelenebb meccseket, mert ők a saját kis csatáikat vívják meg a bentmaradást jelentő helyekért és más nem érdekli őket.

Erre jön előbb egy Hercules és megmutatja, hogy ha akarna akkor pl.: a Zaragoza is tudna így játszani, de addig bolond lesz, amíg a part nem szakad, úgymond.
Aztán a Levente - aki azt gondolta, hogy a másik frissen felkerült csapatot jól megcsapjuk, az bizony leshetett, hogy 2-1re voltunk jók ellenük és nem csinálták magukat össze, mert a Barca volt az ellenfél.
Most meg a kupában a Betis - ezek akarnak, küzdenek. Nem egy villámlátogatás lesz az övéké, mint ahogy a Sociedad-é sem.

Személy szerint roppant mód örülök, hogy nyáron ismét harapós lesz a friss hús, aki meg eddig évekig ellébecolt és csak arra játszott, hogy éppen hogy csak a bentmaradás meglegyen az pedig küzdjön meg a visszajutásért.

Oké, tudom - utolsó 3-nak is lenni kell, de nem mindegy, hogyan.
Persze, szép az, mikor szana-széjjel szívatjuk szerencsétleneket, holott biztosan lehetne másképp is.
Jövő szeptembertől pedig lesz is, higyjétek el - elmegy a Zaragoza, a Gijon és a Almería előreláthatóan és jön a Betis, a Celta Vigo és a Vallecano - utóbbi nem biztos, hogy minőségi csere, de az első kettő biztosan nem bámészkodni érkezik.

Már most üdvözlöm az érkezésüket. :D
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.20. 22:15:08

eric írta:Félre ne érts pajtás, a világért sem akarnálak megbántani :)
Az általad felvetett dolgot próbáltam egy másik szemszögből megközelíteni, hátha a csapattal kapcsolatos kételyeid ezáltal enyhülnek. Nem akarlak semmiről meggyőzni, főleg nem álhatatosan.

Egyszerűen úgy érzem, hogy bőven többet kapunk/kaptunk a csapattól az elmúlt 3 évben, mint bármely másik szurkolótábor, és ezek után bármilyen ilyen felvetés már tényleg a "szőrszálhasogatás" kategóriába esik (nálam).
De azért van ez a topik, hogy erről diskuráljunk :)

Hajrá AtMa!!!!! :D

Nincsenek kételyeim a csapattal. Sőt! Ezért is szeretném,ha megmutatnák hogy mit is tudnak,mert úgy érzem,hogy még mindig nem adják ki magukból azt, ami bennük van.
De tényleg,jó dolgomban már nem tudok mibe belekötni. :)

Csak szeretném végig élvezni a meccset,nem csak 45 percig. Mert mostanában annyira lesimázzuk a meccseket idejekorán,hogy tényleg unalomba fulladnak a meccsek.

A klasszikuson is,esküszöm 4-0 után megesett a szíve a csapatnak a madridon,és nem akarták még mélyebbre döngölni őket. :P
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
eric
Barça B

2011.01.20. 22:01:12

Félre ne érts pajtás, a világért sem akarnálak megbántani :)
Az általad felvetett dolgot próbáltam egy másik szemszögből megközelíteni, hátha a csapattal kapcsolatos kételyeid ezáltal enyhülnek. Nem akarlak semmiről meggyőzni, főleg nem álhatatosan.

Egyszerűen úgy érzem, hogy bőven többet kapunk/kaptunk a csapattól az elmúlt 3 évben, mint bármely másik szurkolótábor, és ezek után bármilyen ilyen felvetés már tényleg a "szőrszálhasogatás" kategóriába esik (nálam).
De azért van ez a topik, hogy erről diskuráljunk :)

Hajrá AtMa!!!!! :D
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.01.20. 21:56:31

csababarca!

Igazad van, de az Inter elleni meccs rossz példa. Rengeteg tényező járult hozzá ahhoz hogy mi ott ilyen vereséget szenvedjünk. Nem is mennék ebbe most bele.

