Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.23. 21:51:30

Victor_Valdes írta:köszi, lui. :D Lógok egy sörrel. :mrgreen:
Várjáá elírtam. :D
11. évad 9. rész. :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.01.23. 21:48:16

lui1698 írta:
Victor_Valdes írta:Érdekes kérdést intéznék felétek, South Park. Melyik évadban van az a rész amiben Rendy ( Stan apja ) és a többi south park-i férfi, azon versenyez, hogy ki tud nagyobbat sz@rni. Fontos lenne. :D
9. évad 11-es rész.
köszi, lui. :D Lógok egy sörrel. :mrgreen:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.23. 21:45:18

Victor_Valdes írta:Érdekes kérdést intéznék felétek, South Park. Melyik évadban van az a rész amiben Rendy ( Stan apja ) és a többi south park-i férfi, azon versenyez, hogy ki tud nagyobbat sz@rni. Fontos lenne. :D
9. évad 11-es rész.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.23. 21:42:45

Fernando írta:
Lionel85 írta:Már nem látom hétfő esténként a Showder klubot? Átrakták más időpontra, vagy véget ért? Nagyon sajnálnám, mert sokszor néztem őket. Ha valaki tud valami infót, kérem írja meg! Köszi
Vége az évadnak. Lesz új majd.
Köszi a választ. Várom már nagyon!
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.01.23. 21:40:38

Remélem nem baj, hogy nem kerestem meg. De itt megtalálod az biztos...
Fernando
Llegenda del Barça

2011.01.23. 21:39:26

Lionel85 írta:Már nem látom hétfő esténként a Showder klubot? Átrakták más időpontra, vagy véget ért? Nagyon sajnálnám, mert sokszor néztem őket. Ha valaki tud valami infót, kérem írja meg! Köszi
Vége az évadnak. Lesz új majd.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.01.23. 21:34:52

Érdekes kérdést intéznék felétek, South Park. Melyik évadban van az a rész amiben Rendy ( Stan apja ) és a többi south park-i férfi, azon versenyez, hogy ki tud nagyobbat sz@rni. Fontos lenne. :D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.23. 21:23:36

Már nem látom hétfő esténként a Showder klubot? Átrakták más időpontra, vagy véget ért? Nagyon sajnálnám, mert sokszor néztem őket. Ha valaki tud valami infót, kérem írja meg! Köszi
Kép
Kép
Kép
Deus
Boixos Nois

2011.01.23. 19:24:40

fcbarca0827 írta: Az évad végére, már most van egy tippem, ami remélem nem következik be.: A fürdőkádban gyilkolászó emberünk elkapja Ritát és kinyírja.
Nem egészen.... nem egészen :P az évad végén a fürdőkádban gyilkolászó emberünk elkapja dextert és ivartalanítja... az sokkoló volt... szó szerint kiherélte csak később bukkant fel Deb, kicsit későn. Így nem tudta kinyírni Dextert a hármasgyilkos.
KépKép
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2011.01.23. 19:18:28

Helló!

Valaki nem tud magyar feliratot a Tőzsdecápák:A pénz nem alszik című tavalyi filmhez?

Előre is köszönöm aki egy ilyennel megsegít

Üdv,Szabi
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.01.23. 18:09:28

bence-barca írta: Más:
Végeztem a Dexter 3. évadjával, szerintem ez az évad történésekben nem verdeste az eget, kicsit nekem egyhangú volt, nem volt semmi kiugrás a történetben az évadzárásban sem volt egy várt durranás, de így sem volt rossz. Jövőhéten kezdem a 4.-t :)
Én tegnap végeztem vele. Eddig ez volt a leggyengébb évad. Az évadzáró tényleg nem volt egy nagy durranás, ellenben a 11. résszel. Annak a vége nagyon ütött. A 10. rész vége is kemény volt. Erre csak a legénybúcsúra vitték Dextert, kicsit sajátos módon. :lol:

A 4. évad 1. részével most végeztem, hát ez nem kicsit volt komoly kezdés. :shock: Nem lehet kellemes hatalmasat borulni egy autóval, amiben egy feldarabolt hulla van. 8) :lol: Kiváncsi vagyok, ezt, hogy ússza meg.

Az évad végére, már most van egy tippem, ami remélem nem következik be.: A fürdőkádban gyilkolászó emberünk elkapja Ritát és kinyírja. Amennyire nem kedveltem az első évadban, annyira megkedveltem mostanra. Meg egyre jobban tetszik is. :P Debra egyre idegesítőbb és egyre undorítóbb. :lol:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.01.23. 17:41:11

messideco írta:Valaki látta a Mona Lisa mosolya c. filmet? Egész jó a felhozatal :D : Julia Stiles, Julia Roberts, Kirsten Dunst...
láttam, de nagyon nem tetszett, nekem túl vontatott. A probléma még a "fiatalságom" lehet, mert ugye a kor amiben játszódik, teljesen más értékrenddel bírt házasság vs tanulás, ugyebár akkor még a jenkiknél az volt a módi, hogy anya gyereket nevel, apa megy dolgozni és happy minden Persze egyszer ezt is meglehet nézni, van aki akár még többször is lefogja nyomatni (ha jól emlékszem a betét dalok elég jók), de szerintem csajoknak jön be leginkább.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.01.23. 17:37:09

Tegnap láttam a Funny Things-et. Érdekes imdb-n nincs róla adat, csak egy másik ilyen filmről, de az valószínűleg a régebbi kiadása. Nemom látta-e innen valaki, ha igen akkor mit gondoltok róla? Elég érdekes volt, nem az a tipikus horror film. Durva, h mi történik a filmben, röviden és velősen arról szól a film, aki nem látta volna, h 2 srác egy családot terrorizál és mimindent ki tudnak kényszeríteni belőlük...
Nem a legjobb horror film, amit láttam, de mindenkinek ajánlom, aki szereti a kicsit talán elvont horrorokat!
7/10

Más:
Végeztem a Dexter 3. évadjával, szerintem ez az évad történésekben nem verdeste az eget, kicsit nekem egyhangú volt, nem volt semmi kiugrás a történetben az évadzárásban sem volt egy várt durranás, de így sem volt rossz. Jövőhéten kezdem a 4.-t :)
messideco
Presidente del Barça

2011.01.23. 17:02:33

Dal egy agyonvert fiúért
http://www.imdb.com/title/tt0339707/

Nagyon az a feelingem volt, mintha a Holt költők társaságát nézném, csak átírva Írországra és nem elit iskola.
A film sokkal jobban tetszett volna, ha nem láttam volna a fent említett remekművet.

6/10
Kép
"And my heart will leave you never."
Sanama
Llegenda del Barça

2011.01.23. 13:11:40

Megnéztem a Robin Hood-t.
Hát kicsit érdekes volt. Annak örülök,hogy nem a lerágott legendát mutatták be,hanem azt,hogy hogyan lett az,de a film eleje kicsit lapos volt szerintem,a végére,utolsó 35perce meg felpörögtek az események.

1-2 ismerős arc azért tetszett,meg volt 1-2 poén.
(Kevin Durand, Scott Grimes... )

A történet tetszett,kicsit lapos volt sajnos.
10/7
messideco
Presidente del Barça

2011.01.23. 12:23:15

Valaki látta a Mona Lisa mosolya c. filmet? Egész jó a felhozatal :D : Julia Stiles, Julia Roberts, Kirsten Dunst...
Kép
"And my heart will leave you never."
daffy
Madridista

2011.01.23. 11:42:43

Fecooo írta:ezt láttátok már?

Terence Hill :D

(5000. hsz :D )
csak miatta megnézem. ahogy láttam egy bud spencer stílusú és fizimiskájú színészt is becsempésztek a filmbe.
(gratulálok amúgy)
Fernando
Llegenda del Barça

2011.01.23. 11:39:15

Bikinivadászok (1985):
Kedves kis poénokkal teli film volt. Ezek a poénok most már nem ütnének, de iszonyatosan durván fiatal volt még itt Johnny Depp, alig lehet ráismerni. Nekem a kedvenc színészem ezért elfogult vagyok:
10/7.

Most jön majd sorba 1-2 film tőle régebbről:
Cry Baby, Arizona Dream, Benny & Joon stb stb. Lehet újranézem a Félelem és reszketés Las Vegasbant is. :D
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.23. 10:21:35

ezt láttátok már?

Terence Hill :D

(5000. hsz :D )
kurdt
Megmentő :)

2011.01.22. 18:37:31

Tim írta: Igazi gentleman.Viszont érthetetlen számomra hogy a dvd verziót miért kellett leszinkronizálni,és miért nem a Galla féle feliratot preferálták.
Ja, Cleese és Idle a legjobbak.
Itt figyel az egész sorozat DVD a polcon, de még bele se hallgattam a szinkronba. Ugye egy darabig szabályosan meg volt tiltva h bárki leszinkronizálja a cuccot. Mostanra ez valszeg már nem az ő döntésük, vagy csak elfogyott a pénz...

