Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is így látom. A Cr-es részhez annyit, hogy a hétvégi meccs után is azt írtam (és már előtte is jópárszor), hogy Cé sokkal inkább a saját érdekeit helyezi előtérbe, mint a csapatot. Pl. amikor már 2 csatár volt előtte, ő akkor is 30 ról akart gólt rúgni. Ezt egy Madrid drukker csak a legvégső esetben látná be, pedig elég nyilvánvaló.Fecooo írta:vhogy így gondolom én is
mikor odaszerződött Madridba, többen már akkor azt gondoltuk, h a Real Madrid és JM egymást kizárja... JM képtelen kreatív focit játszatni,(még mindig nem hiszem el, h sokan komolyan őt akarták a Barcába Frenkie után...![]()
), ezt tudtuk eddig is, de akkor az volt a menő szöveg, h ilyen játékosokkal majd megmutatja, milyen látványos focira is képes...(egyébként pont ezzel érveltek néhányan a Barcánál is, h ilyen játékosokkal nézhetetlen focit nem lehet csinálni...) hát igen, tényleg zseni a csávó, látjuk
ha összerak egy munkás Madridot, Spanyolban azzal se lesz sokkal sikeresebb, ez nem Anglia
az egója miatt fog magától lelépni, ha nem most, akkor jövőre!(feltéve, ha se most, se jövőre nem nyer semmit...)
lehet, h tévedek, de sztem nagyon hasonlítanak CR-rel és nem csak a nagyképűségük miatt, hanem CR-en látni, h mintha többnyire nem a csapatért akarna teljesíteni, hanem, h gólt szerezzen és ünnepeljék, mintha ehhez a csapat csak egy "szükséges rossz" lenne. JM-nek is tökéletesen mind1 hol van, csak halmozhassa a trófeákat... már nyáron azt mondta, h ő akar lenni az első, aki 3 klubbal is BL-t tud nyerni...(azaz, h ő legyen A ZSENI!)
a Porto óta gondosan ügyelt is arra, h oda menjen, ahol annyit költhet, amennyit akar, az egyetlen különbség most, h itt van egy igazán erős ellenfél is...
bocsánat, ha vkit bánt, amit leírtam, csak a véleményem írtam le, csatlakozva daffy-hoz...
Tökéletesen egyetértünk! Még annyit, hogy talán decemberben volt egy cikk, még talán videókkal is megspékelve, hogy CR hiába ünnepeltetné magát, de a klikkjén kívül (aki áll Di Maríából és talán Lassana Diarrából) senki nem ment oda hozzá gratulálni.Fecooo írta:vhogy így gondolom én is
mikor odaszerződött Madridba, többen már akkor azt gondoltuk, h a Real Madrid és JM egymást kizárja... JM képtelen kreatív focit játszatni,(még mindig nem hiszem el, h sokan komolyan őt akarták a Barcába Frenkie után...![]()
), ezt tudtuk eddig is, de akkor az volt a menő szöveg, h ilyen játékosokkal majd megmutatja, milyen látványos focira is képes...(egyébként pont ezzel érveltek néhányan a Barcánál is, h ilyen játékosokkal nézhetetlen focit nem lehet csinálni...) hát igen, tényleg zseni a csávó, látjuk
ha összerak egy munkás Madridot, Spanyolban azzal se lesz sokkal sikeresebb, ez nem Anglia
az egója miatt fog magától lelépni, ha nem most, akkor jövőre!(feltéve, ha se most, se jövőre nem nyer semmit...)
lehet, h tévedek, de sztem nagyon hasonlítanak CR-rel és nem csak a nagyképűségük miatt, hanem CR-en látni, h mintha többnyire nem a csapatért akarna teljesíteni, hanem, h gólt szerezzen és ünnepeljék, mintha ehhez a csapat csak egy "szükséges rossz" lenne. JM-nek is tökéletesen mind1 hol van, csak halmozhassa a trófeákat... már nyáron azt mondta, h ő akar lenni az első, aki 3 klubbal is BL-t tud nyerni...(azaz, h ő legyen A ZSENI!)
a Porto óta gondosan ügyelt is arra, h oda menjen, ahol annyit költhet, amennyit akar, az egyetlen különbség most, h itt van egy igazán erős ellenfél is...
bocsánat, ha vkit bánt, amit leírtam, csak a véleményem írtam le, csatlakozva daffy-hoz...
