Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én inkább az Arsenalod miatt izgulnék, nehogy kiessenek az egyetlen kupából amire talá reális esélyük van idén. Még hogy olyan mint a Madrid. Ha te mondod...LG írta:Biztos, h behúzzák vhogy. Olyanok mint a Madrid. Az ilyen meccseket behúzzák, mindig minden körülmények között. Ha kell a 95. percben, de belövik a győztes gólt.Game90 írta:Arsenal - Ipswich Carling Cup visszavágó a Sport1-en, első meccsen 1-0-ra nyert az Ipswich. Song és Nasri a padon, amúgy a legerősebb kezdő, vendégeknél Fülöp és Priskin a kezdőben! Muszáj bejutni a döntőbe!
Bajnokságban Blackpool - ManUnited van ma, 20 perc után 1-0
Biztos, h behúzzák vhogy. Olyanok mint a Madrid. Az ilyen meccseket behúzzák, mindig minden körülmények között. Ha kell a 95. percben, de belövik a győztes gólt.Game90 írta:Arsenal - Ipswich Carling Cup visszavágó a Sport1-en, első meccsen 1-0-ra nyert az Ipswich. Song és Nasri a padon, amúgy a legerősebb kezdő, vendégeknél Fülöp és Priskin a kezdőben! Muszáj bejutni a döntőbe!
Köszi hogy szólsz már nézem is.Game90 írta:Arsenal - Ipswich Carling Cup visszavágó a Sport1-en, első meccsen 1-0-ra nyert az Ipswich. Song és Nasri a padon, amúgy a legerősebb kezdő, vendégeknél Fülöp és Priskin a kezdőben!
és a Mu-t megettem...Game90 írta:Arsenal - Ipswich Carling Cup visszavágó a Sport1-en, első meccsen 1-0-ra nyert az Ipswich. Song és Nasri a padon, amúgy a legerősebb kezdő, vendégeknél Fülöp és Priskin a kezdőben!
Pont az egyik nap akartam írni, hogy rájuk férne az erősítés, mert elég rosszul állnak a bajnokságban. Erre megvették Makount és Bentet
Van humor érzéke a gyereknek
Most akartam kérdezni am.A srác hány rúgott gólnál tart???Mert úgy beszél, mint egy 30 gólos csatár.víscaelbarca!forever írta:ezt pont most akartam belinkelnide ez a hír
![]()
jó arc ez a Balotelli mindig annyit röhögök rajta
![]()
ezt pont most akartam belinkelni
Sztem X, nem érzek annyi erőt a Spursben hogy megverjék őket, de mentálisan ott vannak a nagyok ellen, Arsenal, Inter..S.Agüero írta:Most kezdődött a Spurs - MU meccs.
szerintem 2-1-re nyer a spurs.
Go Tottham!
Csak Roy Keane-nél került válságba, itt most szerintem megmutatta, hogy érdemes őt játszatni, csak egy olyan menedzserrel, aki bízik benne. Leshatár volt, de szerintem még pont befért a védővonalba.messideco írta:De pont Priskin...
Jókor lőtte a gólt a karrierje szempontjából. Ha jól tudom, válságba került e helye a csapatban is, kiszorult a kezdőből.
A visszavágót meg kell nyerni, ez egyértelmű.
Sajnos az Arsenal nem fogja bírni a négy kupa okozta terhelést...