daffy írta:kikaptunk,várható volt. most bement az az osasunának,ami a többi meccsen nekünk szokott. ebből is látszik,hogy a meccseket nem csapatként nyeri a real,hanem egyénileg. teljesen egyetértettem kivételesen puhl sándorral,főleg abba,hogy a real játékosállománya messze elmarad a megszokott minőségtől. esély sincs itt a kupán kívül semmire,amíg nem változik a szitu. lehet miatta támadni,egyet nem érteni,de így volt,így van és így is lesz. ez nem a jó irány,csak egy "latinosabb,fiatalosabb calderon-éra"
Hát ezzel nem értek egyet

Ez a baja főként a Real Madridnak meg a megalomániás Pereznek. Már korábban 2x is leírtam itt a fórumon, hogy a madridistán volt egy hsz, hogy a Barca nem fogja bírni, mert 19-20 fős kerete, míg a Realnak 25, ráadásul az mind minőségi, mind elismert játékos. Ráadásul hiába vannak 25-en rotális szinte sosincs, úgyhogy ezzel nem mennek semmire. Egyszerűen én már nem tudok ennél a csapatnál erősebbet elképzelni. Pontosabban igen csak akkor úgy járna, mint a "kiöregedő" galaktikusok. Nem értem mi ez a sajnáltatás ami Madridban megy. Állandóan arról beszélnek, hogy kit kéne igazolni, meg most megverjük a Barcát és társai. A Real 2 éve 250 millát, tavaly pedig kb. 100 millát költött, pedig Özil és Khedira is jóval ár alatt mentek.
Csak pár név az elmúlt 2 évből akik Madridba mentek, és sztem bárhol kezdők lennének (talán minket leszámítva

): Ronaldo, Kaká, Carvalho, Alonso, Khedira, Özil, Di Máriá
Ez 6-7 ember akik sztem bárhol kezdők lennének és akkor jópár embert nem is mondtam. Mehet ebbe a Madridba Fabregas (úgyse megy), Gerard, Drogba és társai ez a csapat érzésem szerint már egy fokkal sem lesz ennél erősebb. Ehelyett majd idén nyáron is megy majd a nagybevásárlás aztán újból jönnek a szájkaraték és minden kezdődik előről. Az tény, hogy a Barca ritkán ilyen sikeres, mint most, de hogy ezek a játékosok képzetlenek a nevükhöz képest az nagy túlzás. A blankók egyénileg sztem kiválók, viszont csapatként egy rendezetlen csürhe. Már vártam ezt a vereséget (nagyon is), mert az , ahogy hozták az eddigi meccseiket az már szánalom volt a köbön.