2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Albummessideco írta:A facebook-on hogyan lehet albumot letörölni?
ESET NOD32Hunter91 írta:Milyen vírusirtót ajánlotok?
Most járt le az Avast licence. Sok helyen néztem,de nincs normálisan működő serial az újhoz.
Tehát Avaston kívül melyik a legmegbízhatóbb vírusirtó?
Olyan tetszene,ami nem lassítja be a számítógépet.
Online? Vagy a rendes sugárzósra gondolsz? habár előbbinek nem nehéz a végére járnidaffy írta:srácok,nem tudja valaki,hogy a rádiók milyen minőségű zenéket sugároznak?(mp3,autio cd,tömörítés úgy hozzávetőleg)? nekem feltűnően gyengébb,mint egy flac formátum...
Nem valószínű, de egy scandisket érdemes lehet azért lefuttatni.Barcaádám írta:üdv!!
elsősorban informatikában jártas emberekhez lenne kérdésem.
bekapcsolásnál sajnos bios checksum error-ral találkoztam ezt helyreállította automatikusan a bios de közbe párszor újraindult mire betöltött a windows..
ez okozott valami károsodást?
előre is köszönöm a választ!
Köszi!sjd írta:beállítások/általános és ott pipáld ki a "utorrent automatikus indítását"bence-barca írta:Valaki tudja, hogyan tudom beállítani utorrent-nél, h automatikusan elinduljon, ha bekapcsolom a gépet? Régi gépen és laptopon automatikusan elindult mindig, de most van egy új gépünk, arra leszedtem és mindig el kell indítanom. Ezzel az a baj, h van mikor elfelejtem, de már rég óta be van kapcsolva a gép és az alatt sem tudok tölteni meg seedelni
beállítások/általános és ott pipáld ki a "utorrent automatikus indítását"bence-barca írta:Valaki tudja, hogyan tudom beállítani utorrent-nél, h automatikusan elinduljon, ha bekapcsolom a gépet? Régi gépen és laptopon automatikusan elindult mindig, de most van egy új gépünk, arra leszedtem és mindig el kell indítanom. Ezzel az a baj, h van mikor elfelejtem, de már rég óta be van kapcsolva a gép és az alatt sem tudok tölteni meg seedelni
Ebből sehogy. Ez 246.
Ebből sztem sehogy. Miért kéne annyinak lennie?
Everest Homeszajko írta:Valaki ha tud gyorsan egy olyan progival dobjon már meg ami megmutatja mi van a gépbe,havernak kéne. Köszönöm!
Everest??szajko írta:Valaki ha tud gyorsan egy olyan progival dobjon már meg ami megmutatja mi van a gépbe,havernak kéne. Köszönöm!
http://www.vidtomp3.com/Rewolution5 írta:Skacok! ...valaki még régebben linkelt egy olyan oldalt, ahova belinkelem a youtube-os linket, és könnyen Mp3-ba tömörítek vele! Esetleg valaki?