Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jobban járunk ott Adrianoval.S.Agüero írta:Mert Alves sérült és valakinek helyettesítenie kell és erre alkalmas ő, de meglehet, h Maxwell fog játszani a jobb oldalon.davidvillabest írta:Megtudná valaki mondani miért Adriano a Jobb szélső ?![]()
Mert Alves sérült és valakinek helyettesítenie kell és erre alkalmas ő, de meglehet, h Maxwell fog játszani a jobb oldalon.davidvillabest írta:Megtudná valaki mondani miért Adriano a Jobb szélső ?
Mivel a baloldalon nem nagyon van helye Maxvell és Abidal miatt, és máshol sem igazán jutna szóhoz, így a jobb oldlat hellyettesíti Alvest. Puyol is jó lenne oda, de rá középen van szükség. Ezért!davidvillabest írta:Megtudná valaki mondani miért Adriano a Jobb szélső ?
Ez én sem értem.sjd írta: Nekem ezzel nincs semmi problémám, de azt magyarázza már meg valaki, hogy miért van az, hogy Guardiola ezeket a 4-0-kat nem érzi elég biztosnak ahhoz, hogy a 85. percnél előbb pályára dobja Bojant vagy Thiagot?
Almeria ellen is már 5-tel kellett, hogy menjünk, mire nagy kegyesen becserélte Bojant a 60. perc környékén, és érdekes módon alig, hogy kapott 5 percnél több bizalmat egy kellően gyökér csapat ellen, rögtön lőtt is 2-t.
Egy 3-0és félidőnél pl. reális esély van arra, hogy az ellenfél kihoz vmit a meccsből, ha esetleg a Thiago-Jds-Mascherano kp állna fel? Vagy a Jeffren-Pedro-Bojan csatársor? Esetleg Fontás lő 3 öngólt ha behozza Pique helyére?
Itt most nem feltétlenül a neveket kell nézni, felőlem beállhatna Masch és Keita is a félidőbenlluisllach89 írta: Értem az álláspontod de ez így túl "szép" lenne.
Van egy hierarchia, és szépen kell végiglépkedni a ranglétrán. Gondolj bele hogy a kp-n ez hogy néz ki..
Szerintem teljesen igazságtalan lenne ha például egy JDS jönne be csereként Mascherano helyett..
Sőt, Keitát is idevehetjük. Lehet szidni a két vkp-t de egyrészt nem egy posztra jönnek be, emiatt persze lehet Pepet szidni hogy Keita nem túl erős előrejátékban.
De ha jönne egy sérüléshullám ki játszana, ki lenne kezdő? JDS? Ugyanmár. (A mai hírektől eltekintve szigorúan)
Akik kezdők lehetnek az pont hogy Masch illetve Keita.
Ez főleg a kp sorra vonatkozik. Egyébként, ettől eltekintve, igazad van. Mert Ibinek, Bojannak, Thiagonak kellenek a percek és van hogy jegeli őket Pep 2 gólos előny birtokában is...
Hát, ezek szerint ha ilyen szempontból közelíted meg, hogy visszaüthet, akkor gondolom a 2-0-s előnyökre gondolsz. De olyan meg mostanában nem voltcsababarca írta:...
Azért ez jó nagy ferdítés.csababarca írta: egy napja vitatkozok,feleslegesen.
Azt,hogy visszaüthet a leülés,nem egy 4-0ás meccs esetében mondtam,hanem pl a tavalyi inter ellenit. Ahol rengeteg más tényező is hozzájárult a vereséghez,de az is,hogy a gól után látványosan visszavettünk.
Vagy Arsenal elleni 0-2ről 2-2.
Értem az álláspontod de ez így túl "szép" lenne.sjd írta:Nekem ezzel nincs semmi problémám, de azt magyarázza már meg valaki, hogy miért van az, hogy Guardiola ezeket a 4-0-kat nem érzi elég biztosnak ahhoz, hogy a 85. percnél előbb pályára dobja Bojant vagy Thiagot?B. Tamás írta: Az az óriási, hogy nem állnak meg 3-0-nál. Egyszerűen emberek, nem gépek, emberek, akik ha érzik, hogy kevesebb is elég, akkor kevesebbet nyújtanak.
Almeria ellen is már 5-tel kellett, hogy menjünk, mire nagy kegyesen becserélte Bojant a 60. perc környékén, és érdekes módon alig, hogy kapott 5 percnél több bizalmat egy kellően gyökér csapat ellen, rögtön lőtt is 2-t.
Egy 3-0és félidőnél pl. reális esély van arra, hogy az ellenfél kihoz vmit a meccsből, ha esetleg a Thiago-Jds-Mascherano kp állna fel? Vagy a Jeffren-Pedro-Bojan csatársor? Esetleg Fontás lő 3 öngólt ha behozza Pique helyére?
Akkor viszont legyen 90 percig folyamatosan világverő foci és befogom a számatforcabarca10 írta:ez egy jókérdés, de guardiola biztoan jobban tudja hogy mi a jó és mi a nem jó
Sztem meg nem feltétlen az alapkezdő leszLM10 írta:Szerintem az a kérdés, hogy ki lesz a jobbvédő a meccsen. De szerintem Adriano.
Valdes,Adriano,Piqué,Puyol,Abidal,Busquets,Xavi,Iniesta,Messi,Villa,Pedro.
Ezzel egyetértek, bár idén Pep már jobban cserél önmagához képest, mint eddig...de a Thiago-Afellay kettőst én 3-0-nál azonnal hoznám, és szerencsére mióta Afellay itt van, azóta is volt már 3-0-ra példa...Mascherano sem azért áldozta be 1 évi fizuját, hogy kupameccseken játsszon.sjd írta:Nekem ezzel nincs semmi problémám, de azt magyarázza már meg valaki, hogy miért van az, hogy Guardiola ezeket a 4-0-kat nem érzi elég biztosnak ahhoz, hogy a 85. percnél előbb pályára dobja Bojant vagy Thiagot?B. Tamás írta: Az az óriási, hogy nem állnak meg 3-0-nál. Egyszerűen emberek, nem gépek, emberek, akik ha érzik, hogy kevesebb is elég, akkor kevesebbet nyújtanak.
Nekem ezzel nincs semmi problémám, de azt magyarázza már meg valaki, hogy miért van az, hogy Guardiola ezeket a 4-0-kat nem érzi elég biztosnak ahhoz, hogy a 85. percnél előbb pályára dobja Bojant vagy Thiagot?B. Tamás írta: Az az óriási, hogy nem állnak meg 3-0-nál. Egyszerűen emberek, nem gépek, emberek, akik ha érzik, hogy kevesebb is elég, akkor kevesebbet nyújtanak.
detabarca írta:
Tudom, hogy nem fél órás témáról van szó. Nagyjából egyet is értek veled és sztem a többség is. A különbség az, hogy valóban sok a fiatal és te leállsz velük vitatkozni, míg a többség nem.
1 hozzászólás után le lehet szűrni, hogy kinek érdemes válaszolni, és ki az akivel nem lehet vitatkozni, de még értelmesen beszélni se.
Amit most írtál az megint jó példa, de eddig nem ezt írtad. Túl szélsőségesen akartad nyomatékosítani a mondandód lényegét. És amibe bele lehet kötni, abba itt bele is kötnek. De hát nem ma kezdted te sem, úgyhogy ezt tudnod kéne
Tudom, hogy nem fél órás témáról van szó. Nagyjából egyet is értek veled és sztem a többség is. A különbség az, hogy valóban sok a fiatal és te leállsz velük vitatkozni, míg a többség nem.csababarca írta: egy napja vitatkozok,feleslegesen.
Azt,hogy visszaüthet a leülés,nem egy 4-0ás meccs esetében mondtam,hanem pl a tavalyi inter ellenit. Ahol rengeteg más tényező is hozzájárult a vereséghez,de az is,hogy a gól után látványosan visszavettünk.
Vagy Arsenal elleni 0-2ről 2-2.
De mondom,legyen igaza mindenkinek,lehet hurrogni,nevetni.
detabarca írta:Ha csak ennyit mondasz, akkor sztem senki nem áll le vitatkozni veled. Az volt az elszólás, hogy ha visszavesz a csapat 60 perc játék és 4gólos vezetés után, az visszaüthet. Magyarán fél óra alatt kapunk 4 vagy több góltcsababarca írta:Nem érdekel mit mondtok, nekem unalmasak a meccseink ezen részei
Erre vajmi kevés az esély.
Ha csak ennyit mondasz, akkor sztem senki nem áll le vitatkozni veled. Az volt az elszólás, hogy ha visszavesz a csapat 60 perc játék és 4gólos vezetés után, az visszaüthet. Magyarán fél óra alatt kapunk 4 vagy több góltcsababarca írta:Nem érdekel mit mondtok, nekem unalmasak a meccseink ezen részei
Barcaforever írta: Tehát, miért hagyják abba a gól lövést 4-5nél miért játszanak mindig 7-8-9 gólos meccseket?Most van egy olyan csapatunk, akinek van lehetősége 3-4-5 gólokkal nyerni.Nem hinném, h ez annyira normális meccsenkénti 3as gól átlag.![]()
Sztem nézzél inkább tükörbe, h ki az óvodás a fórumon.![]()
Végülis igazad van visszaüt majd egyszer, h leülnek 4-0 után, mert sok csapat sokszor lő nekünk 3/4-0 után 4 gólt.
Ez tipikus esete, amikor kínunkban már nem tudunk mibe belekötni, h miért ülnek 4-0 után.Nem akarlak kigúnyolni, de ez tényleg vicces.
Mostmár csak azt nem értem, h az Almeriának miért nem rúgtunk vagy 15öt.
Tehát, miért hagyják abba a gól lövést 4-5nél miért játszanak mindig 7-8-9 gólos meccseket?Most van egy olyan csapatunk, akinek van lehetősége 3-4-5 gólokkal nyerni.Nem hinném, h ez annyira normális meccsenkénti 3as gól átlag.csababarca írta:
jobban jártál volna,ha nem szakítod meg ezt a sorozatodat.
Neked is fogalmad nincs arról,hogy mit beszélek. Van pár ember aki megértette,van néhány,mint te,aki teljesen félreértelmezted a mondandómat.
Óvodások fóruma ez már lassan. Nem csoda,hogy sokan itt hagyták már a fórumot emiatt.
Én szurkoló vagyok,és elvárom,hogy 90 perces meccsen 90 percig tartson a foci. ennyi. És pont azért,mert most van ilyen csapatunk,most lenne lehetőség erre,amiről beszélek.
De nem baj, igazatok van, legyen.
Majd amikor visszaüt az ilyen jellegű leülés,itt fogtok sírni,hogy miért kellett leülni ennyire a sima vezetés után.
B. Tamás írta:...