Hát gyerekek, most már lassan felháborító ami megy ebben a médiában, ahogy ezt az egész west balkános tragédiát átírták.. egész facebook és pluszba egy-két normális internetes oldal leírja a konkrét történést, tévében meg megy a nagyítás.. 2011-ben ilyen megtörténhet? jah Magyarország. :/
Visszatérve az általam felhozott témára, én tegnap csíptem el a NG-on játszódó dokumentum filmet, ami eléggé húzza-csavarja az eseményeket, de végül a maják által levésett történéseket a záró képpel írja le, ahol a krokodil fejű valami körül sötétség és eső van, amiből a természeti katasztrófákra következtetnek...
Érdekes dolgok azért, persze tévében normális dokumentum filmet és erről való tájékoztatást ne várjunk(ami a NG-on is megy, eléggé körülírja aztán úgy hagyja a dolgokat, ezt bírom a dokumentum filmekben), akinek van tényleg véleménye, vagy esetleg jobban keni-vágja a dolgokat írja le, mert engem eléggé érdekel ez az egész, ha meg fog történni, ha nem, még sem bulvár és kiszel tünde.
Abban viszont biztos vagyok, hogy a jelenkori időjárás nem normális és hosszú távon vezetni fog valamihez..