A Galla-féle feliratot pedig tényleg meg lehetett volna hagyni. Azt én (gondolom nem egyedül) a Filmmúzeum jóvoltából ismerem, de ott sajnos csak nagyon kevés részt láttam és csalódtam, hogy a DVD-re nem az került rá.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Tim
Mezei fórumozó

2011.01.22. 18:22:26

kurdt írta: Bónusznak itt van (nem filmből, sorozatból) a kedvenc magyaros utalásom, kár hogy nem magyarul szólalnak meg az adott ponton:
http://www.youtube.com/watch?v=akbflkF_1zY
Ó,ez a híres "A mocskos magyar mondattár" jelenet a 25. részből :lol:
Ha megvan a könyv(és miért ne lenne,ugye?),akkor biztos olvastad a Galla interjút John Cleese-zel.Ha nem,akkor idézném az idevágó részt:
"-A Monty Python-sorozat huszonötödik epizódjában elhangzik egy állítólagos magyar mondat:"Yandelvayasna grldenwi stravenka".Mi persze tudjuk,hogy ez abszolút halandzsa.
-Persze hogy az.Valójában sosem állítottam hogy tudok magyarul,kivéve azt a tizenegy szót,amit 1953-ban tanultam meg :Grosics,Buzánszky,Lantos,Lóránt,Bozsik,Zakariás,Budai,Kocsis,Hidegkúti,Puskás,Czibor."

Igazi gentleman.Viszont érthetetlen számomra hogy a dvd verziót miért kellett leszinkronizálni,és miért nem a Galla féle feliratot preferálták.
Kép
kurdt
Megmentő :)

2011.01.22. 17:00:29

Tim írta:
És azt tudod-e hogy magyarul is beszélnek benne? Na jó,inkább csak káromkodnak [...]
Tudtok-e még ilyen filmekről,amiben magyarul szólalnak meg?
"lóóófászt, te vagy a blédráner" by Edward James Olmos :wink:

A Közönséges bűnözőknek pedig egy fontos eleme a los angelesi magyar maffia. Ami egyébként állítólag tényleg létezik, de teljesen pitiáner, papírral bizniszelnek. Tehát, ha valaki már hallotta a "papírmaffia" kifejezést, akkor valószínűleg róluk volt szó... 8)

Talán az origon v az indexen volt pár éve egy ilyen "magyarok hollywoodban" összeállítás, amiben ilyen és ehhez hasonló dolgok voltak összeszedve.
Pl. a Féltékenység c. film, amiben Jack Nicholson és Maryl Streep új házba költöznek és Jack nincs megelégedve a felújitás vezetőjével, Bélával... :lol:

Bónusznak itt van (nem filmből, sorozatból) a kedvenc magyaros utalásom, kár hogy nem magyarul szólalnak meg az adott ponton:
http://www.youtube.com/watch?v=akbflkF_1zY

szerk.: igazából ebben a szerk-ben meg akartam védeni a Drótot, de rájöttem h fölösleges, megvédi az magát, hisz mégiscsak a valaha készült legjobb sorozat :lol:

szerk. 2: összeszedtem magam, beírtam az origo keresőjébe h 'olmos' és a második találatra meglett, amiről beszéltam:
magyarok hollywoodi filmekben
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Fernando
Llegenda del Barça

2011.01.22. 16:52:53

visca el barca írta:hasonló. én kb 5 részt néztem meg, azt is csak azért, mert mindenki istenítette, meg az imdb-n is 9,7 (!)-re áll. szörnyű. m2-re való hajani 1-es sávba :D
Gondolom amcsik szavaztak rá sokan, mert biztos így mennek ott a dolgok és valóságos meg minden, de én ezt magasról... :)
faithnomore
Entrenador del Barça

2011.01.22. 16:38:13

visca el barca írta:
hasonló. én kb 5 részt néztem meg, azt is csak azért, mert mindenki istenítette, meg az imdb-n is 9,7 (!)-re áll. szörnyű. m2-re való hajani 1-es sávba :D
akármilyen furcsa, én már az első rész után abbahagytam :roll: nekem fontos hogy a pilot megragadjon, mert abban dől el hogy átérzem-e a hangulatát vagy nem

sajnos a Wire-ban az utóbbi következett be, és már a második részhez kedvem se volt
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.01.22. 16:08:38

visca el barca írta: viszont nekiálltam a mo-n még nem vetitett breaking bad-nek. azt irjak hogy dráma kategoria, egyelkore inkabb vigjatek :D de nagyon jo, pár rész után erosen ajanlom mindenkinek.
Vígjáték?

Kőkemény dráma lesz abból, nagyon-nagyon durva sorozat. Gondolj csak bele: rákbeteg, alapból konzervatív chemistry teacher rávetemedik h meth-et főzzön így hagyva saját számításai szerint majd 940k-t a terhes feleségére és a fogyatékos fiára. Én nem találtam benne sok vígjátékra utaló jelet, max a bath tub-os jelenet a legelején, mondjuk a vicces részek tényleg megtudják nevettetni az embert.

Erősen ajánlós, Dexter alá, SOA közelébe helyezném.

Mert a SOA-ban sok karakter sorsát kapjuk meg, itt néhányét de azt über-realisztikus módon.

Főleg a meth-függőkét...

És megkapjuk a nagy WTF pillanatokat, abban is nálam a top a Dexter 4. season fináléja, nah meg a SOA 3. évadzárója sem akármi, itt alapból vannak WTF pillanatok, a legjobb rész szerintem a 0202.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Válasz küldése