Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
OFFkakasugynok007 írta:De hol?Kardi írta:sig, aláíráskép!kakasugynok007 írta:Megmondaná valaki hogy lehet siget beilleszteni???
FórumProfil
????azon belül?
De hol?Kardi írta:sig, aláíráskép!kakasugynok007 írta:Megmondaná valaki hogy lehet siget beilleszteni???
Szerintem a rendert kicsit hátrébb lehetne vinni, + én jobban kedvelem az olyan mértű sigeket, mint amilyen az enyém, amilyeneket higany csinál, aztán lehet ezzel csak én vagyok így.MessiFan írta:Ma ennyi telt tőlem:
Miért küldöd el még egyszer? Csak mert már küldted egyszer. De hogy ne legyek teljesen OFF:Initom írta: ha ráérsz csinálnál nekem egy ilyet Iniestásba , vagy Xavisba?
inkább Xavisat ha lehet...
kerettel
+ valaki feldobná az avámat? snassz az a kék háttér
Nem rossz a sig,csak a text nem tetszik,illetve Messi mögé szerintem nem kell az a Barca címer.FtcSikiHun írta:Inkább ezt neveztem versenyre:
Szép lett, és ötletes. De egy aprócska észrevétel. Ugye a csaj bőrén ott vannak a repedések... És a vállánál a szélén akkor szerintem úgy kéne megcsinálnod, hogy ahol repedés van, ott kicsit "beesettebb" legyen a bőre. Remélem érted mit akarok mondani. Hogy ne tükörsima legyen a bőre, hanem úgy tűnjön, mintha repedés lenne rajta... Az arca amúgy különösen jól néz ki, szép munka, csak így tovább!
Nekem nagyon bejönFtcSikiHun írta:
Ez ment versenybe, utólag hiba volt a bal oldali rendert is odarakni, egyébként vélemény?
A render feje nekem nem tetszik,amúgy szép a sig.higany írta:
![]()
![]()
ha ráérsz csinálnál nekem egy ilyet Iniestásba , vagy Xavisba?higany írta:Versenyre meg egy alternativa. Felirat meg nem kerult ra, de majd fog.
Velemenyek?