Mozi & Filmek
Szerintetek megéri megnézni a Tron-t IMAX3D-ben ? Tényleg olyan hűű de látványos ?
Amúgy sokkal jobb az IMAX3D mint a sima?
Amúgy sokkal jobb az IMAX3D mint a sima?
Az idei Oscar-jelölések, szvsz teljesen papírforma.
Ha én döntenék, ezek nyernének a "releváns" kategóriákban.
Film: Black Swan (Aronofsky)
Rendező: Ethan és Joel Coen (True Grit)
Eredeti forgatókönyv: King's Speech (írta David Seidler)
Adaptált forgatókönyv: True Grit v. 127 Hours, nem tudok dönteni
Férfi főszereplő: Colin Firth (King's Speech)
Férfi mellékszereplő: Christian Bale (The Fighter)
Női főszereplő: Natlie Portman (Black Swan)
Női mellékszereplő: Melissa Leo (The Fighter) v. Hailee Steinfeld (Treu Grit)
de amúgy már beletörődtem, hogy a közepesnél alig jobb Social Network fog nyerni a fontosabb kategóriákban...bazz, ha már kapott nyolc jelölést (ami amúgy nem a legtöbb a True Grit 10 a King's Speech 12 jelölést kapott), akkor már beférhetett volna Andrew Garfield is...
Ha én döntenék, ezek nyernének a "releváns" kategóriákban.
Film: Black Swan (Aronofsky)
Rendező: Ethan és Joel Coen (True Grit)
Eredeti forgatókönyv: King's Speech (írta David Seidler)
Adaptált forgatókönyv: True Grit v. 127 Hours, nem tudok dönteni
Férfi főszereplő: Colin Firth (King's Speech)
Férfi mellékszereplő: Christian Bale (The Fighter)
Női főszereplő: Natlie Portman (Black Swan)
Női mellékszereplő: Melissa Leo (The Fighter) v. Hailee Steinfeld (Treu Grit)
de amúgy már beletörődtem, hogy a közepesnél alig jobb Social Network fog nyerni a fontosabb kategóriákban...bazz, ha már kapott nyolc jelölést (ami amúgy nem a legtöbb a True Grit 10 a King's Speech 12 jelölést kapott), akkor már beférhetett volna Andrew Garfield is...

Your village called. Their idiot is missing.
a Chuck mostani részében szerepelt Karabatic is, mindössze kicsit felpumpált izmokkal
(vagy csak sztem hasonlítanak?)

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Nem a Blood and Sand hanem egy másik így van.De sztem Blood and Sand már nem is lesz.Ez a Batiatus ház felemelkedését fogja bemutatni gondolom Spartacusig.Aztán úgy sejtem,h a következő évad(?) meg majd onnan folytatódik ahol a Blood and Sand véget ér.socio66 írta:most akkor ez a spartacus nem a blood and sand,hanem egy másik?
De a szereplők gyakorlatilag ugyan azok,mindenki feltűnik aki a Blood and Sandben volt Spartacus kivételével.Minden a szokásos szóval ha a Blood and Sand tetszett akkor ebben az "évadban" sem fogsz csalódni.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Spartacus:
Nekem is nagyon bejön ez a sorozat, szerintem a történet is jó lesz
Gannicus biztos összecsap majd a Doctoréval, mert ahogy láttam Gannicus biztos meghúzza a feleségét emmiatt tör majd ki a balhé
Itt az elözetes a 2.részhez: http://www.youtube.com/watch?v=yAN02-3q ... r_embedded
ja és úgy tudom ez a sorozat 6 részes , a folytatásban pedig Spartacus szerepét Liam McInty fogja játszani.
Nekem is nagyon bejön ez a sorozat, szerintem a történet is jó lesz

Gannicus biztos összecsap majd a Doctoréval, mert ahogy láttam Gannicus biztos meghúzza a feleségét emmiatt tör majd ki a balhé

Itt az elözetes a 2.részhez: http://www.youtube.com/watch?v=yAN02-3q ... r_embedded
ja és úgy tudom ez a sorozat 6 részes , a folytatásban pedig Spartacus szerepét Liam McInty fogja játszani.
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
- Bányász
Én el tudom képzelni,h a balhé miatt belemegy az üzletbe Batiatus és eladja Giannicust.Majd megküzd ellene a Doctore...kanty írta:Érdekes, h Batiatus volt az első évad fő gonosza, most meg ő lett a jó. Szerintem Crixus megfog küzdeni Gannicusszal majd legyőzi őt és így ő lesz első számú gladiátor.Bányász írta: Amit Batiatussal tettek a végén az bosszúért kiállt.Kíváncsi leszek,h a Doctorét,h teszik a helyére,meg Crixus "felemelkedésére" is...
Van pár érdekes kérdés: Batiatus és Solonius viszonya mikor romlik meg? Doctorét? hogyan választják el a feleségétől?
Tetszett ez a rész, már várom a következőt.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- LM10
- Director del Fútbol
Ja váágomkanty írta:Ez a széria azt mutatja be, h mi történt az első évad előtt.LM10 írta:Srácok ezt nem vágom:
Batiatus nem hallt meg az előző széria végén? Akkor most, hogy van ő képben?
Tehát itt még Badiatus nem olyan "menő" ;s minden bizonnyal ebbe a szériában a felemelkedésének lehetünk tanúi.