én ki merem jelenteni,hogy mourinhot nem rúgja ki perez,szerintem magától lép,ha lép. az igazolásokról: di maria rettenetesen fáradt,nem is értem,hogy miért nem pihen. xabi is fáradt,de látjuk,hogy nélküle nem sok esély van a győzelmekre. özil jó 60 perces játékos,de akkor sem tartozik a szűk elitbe. mondod,hogy hagyni kell mourinhot. ezzel egyet is értek,meg nem is. az ugye tény,hogy jose nem 20 évre jött,mert 2-3-4 éven belül magától elmegy. ha hagyják dolgozni és felépít itt is egy munkás intert,akkor lehet esély a bl-ben,viszont a kupa és a bajnokság sansztalan,mert ilyen samuel típusú játékosokat a spanyol középcsapatok is körbefutnak. gépekkel nem lehet telerakni egy real madridot és remélem,hogy erre mourinho is rájön. ellenkező esetben távozása után egy olyan romboló angolos focit játszó keret marad hátra,amely használhatatlan más edzők számára. a barcával nem tudjuk felvenni a versenyt ez tény,de megfelelően összeszedett és összeszokott keret esetén az első megingásotoknál ott lehetnénk. ballack félékkel ez nem fog működniLG írta: Szezon elején még pont azt beszéltük, h ez a 3 ember mekkora igazolás, most meg egy hullámvölgy után kijelentjük, h mégse? Meg azért sztem annyira rossz helyzetben nincs a Madrid, mint mondod. Azért még mindig csak 2 döntetlen, és 2 vereség a mérlegük, ami amúgy nem olyan rossz, bár arra kevés, h a Barcával tartják az iramot.
Különben meg Mourinho az Interrel is a második szezonjában villantott nagyot. Jó, Olaszországban már az első évben is uralkodott, de ott nem volt igazán komoly ellenfél, főleg nem olyan szintű, mint most a Barca. Ha lenne eszük Perezéknek, akkor nem [auto_cenzúra]ák, hagynák dolgozni, és egy kupa nélküli szezon után se küldenék el. Ha ez nem így lesz, és jön egy új edző, akkor azzal mit érnek el? Ki az egyáltalán, aki még a jobb edzők közül nem fordult meg a Madridnál? Nagyon kevesen, és azt hiszem ők már nem is fognak.
Szezon elején még pont azt beszéltük, h ez a 3 ember mekkora igazolás, most meg egy hullámvölgy után kijelentjük, h mégse? Meg azért sztem annyira rossz helyzetben nincs a Madrid, mint mondod. Azért még mindig csak 2 döntetlen, és 2 vereség a mérlegük, ami amúgy nem olyan rossz, bár arra kevés, h a Barcával tartják az iramot.noname írta:Nagyon úgy áll a dolog, hogy nem jön be neki ez a Madridi kirándulás. Szezon elején is többen írtuk(jómagam is), hogy könnyen megeshet, hogy Mounak most nem jön össze. Ugyanis itt majd többet beleszólnak a dolgába, a játékosok nem olyan könnyen fegyelmezhetők, muszáj támadnia.daffy írta:mourinho a zsenialitásából semmit nem villantott a madridban,de nem is áll rendelkezésére olyan stílusú keret,ami az ő karakteréhez illik.
Egyelőre gyakorlatilag minden szempontból a lehető legrosszabb történt:
- Valdano ugyanis beleszólt(mellesleg megjegyzem h sztem valójából Perez szól bele, csak Valdanot használja közvetítőnek,hogy neki ne legyen baja belőle ), rossz is a hangulat kettejük közt, ami alighanem az öltözőre is kihat
- a játékosok fegyelmezetlenebben: Ramos,Ronaldo - nincsenek kötélből is idegeik, elvesztik a fonalat könnyen
- a legangyobb gond pedig az h a Realnak támadnia kell, miközben Mou a védelemre összpontosít, ebből most összejött az, hogy már se támadni, se védekezni nem tudnak
- utólag eszembe jutott még 1 probléma: a munkásemberek bukása. Di Maria, Khedira, Carvalho mind munkásemberek. Előbbi csak a kiscsapatok ellen jó, ráadásul semmi váratlant nem húz, nincsenek villanásai. Khedira úgy ahogy van béna: lassú, technikátlan, nem való a spanyol bajnokságba, Carvalho pedig öreg, kifúlt szezon közepére.