A lényeg hogy minek haljanak meg a fiúk ha a kitűzött célt elérik, sőt, túl is teljesítik?

Ez a sok lezárt meccs, kényelmes tempójú tili-toli majd jól jön a végén hogy tartalékoltunk kicsit az erővel, mikor all-in van már :wink:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.20. 21:53:33

nem,nem érted mi az én "problémám."

NEm csak én fejeztem ki ezzel kapcsolatban a negatív érzéseimet,elég sokan írták ezt már a depor meccs után,hogy totál unalmas volt. És azért unalmas,mert nem akarnak 3-0 után már semmit csinálni,várják a sípszót.
Itt jön képbe Pep. sokkal hamarabb kellene cserélnie, olyan embereket,mint Thiago,Jeffrén, vagy most már Affelay,akik nem játszanak annyit,és ők azt a fél órát meghajtanák.

Meg a szurkolók se azért mennek ki,hogy lássanak egy félidő parádét, plusz egy másikat,amikor alig történik valami.
Ezért jobb az,hogy csak 1/2-0ra vezetünk az első félidőben,mert akkor még akarnak kicsit focizni a srácok a második játékrészben is.

Durva,hogy már csak ilyeneken tudok mérgelődni a csapattal kapcsolatban :lol: soha rosszabbat 8)
eric
Barça B

2011.01.20. 21:47:52

csababarca írta:
eric írta:csababarca: ...

NEm ezzel van a gondom. Tisztában vagyok vele,hogy hány meccs van egy évben, mennyit edzenek a srácok.
Csak az a bajom,hogy minimálisat adnak ki magukból. Nem azt akarom,hogy fulladjanak ki minden meccs végére. De teljesen látni,hogy nagyon kevés erőfeszítés kell ahhoz,hogy itthon,ilyen malaga,levante csapatoknak gólokat rúgjanak. Nem kell ehhez felpörögniük, megszakadniuk. Ez látszik kívülről is.
Értem én, mit hiányolsz te, de nem jó helyen keresed a megoldást: azt írtad, hogy kevés erőfeszítés kell ezekhez a papírforma meccsekhez (ezzel is lehetne vitatkozni, de most ebbe ne menjünk bele). Szerinted ha nem 50-60 percig adnak bele a fiúk "kevés erőfeszítést", hanem 90 percig, akkor az fejleszt rajtuk bármit is?? Nemhinném. Nem ez okoz k*rvakemény és küzdős ellenfelek ellen "üzemzavart", hanem az, hogy nagyon kevés a szezonban az olyan meccs, ahol a siker nem ezzel a könyebb, lazább játékkal jön, hanem vért kell picit izzadniuk a fiúknak. Itt lehet némi hiányérzetünk, ezen a ponton szívhatunk egy Chelsea vagy Inter ellen. Amit te írsz, az a könnyed játék 90 percesre nyújtása, de ez már megy nekik hidd el, ez a kisujjukban van,
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.20. 21:45:10

eric írta:Még annyit hozzátennék, hogy a 3 éve tartó konstans jó teljesítményhez lehet, hogy pont ez az egyik kulcs, hogy nem ajdák ki minden meccsen magukból a maximumot (akár csak a hazai meccseken). Vajh' érdemes lenne beáldozni ezt a hihetetlen szériát egy olyan bizonytalan hatású tényezőért, hogy idehaza 90 percekig gálázunk? Nemhiszem. Nyerjünk itthon több góllal, idegenben elég 1-2 góllal, és ez így van rendjén, így működik a dolog... de még ebbe is néha csúszhat hiba (sőt eljöhet az idő, amikor hibák jönnek egymás után, el se merem képzelni ekkor hogy fogsz hozzáállni a csapathoz)

Mi az hogy hogy állok a csapathoz? :lol:
Mérhetetlen büszkséggel tölt el,hogy egy ilyen klubnak szurkolhatok,mint az FC Barcelona,és hogy láthatom a klub (egyetemes futball?!) történetének egyik,ha nem a legjobb csapatát.

