Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én azért megértem a őketMessiFan írta:Azon a bizonyos oldalon amit nem nevezünk nevén már feladták.
Pedig a bajnokságból még sok van és biztos vagyok benne hogy Pep is ezt fogja mondani. Nem szabad leereszteni 1-ik csapatnak sem még akkor sem ha 7 pont a különbség.
Én a bajnokságot már az Almeria elleni meccs után feladtam, már 4 pont is behozhatatlannak tűnt számomra nem, hogy 7... Igaz még valami csoda folytán van esélyünk, (csoda= mi megnyerjük az összes meccset, nálatok meg lesérül a fél csapat) de csodák nincsenek.......MessiFan írta:Azon a bizonyos oldalon amit nem nevezünk nevén már feladták.
Pedig a bajnokságból még sok van és biztos vagyok benne hogy Pep is ezt fogja mondani. Nem szabad leereszteni 1-ik csapatnak sem még akkor sem ha 7 pont a különbség.
Ezentúl a neved: Nostredamous.noname írta:noname írta:Még egy forduló, még egy kemény ellenfél a Realnak. Az Osasuna is évek óta szivatja a nagy csapatokat, csakúgy mint a Hercules, ráadásul idegenben játszik a Madrid, Ronaldo sincs nagy formában és az Osasuna is a kiessé szélén van, tehát dupla erőbedobással küzdenek majd. Irtó nehéz meccs lesz. Ritka jó bolygóegyüttállás ez a számunkra, szóval ma egy Real pontvesztést szeretnék látni!![]()
![]()
![]()
Ez bejött!
Lefostad már a bokád?MessiFan
volt egy csereFecooo írta:aszittem addig hosszabbít a spori, míg nem egyenlít a Real...
noname írta:Még egy forduló, még egy kemény ellenfél a Realnak. Az Osasuna is évek óta szivatja a nagy csapatokat, csakúgy mint a Hercules, ráadásul idegenben játszik a Madrid, Ronaldo sincs nagy formában és az Osasuna is a kiessé szélén van, tehát dupla erőbedobással küzdenek majd. Irtó nehéz meccs lesz. Ritka jó bolygóegyüttállás ez a számunkra, szóval ma egy Real pontvesztést szeretnék látni!