Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eddig se nagyon volt sok esélye rá.csdewl írta:Király , most már nem veszi meg a Man USztilo írta:Busquets 2015 hosszabbítottHivatalos a nemzeti sporton olvastam
Sztilo írta:Busquets 2015 hosszabbítottHivatalos a nemzeti sporton olvastam
Király , most már nem veszi meg a Man USztilo írta:Busquets 2015 hosszabbítottHivatalos a nemzeti sporton olvastam
Imádom ezt a blogot. Már reggel olvastam ezt a cikket. Nagyon jókat írnak szinte mindig.kennyke04 írta:http://barca.blog.nepsport.hu/archives/2011/01/26/Busi/
jó kis írás, érdemes elolvasni és a legszebb az egészbe, hogy még ez a meccs nem is a legjobbjai között van...
Nagyon odébb, mivel ő is hajlamos a pénzsóvárságra...Barcaman14 írta:="kennyke04"
Nagyon jó cikk!Tökéletesen rávilágít, mennyire hasznos a játéka. Attól jó egy szűrő hogy megteremti a védelem és kp közötti kapcsolatot, és ezt Busi világklasszis szinten csinálja.
Örülök hogy hosszabbított. Valószínüleg innen fog visszavonulni, de az még odébb van!
Pont ezt akartam belinkelni. Jó kis cikk, és milyen igaz.kennyke04 írta:http://barca.blog.nepsport.hu/archives/2011/01/26/Busi/
jó kis írás, érdemes elolvasni és a legszebb az egészbe, hogy még ez a meccs nem is a legjobbjai között van...
Annyiban megvédeném, hogy nem konkrétan az ő feladat a játékszervezés, de valóban, néha oda dobhatná a zsugát többször is. Azért illik megjegyezni, hogy az első gólnál, óriási volt a labdaszerzése, majd adott Villanak is egy valószínűsíthető gólpasszt, csak lest befújták véleményesen + még Pedro majdnem rúgatott is vele gólt, nem sok híja voltCFirpo3 írta:Véleményem szerint nem kell az ilyenekkel foglalkozni. Simán el tudom képzelni, hogy Guardiola ezt a játékot várja tőle. Egyszerűen ez a feladata.gergo9 írta: Ami viszont folyamatosan idegesít vele kapcsolatban hogy 5méteresnél hosszabb passzt nem igazán vállal be, ma is volt jó pár olyan alkalom mikor elváltot a Malaga megnyílt előtte a folyosó mégis alibizett 2méteres oldal ill visszapasszokkal.
Egyébként azt már nem egyszer bizonyította, hogy képest Xavis labdát is adni.
Véleményem szerint nem kell az ilyenekkel foglalkozni. Simán el tudom képzelni, hogy Guardiola ezt a játékot várja tőle. Egyszerűen ez a feladata.gergo9 írta: Ami viszont folyamatosan idegesít vele kapcsolatban hogy 5méteresnél hosszabb passzt nem igazán vállal be, ma is volt jó pár olyan alkalom mikor elváltot a Malaga megnyílt előtte a folyosó mégis alibizett 2méteres oldal ill visszapasszokkal.
Konkrétan egy két lábon járó katasztrófa volt egész meccsen.levproff írta:Csak án láttam, hogy ezen a meccsen visszajöttek a buta hatalmas eladott labdái?
Én is úgy láttam, voltak buta eladott labdái, de azt is meg említem, hogy zseniálisan szerzett labdát a második gól előtt!És azért voltak szép labdaszerzései!De kár, hogy adogatott is el rendesen!levproff írta:Csak én vettem észre, hogy ezen a meccsen visszajöttek a buta hatalmas eladott labdái?
Nem csak te.levproff írta:Csak án láttam, hogy ezen a meccsen visszajöttek a buta hatalmas eladott labdái?
Nem!Szerintem is,ma elég bután játszott,írtam is az élő-topikba,hogy Mascherano jobban lehozogatja a meccseit.levproff írta:Csak án láttam, hogy ezen a meccsen visszajöttek a buta hatalmas eladott labdái?
Na az jó! Remélem legalább 2015-ig hosszabbítanak vele. Nagyon fontos tagja a csapatnak és szerintem ő is beletartozik az olyan játékosok közé akik nem hagyják el a klubbot vagy sosem, vagy csak ha már nem férnek be a csapatba mint pl Xavi, Puyi, Ini, ValdésLM10 írta:Pont ma jelent meg a SPORT-on, hogy közel a hosszabbítása.