Totálisan nem függ össze a kettő egymással.

De akkor nem írok ide semmit erről a témáról,mert nehezetekre esik megérteni mondandóm lényegét.
eric
Barça B

2011.01.20. 21:33:22

Még annyit hozzátennék, hogy a 3 éve tartó konstans jó teljesítményhez lehet, hogy pont ez az egyik kulcs, hogy nem ajdák ki minden meccsen magukból a maximumot (akár csak a hazai meccseken). Vajh' érdemes lenne beáldozni ezt a hihetetlen szériát egy olyan bizonytalan hatású tényezőért, hogy idehaza 90 percekig gálázunk? Nemhiszem. Nyerjünk itthon több góllal, idegenben elég 1-2 góllal, és ez így van rendjén, így működik a dolog... de még ebbe is néha csúszhat hiba (sőt eljöhet az idő, amikor hibák jönnek egymás után, el se merem képzelni ekkor hogy fogsz hozzáállni a csapathoz)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.20. 21:26:52

eric írta:csababarca: ...

NEm ezzel van a gondom. Tisztában vagyok vele,hogy hány meccs van egy évben, mennyit edzenek a srácok.
Csak az a bajom,hogy minimálisat adnak ki magukból. Nem azt akarom,hogy fulladjanak ki minden meccs végére. De teljesen látni,hogy nagyon kevés erőfeszítés kell ahhoz,hogy itthon,ilyen malaga,levante csapatoknak gólokat rúgjanak. Nem kell ehhez felpörögniük, megszakadniuk. Ez látszik kívülről is. És most nem az olyan meccsekről beszélek,amikor nem megy,pl Herkules,meg tegnap... az benne van hogy nem megy.
De amikor megy,mint hétvégén a Malaga ellen,akkor ne fékezzenek már be az 50. percben. főleg ne hazai pályán.
Ezt irigylem egyedül a madridtól, hogy bár a nyomunkban nincsenek játékban,de ha elkapják a fonalat,nem állnak le 3 gólnál,hanem annyit akarnak lőni,amennyit lehet.

Visszaüthet ez,hogy vezetés után leülünk. Lásd inter. Ott már 0-1nél sikerült sikeresen bealudniuk a fiúknak,utána meg amikor baj van nehezebb visszapörögni.
eric
Barça B

2011.01.20. 21:16:28

csababarca: függetlenül attól, hogy a néha picit álmosító második félidő tényét még úgy ahogy el is ismerem, azért egy picit el vagy tévedve... azt gondolod, hogy ezek a játékosok minden szombaton vagy vasárnap a Te (általánosságban értem a többi szurkolóval együtt) kedvedért állnak fel 90 percet gurigázni. Hát nem. Ezek a játékosok elég keményen meg vannak dolgozva egy szezon alatt, és most itt ne csak a meccset értsd, hanem az edzéseket, interjú itt, reklámszerződés ott, fotózkodás amott, jótékonysági estekre mászkálás, összetartások, utazás a meccsekre, és néha netán jut nekik egy kis szabadidő, de az is szigorú keretek között, nehogy véletlenül kizökkenjenek az év 10 hónapjában vlmikor is. Hát b*szki, én nem sajnálom tőlük 5-0ás félidő után azt, hogy nem parádéznak a 2. félidőben is. Főleg azért sem kérem számon rajtuk, mert ahhoz, hogy 45-50-60 percig a Barca domináljon, ahhoz iszonyatos mezőnymunka kell, hogy könnyen menjenek a passzok rengeteg jó helyezkedés, rengeteg letámadás.

