A 60. perctől láttam a meccset. Ahogy hallottam, előtte is kb 1-2 helyzete volt a Realnak. Nos, amit én láttam, abból megérdemelten nyert az Osasuna. Kísértetiesen emlékeztetett a Hercules elleni meccsünkre szezon elejéről. Elől ötlettelenség, lassúság, pedig annyira nem is állt vissza bunkerba az Osasuna. Kb 5-6 ember védekezett, de ugyanakkor a támadásokat se adták fel. A veszélyesebb csapat egyértelműen a hazai volt. A gól szabályos volt, de kihagyott az Osasuna egy helyzetet, amikor már üres volt a kapu, illetve a meccs végén is kb 2x csak azért tudott a Real tisztázni, mert Aranda és társai már egyszerűen fáradtak voltak, ezért utolérték őket. A Madridnak közben helyzete se volt. Néhány rémes távoli lövés(Ronaldonak sikerült majdnem bedobásra bombáznia), továbbá gyenge beívelések Adebayornak, akit meglepetésemre gyakrabban verte meg fejpárbajban, mint ahányszor nem. A Real összeomlott. Teljesen. Innen úgy gondolom a bajnokságot megnyertük. Egyszerűen azért, mert idegileg a Real ki van készülve, semmiféle taktika nem volt fellelhető a játékukban, mindenki lődözgetett, egyszerűen görcsös volt az egész csapat. Csak elvétve sikerült 3nál több passzuk egymás után. Nem ez volt a Real utolsó pontvesztése. Már a Sevilla ellen a bajnokságban is úgy futkároztak mint a fejetlen tyúkok, a Villarreal ellen csak azért jött össze a dolog, mert a sárgák nem bírták szuflával, az Almeria már bírta, itt meg egyenesen jobb volt az Osasuna(elkerülendő félreértéseket, megismétlem, hogy csak a 60. perctől láttam a meccset.) Mou nagyon nagyot kéne alakítson h fejben helyrerakja ezt a csapatot, kétlem h képes lesz rá. A BL-hez kevesek, a bajnokság szinte elúszott, egyedül a kupa marad. Én őszintén szólva nem bánnám ha nem jutnának a döntőbe. Az az egy maradt neki és biztos teljes erőbedobással küzdeni fognak, hiába vagyunk mi jobbak, egy Clasicon bármi lehet.
Mindamellett élvezet tudni h Perezestől, Kakastól,Ronaldostól,Mourinhostól is simán verjük őket mindenben-mindennel megdobtak minket amivel tudtak és semmit se érnek vele!