Ez a széria azt mutatja be, h mi történt az első évad előtt.LM10 írta:Srácok ezt nem vágom:
Batiatus nem hallt meg az előző széria végén? Akkor most, hogy van ő képben?
Tehát itt még Badiatus nem olyan "menő" ;s minden bizonnyal ebbe a szériában a felemelkedésének lehetünk tanúi.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Érdekes, h Batiatus volt az első évad fő gonosza, most meg ő lett a jó. Szerintem Crixus megfog küzdeni Gannicusszal majd legyőzi őt és így ő lesz első számú gladiátor.Bányász írta: Amit Batiatussal tettek a végén az bosszúért kiállt.Kíváncsi leszek,h a Doctorét,h teszik a helyére,meg Crixus "felemelkedésére" is...
Van pár érdekes kérdés: Batiatus és Solonius viszonya mikor romlik meg? Doctorét? hogyan választják el a feleségétől?
Tetszett ez a rész, már várom a következőt.

Igen így van,lluisllach89 írta: Valahol viszont azt olvastam hogy a Gods of the Arena a Blood and Sand előzménye lesz.
Mivel nem láttam, ezért azt kérdezném hogy ez tényleg így van?

Felirat:itt

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nekem tetszett. Mindig is érdekeltek az ilyen régi időket idéző filmek. Tetszett a csata, jó volt a megvalósítás.Sanama írta:Megnéztem a Robin Hood-t.
Hát kicsit érdekes volt. Annak örülök,hogy nem a lerágott legendát mutatták be,hanem azt,hogy hogyan lett az,de a film eleje kicsit lapos volt szerintem,a végére,utolsó 35perce meg felpörögtek az események.
1-2 ismerős arc azért tetszett,meg volt 1-2 poén.
(Kevin Durand, Scott Grimes... )
A történet tetszett,kicsit lapos volt sajnos.
10/7
A Sherlock Holmes-t láttad? Az is 2009-es feldolgozású, Judd Law-val és Robert Downey Jr.-ral. Ajánlom.

-
- Director del Fútbol
Én eddig csak a visszatekintésig jutottam, de tényleg adja.
Valahol viszont azt olvastam hogy a Gods of the Arena a Blood and Sand előzménye lesz.
Valahol viszont azt olvastam hogy a Gods of the Arena a Blood and Sand előzménye lesz.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Bányász
Na én is megnéztem az első részt!Ahogy vártam óriási.Nem tűnik úgy,h csökkent volna a színvonal,sztem ez is olyan élvezhető lesz mint a Blood and Sand.
Engem felcsigáztak nagyon.
Amit Batiatussal tettek a végén az bosszúért kiállt.Kíváncsi leszek,h a Doctorét,h teszik a helyére,meg Crixus "felemelkedésére" is...
Engem felcsigáztak nagyon.
Amit Batiatussal tettek a végén az bosszúért kiállt.Kíváncsi leszek,h a Doctorét,h teszik a helyére,meg Crixus "felemelkedésére" is...

- miihii
- KHAL
Én most végeztem az évnyitóval.Nagyon tetszett,durván jónak ígérkezik a széria.A képi világa,hangulata hű marad az első évadhoz,uh ez már önmagáért beszél.Bejövős,az tuti. A visszatekintés utáni első képsorok megadták az alaphangot,ahogy a csávó szó szerint "szájba vágja" a másikatBányász írta:Belenéztem Spartacusba.Feliratot még csak ma vettem észre szóval az epizódnak még csak most fogok nekifutni de ahogy belenézegettem egy kicsit angolul nagyon úgy tűnik,h maradt a színvonal.
Nem sokat teketóriáztak ezzel az első résszel.Fröcsög a vér meg villannak a cicik rendesen...

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Puyol abszolút epic...barcafan0911 írta:Remélem jó helyre linkelem. A spanyol válogatott a Simpsons-ban.![]()
http://sportgeza.hu/futball/2011/01/24/ ... n/?rnd=720

Your village called. Their idiot is missing.
- Bányász
Belenéztem Spartacusba.Feliratot még csak ma vettem észre szóval az epizódnak még csak most fogok nekifutni de ahogy belenézegettem egy kicsit angolul nagyon úgy tűnik,h maradt a színvonal.
Nem sokat teketóriáztak ezzel az első résszel.Fröcsög a vér meg villannak a cicik rendesen...

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Ez nagyon ott van!barcafan0911 írta:Remélem jó helyre linkelem. A spanyol válogatott a Simpsons-ban.![]()

Puyol tényleg találó, de ahogy Ramos van megrajzolva...(az az idióta fej nagyon illik hozzá)
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Remélem jó helyre linkelem. A spanyol válogatott a Simpsons-ban.

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Akkor nem kapsz, mert feleslegesen hánytam elő a 9. évadot.lui1698 írta:Várjáá elírtam.Victor_Valdes írta:köszi, lui.Lógok egy sörrel.
11. évad 9. rész.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †