2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha Adebayorra gondolsz,az már 2 napja hivatalos...Jason írta:Valamelyik oldalon olvastam hogy a real megvette "Adet",akkor ez már hivatalos vagy mi??.![]()
kölcsönvette fél évre és igen, hivatalos márJason írta:Valamelyik oldalon olvastam hogy a real megvette "Adet",akkor ez már hivatalos vagy mi??.![]()
Megdolgozott érte José mester, szó nem érheti a ház elejét. Ez tetszett: "Minden disznóhoz eljön egyszer a böllér."LG írta:Ez már undorító. A játékosdoblást mindig mélységesen elítéltem, és ez a drapéria is gusztustalan, ez már nem poén.
Ez már undorító. A játékosdoblást mindig mélységesen elítéltem, és ez a drapéria is gusztustalan, ez már nem poén.
Kiváncsi vagyok, hogy a szurkolók tanultak a játékosoktól, vagy fordítva. Mióta a Sevillától lelépett Juande Ramos, azóta csak a (száj)karatéban jók. Össze-vissza rugdosódnak, normális eredmény(eke)t nem bírnak produkálni. A spanyol kupa leesett nekik tavaly, de ezen kívül semmi, ráadásul nagyon antipatikus egy csapat, pedig régen még nagyon komáltam őket.
Megvédeném Ferit ( nem, nem azt a Ferit, még, ha böszmeségről is beszélünkferninho írta:ember, te ezt most komolyan gondoltad ???Fecooo írta:apró megjegyzés: CR mérges volt Pep-re, h elhúzta a labdát a klasszikuson...
most kb 1 perce volt egy eset, ahol hasonló eset történt, csak még vigyorgott is, h a védő próbálja elvenni tőle a labdát... rosszul láttam?
ne támadjatok le, csak minden éremnek két oldala van, ott ő játszotta el a sértődöttet...
nem véletlenül írtad te le azt az utolsó sort, érezted te is, hogy ez egy "böszmeség".
az a kép meg egyértelmüen megvan buherálva, ha eléggé felnagyítjátok tisztán látható.
föleg annak aki vmennyire ért is a Photoshophoz.
akárhogy buherálod a labda takarásban van, innentöl pedig körzö és vonalzo segitségével esetleg meg tudja valaki mondani bent volt-e.az a kép meg egyértelmüen megvan buherálva, ha eléggé felnagyítjátok tisztán látható.
föleg annak aki vmennyire ért is a Photoshophoz.
Elég valószínűtlen, hogy 8-0-ra vernénk őket egy meccsen, de a két egymást követő találkozón kijöhet még ez a gólkülönbség.petejke írta:Egy kis gyors valószínűségszámítás:
Almería - Barcelona: 0:8
Barcelona - Real Madrid: 5:0
Almería - Real Madrid: 1:1
Barcelona - Almería: 5:0
És akkor ebből következik (dobpergés):
Real Madrid - Barcelona: 0:8
Madridisták rettegjetek a tavaszi classicótól...
És remélhetőleg a reál hálóját jól meg is tömi "tojásokkal".salas9 írta:Spanyol kupás topicban is leírtam egy kis érdekességet:
2011.04.17.-én Real Madrid - BARCELONA (Bajnoki)
2011.04.20.-án Real Madrid - BARCELONA (Kupadöntő)
Idén egy héttel előbb jön a húsvéti nyúl...
ember, te ezt most komolyan gondoltad ???Fecooo írta:apró megjegyzés: CR mérges volt Pep-re, h elhúzta a labdát a klasszikuson...
most kb 1 perce volt egy eset, ahol hasonló eset történt, csak még vigyorgott is, h a védő próbálja elvenni tőle a labdát... rosszul láttam?
ne támadjatok le, csak minden éremnek két oldala van, ott ő játszotta el a sértődöttet...
szerintem jo iramu és izgalmas. kifejezetten élvezetes meccs. föleg ha még kabaré elöadás is van özil-cr elöadásbannagyon rossz ez a meccs...
Sevilla már közel nem az a csapat amelyik uefa kupát nyert kétszer egymás után. Mostanra csak egy egyszerű, gyenge spanyol csapat.Ilúvatar írta:Amúgy ez tuti Sevilla? Mert nem hiszem el, hogy ennyire rosszak otthon...