Várjáá elírtam.Victor_Valdes írta:köszi, lui.Lógok egy sörrel.

11. évad 9. rész.

Várjáá elírtam.Victor_Valdes írta:köszi, lui.Lógok egy sörrel.
köszi, lui.lui1698 írta:9. évad 11-es rész.Victor_Valdes írta:Érdekes kérdést intéznék felétek, South Park. Melyik évadban van az a rész amiben Rendy ( Stan apja ) és a többi south park-i férfi, azon versenyez, hogy ki tud nagyobbat sz@rni. Fontos lenne.
9. évad 11-es rész.Victor_Valdes írta:Érdekes kérdést intéznék felétek, South Park. Melyik évadban van az a rész amiben Rendy ( Stan apja ) és a többi south park-i férfi, azon versenyez, hogy ki tud nagyobbat sz@rni. Fontos lenne.
Köszi a választ. Várom már nagyon!Fernando írta:Vége az évadnak. Lesz új majd.Lionel85 írta:Már nem látom hétfő esténként a Showder klubot? Átrakták más időpontra, vagy véget ért? Nagyon sajnálnám, mert sokszor néztem őket. Ha valaki tud valami infót, kérem írja meg! Köszi
Remélem nem baj, hogy nem kerestem meg. De itt megtalálod az biztos...Victor_Valdes írta:Érdekes kérdést intéznék felétek, South Park. Melyik évadban van az a rész amiben Rendy ( Stan apja ) és a többi south park-i férfi, azon versenyez, hogy ki tud nagyobbat sz@rni. Fontos lenne.
Vége az évadnak. Lesz új majd.Lionel85 írta:Már nem látom hétfő esténként a Showder klubot? Átrakták más időpontra, vagy véget ért? Nagyon sajnálnám, mert sokszor néztem őket. Ha valaki tud valami infót, kérem írja meg! Köszi
Nem egészen.... nem egészenfcbarca0827 írta: Az évad végére, már most van egy tippem, ami remélem nem következik be.: A fürdőkádban gyilkolászó emberünk elkapja Ritát és kinyírja.
Én tegnap végeztem vele. Eddig ez volt a leggyengébb évad. Az évadzáró tényleg nem volt egy nagy durranás, ellenben a 11. résszel. Annak a vége nagyon ütött. A 10. rész vége is kemény volt. Erre csak a legénybúcsúra vitték Dextert, kicsit sajátos módon.bence-barca írta: Más:
Végeztem a Dexter 3. évadjával, szerintem ez az évad történésekben nem verdeste az eget, kicsit nekem egyhangú volt, nem volt semmi kiugrás a történetben az évadzárásban sem volt egy várt durranás, de így sem volt rossz. Jövőhéten kezdem a 4.-t
láttam, de nagyon nem tetszett, nekem túl vontatott. A probléma még a "fiatalságom" lehet, mert ugye a kor amiben játszódik, teljesen más értékrenddel bírt házasság vs tanulás, ugyebár akkor még a jenkiknél az volt a módi, hogy anya gyereket nevel, apa megy dolgozni és happy minden Persze egyszer ezt is meglehet nézni, van aki akár még többször is lefogja nyomatni (ha jól emlékszem a betét dalok elég jók), de szerintem csajoknak jön be leginkább.messideco írta:Valaki látta a Mona Lisa mosolya c. filmet? Egész jó a felhozatal: Julia Stiles, Julia Roberts, Kirsten Dunst...
csak miatta megnézem. ahogy láttam egy bud spencer stílusú és fizimiskájú színészt is becsempésztek a filmbe.
Ja, Cleese és Idle a legjobbak.Tim írta: Igazi gentleman.Viszont érthetetlen számomra hogy a dvd verziót miért kellett leszinkronizálni,és miért nem a Galla féle feliratot preferálták.
Ó,ez a híres "A mocskos magyar mondattár" jelenet a 25. részbőlkurdt írta: Bónusznak itt van (nem filmből, sorozatból) a kedvenc magyaros utalásom, kár hogy nem magyarul szólalnak meg az adott ponton:
http://www.youtube.com/watch?v=akbflkF_1zY
"lóóófászt, te vagy a blédráner" by Edward James OlmosTim írta:
És azt tudod-e hogy magyarul is beszélnek benne? Na jó,inkább csak káromkodnak [...]
Tudtok-e még ilyen filmekről,amiben magyarul szólalnak meg?
Gondolom amcsik szavaztak rá sokan, mert biztos így mennek ott a dolgok és valóságos meg minden, de én ezt magasról...visca el barca írta:hasonló. én kb 5 részt néztem meg, azt is csak azért, mert mindenki istenítette, meg az imdb-n is 9,7 (!)-re áll. szörnyű. m2-re való hajani 1-es sávba
akármilyen furcsa, én már az első rész után abbahagytamvisca el barca írta:
hasonló. én kb 5 részt néztem meg, azt is csak azért, mert mindenki istenítette, meg az imdb-n is 9,7 (!)-re áll. szörnyű. m2-re való hajani 1-es sávba
Vígjáték?visca el barca írta: viszont nekiálltam a mo-n még nem vetitett breaking bad-nek. azt irjak hogy dráma kategoria, egyelkore inkabb vigjatekde nagyon jo, pár rész után erosen ajanlom mindenkinek.