Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
télleg ez volt, most néztem meg az összefoglalót. Viszont az Olympiakosz-os arc nem kis gólt rúgottSwineherd írta:az volt a szitu, hogy Ramost felrúgta a csávó és Ramos azt hitte, hogy majd felsegíti, erre hátatfordított neki a gyerek ő meg egy kicsit meglökte....a gyerek jó színész módjára felvágta magát úgy Rivaldo-san/terekek ellen a VB-n/ ....erre a fogorvos lezavarta....
Hát most érted...Mondjuk ahol én játszom,nem a Primeira Division,de védőtársamat azért küldte le,mert az ellenfél megrugdosta miközben a földön feküdt,és amikor ő felállt,ment el onnan és kicsit belerúgott a bokájába,de télleg minimálisat,ezt észrevette azonnal piros.Swineherd írta:az volt a szitu, hogy Ramost felrúgta a csávó és Ramos azt hitte, hogy majd felsegíti, erre hátatfordított neki a gyerek ő meg egy kicsit meglökte....a gyerek jó színész módjára felvágta magát úgy Rivaldo-san/terekek ellen a VB-n/ ....erre a fogorvos lezavarta....
De ha megnézed nekünk volt már Valencia, ATletico Madrid, Betis. Mind3 csapat jobb mint a ti ellenfeleitek. Nektek most jönnek majd ezek, akkor majd meglássuk. A Celta elleni tényleg nem volt gól, de egy évtizedben 1x a reál ellen is fújhatnának.Swineherd írta:miért is??? Alaves-t vertük, velük már jáccottatok ti is...Bilbao-t is könnyedén és a baszkok nem akármilyen csapat...Espanol-tól kikaptunk, az sem egy gyenge ellenfél....Celta a második a bajnokságban és az még csalás is volt....
tényleg nagyon gyenge sorsolás...
3 újonc az első 5 fordulóban...ne mondd hogy nem könnyűSwineherd írta:miért is??? Alaves-t vertük, velük már jáccottatok ti is...Bilbao-t is könnyedén és a baszkok nem akármilyen csapat...Espanol-tól kikaptunk, az sem egy gyenge ellenfél....Celta a második a bajnokságban és az még csalás is volt....Badi írta:mondjuk a madridnak ritka gyenge sorsulása van, bajnokság előtt azt hittem hogy ilyenkor több ponttal fognak vezetni.. de majd most jönnek a nehéz meccsek![]()
Papíron gyengébb mint amilyenekkel mi játszottunk,majd ha játszotok a Valnciával meg az Atletico Madriddal akkor meglátjuk hogy megy...Swineherd írta:miért is??? Alaves-t vertük, velük már jáccottatok ti is...Bilbao-t is könnyedén és a baszkok nem akármilyen csapat...Espanol-tól kikaptunk, az sem egy gyenge ellenfél....Celta a második a bajnokságban és az még csalás is volt....Badi írta:mondjuk a madridnak ritka gyenge sorsulása van, bajnokság előtt azt hittem hogy ilyenkor több ponttal fognak vezetni.. de majd most jönnek a nehéz meccsek![]()
miért is??? Alaves-t vertük, velük már jáccottatok ti is...Bilbao-t is könnyedén és a baszkok nem akármilyen csapat...Espanol-tól kikaptunk, az sem egy gyenge ellenfél....Celta a második a bajnokságban és az még csalás is volt....Badi írta:mondjuk a madridnak ritka gyenge sorsulása van, bajnokság előtt azt hittem hogy ilyenkor több ponttal fognak vezetni.. de majd most jönnek a nehéz meccsek![]()
jah...a ti meccseteket nem láttamSwineherd írta:nálatok nem is volt probléma, csak nálunk Ramos-t a fogorvos lezavarta, pedig nem történt semmi.....
Biztos kikezdett Ramos vele az öltözőben,Guti nem ért rá pont.Swineherd írta:nálatok nem is volt probléma, csak nálunk Ramos-t a fogorvos lezavarta, pedig nem történt semmi.....Badi írta:ha a kiállításra gondolsz, az teljesen jogos volt. (első sárga most nem jut eszembe, de a 2. egyértelmű volt) a tizit is meg lehetett adniSwineherd írta:lehet, hogy összejöttek a dolgok, de még a Bl is plusszba már kissé sok(k)...
na mind1, remélem mostantól már összeszedettebb lesz a bíráskodás...
Az Olympiakos elleni kiállítását nem láttam, de az Espanyol elleni az jogos volt. Baptistánál ugyanígy.Swineherd írta:nálatok nem is volt probléma, csak nálunk Ramos-t a fogorvos lezavarta, pedig nem történt semmi.....
nálatok nem is volt probléma, csak nálunk Ramos-t a fogorvos lezavarta, pedig nem történt semmi.....Badi írta:ha a kiállításra gondolsz, az teljesen jogos volt. (első sárga most nem jut eszembe, de a 2. egyértelmű volt) a tizit is meg lehetett adniSwineherd írta:lehet, hogy összejöttek a dolgok, de még a Bl is plusszba már kissé sok(k)...
ha a kiállításra gondolsz, az teljesen jogos volt. (első sárga most nem jut eszembe, de a 2. egyértelmű volt) a tizit is meg lehetett adniSwineherd írta:lehet, hogy összejöttek a dolgok, de még a Bl is plusszba már kissé sok(k)...
nem, az durva lenne és sztem elképzelhetetlen....Badi írta:Swineherd írta:persze, hogy megérdemli, de nem kell kiállítani...
de igazatok van, abszolút nem feltűnő a bíráskodás "gyengesége" idén, ááááááhhhhhhh, tökéletes...
tisztázzunk valamit
most te komolyan azt gondolod hogy a bírók le vannak fizetve?
Kapott 1 sárgát,aztán odaszólt vmit a bírónak,gúnyosan megtapsolta,sztem alap volt a 2. Amarilla.Swineherd írta:persze, hogy megérdemli, de nem kell kiállítani...
de igazatok van, abszolút nem feltűnő a bíráskodás "gyengesége" idén, ááááááhhhhhhh, tökéletes...
Swineherd írta:persze, hogy megérdemli, de nem kell kiállítani...