Én egészen máshogy látom a helyzetet, mint te: nekem elég, ha nyer a csapat, a módját pedig válasszák meg ŐK!
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.01.20. 20:49:43

csababarca írta: Nem értitek miről beszélek.
Szoktátok nézni a meccseket? elég egy fél percre felpörögni,jönnek a helyzetek. aztán labdázzanak egy kicsit megint hátul.
Idegenben pihenjenek 2/3-0 után,az teljesen jogos.
De otthon ne aludjanak már be a második félidőre.

És ezt azért mondom,mert ha már az összes többi bajnokság meccsén nem lehet szórakozni rendesen,akkor legalább ahol lehet,ott legyen 90. percig tényleges szórakoztatás.
Valamelyest egyet értek. Annyi különbséggel, ha nem is akarnak 90 percig csak támadni (mert azért az sem lehetséges), legalább ne ott hátul a Puyol-Pique-Valdés trió labdázgasson 10 percig, mert olyankor általában majdnem bealszom.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.20. 20:49:21

Barca bajnoki meccsei a 2010-2011-es idényben(nem sorrendben):
0–2, 2–1, 4–1, 1–1, 5–0, 5–0, 5–0, 1–0, 2–1, 3–1, 8–0, 3–1, 2–1, 4–0, 5–1, 3–1, 3–0, 3–0, 2–0,

Csak érdekesség.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.20. 20:40:48

S.Agüero írta: Csababarca!
Szerintem lesz még nekünk olyan meccsünk ahol egész meccsen kell pörögni. tartalékolnak. Nem akarják teljesen kifutni magukat gondolom ezért nem hajtunk már 3-0 után.

Nem értitek miről beszélek.
Szoktátok nézni a meccseket? elég egy fél percre felpörögni,jönnek a helyzetek. aztán labdázzanak egy kicsit megint hátul.
Idegenben pihenjenek 2/3-0 után,az teljesen jogos.
De otthon ne aludjanak már be a második félidőre.

És ezt azért mondom,mert ha már az összes többi bajnokság meccsén nem lehet szórakozni rendesen,akkor legalább ahol lehet,ott legyen 90. percig tényleges szórakoztatás.
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.20. 20:37:57

MessiFan írta:Bennem örökre megmarad Pep első (?) bajnoki meccse a Racing ellen ami 1-1 lett.. Talán emiatt érzem azt a bizonyos "szagot".
Mind1 milyen lesz a felállás csak nyerjenek. Gondolom ugyan az lesz mint mindig. Labdatartás és támadásépítés az első gólig utána kifárasztani az ellenfelet és beverni nekik annyi gólt amennyit csak lehet.
Van ez ellen bármi esélye is bármelyik csapatnak is?:D
2. bajnoki volt. első a numancia ellen volt.

Csababarca!
Szerintem lesz még nekünk olyan meccsünk ahol egész meccsen kell pörögni. tartalékolnak. Nem akarják teljesen kifutni magukat gondolom ezért nem hajtunk már 3-0 után.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.20. 20:37:44

Sanama írta:Ne már... Ezt most komolyan nem értitek?
Miért vesznek vissza 5gólos előny után?? Talán mert játszanak így is épp elég meccset 1 év alatt?
Ne legyetek már telhetetlenek...Örülnétek,hogy megvan a lehetőség arra,hogy visszavegyenek,vagy inkább néznétek 1,5óra szenvedést a végén 1-1el?

Például a Malaga elleni meccs második fele szenvedés volt,hátul passzolgatott 4 ember.
Idegenben megértem,ha visszaállunk. De itthon kimennek a szurkolók,akkor ne álljanak le a 60. percben.
Malaga ellen ment is a szorványos fütty egyébként.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.01.20. 20:34:38

Ne már... Ezt most komolyan nem értitek?
Miért vesznek vissza 5gólos előny után?? Talán mert játszanak így is épp elég meccset 1 év alatt?
Ne legyetek már telhetetlenek...Örülnétek,hogy megvan a lehetőség arra,hogy visszavegyenek,vagy inkább néznétek 1,5óra szenvedést a végén 1-1el?
Lezárt