Ezt mire alapozod? Pellegrinivel sztem gyengébbek voltak.Pellegrini volt a realnak a legmegfelelobb edzo. Szerintem iden nem ott tartana a Real, ahol, de ezt mar nem fogjuk megtudni.
Tim írta:...
Tocy írta:Nekem leírnád PÜ-ben ha megkérlek? Érdekel
víscaelbarca!forever írta: engem is érdekelleírnád nekem is ha szépen kérlek
FCB.Gabesz írta:nekem is bemásolhatnád pübelégyszíves.
Nagyon úgy áll a dolog, hogy nem jön be neki ez a Madridi kirándulás. Szezon elején is többen írtuk(jómagam is), hogy könnyen megeshet, hogy Mounak most nem jön össze. Ugyanis itt majd többet beleszólnak a dolgába, a játékosok nem olyan könnyen fegyelmezhetők, muszáj támadnia.daffy írta:mourinho a zsenialitásából semmit nem villantott a madridban,de nem is áll rendelkezésére olyan stílusú keret,ami az ő karakteréhez illik.
nekem is az a véleményem, hogy ha Pellegrini marad és ő igazolhat, sokra vihette volna a RealInitom írta:PellegriniMessiFan írta:Akkor egyszerűen keresni kell egy olyan edzőt aki ebből a keretből olyan csapatot rak össze ami faka.daffy írta:mourinho a zsenialitásából semmit nem villantott a madridban,de nem is áll rendelkezésére olyan stílusú keret,ami az ő karakteréhez illik.
mes: igyekszemha ő lenne az edző...hát nem festem az ördögöt a falra
![]()
ne felejtsük el 90 pont felett zártak tavaly,és nagyon is szerethetően játszottak!
Talán az egyik legnagyobb baklövése volt Perez papának az,hogy elküldte Pellegrinit.
PellegriniMessiFan írta:Akkor egyszerűen keresni kell egy olyan edzőt aki ebből a keretből olyan csapatot rak össze ami faka.daffy írta:mourinho a zsenialitásából semmit nem villantott a madridban,de nem is áll rendelkezésére olyan stílusú keret,ami az ő karakteréhez illik.
mes: igyekszem
Akkor egyszerűen keresni kell egy olyan edzőt aki ebből a keretből olyan csapatot rak össze ami faka.daffy írta:mourinho a zsenialitásából semmit nem villantott a madridban,de nem is áll rendelkezésére olyan stílusú keret,ami az ő karakteréhez illik.
víscaelbarca!forever írta:engem is érdekelTocy írta:Nekem leírnád PÜ-ben ha megkérlek? Érdekeldaffy írta:perez nem fogja elküldeni mourinhot,szerintem magától le fog lépni. 2 probléma van:
1. ha nem az edző igazol,akkor elmegy,mert nem kapott szabad kezet
2. ha az edző igazol,telerakja a realt munkagépekkel 0 kreativitással és miután elmegy,mert elfog,marad 20 munkagép és 3 focista...
egyik sem járható út. azt tény,hogy mourinho a zsenialitásából semmit nem villantott a madridban,de nem is áll rendelkezésére olyan stílusú keret,ami az ő karakteréhez illik.
a többibe nem mennék bele,akit érdekel,privátban szívesen leírom,de itt vitát gerjeszteni nem szeretnék,maradjunk annyiban,hogy kb a forum fele értene velem egyetleírnád nekem is ha szépen kérlek
engem is érdekelTocy írta:Nekem leírnád PÜ-ben ha megkérlek? Érdekeldaffy írta:perez nem fogja elküldeni mourinhot,szerintem magától le fog lépni. 2 probléma van:
1. ha nem az edző igazol,akkor elmegy,mert nem kapott szabad kezet
2. ha az edző igazol,telerakja a realt munkagépekkel 0 kreativitással és miután elmegy,mert elfog,marad 20 munkagép és 3 focista...
egyik sem járható út. azt tény,hogy mourinho a zsenialitásából semmit nem villantott a madridban,de nem is áll rendelkezésére olyan stílusú keret,ami az ő karakteréhez illik.
a többibe nem mennék bele,akit érdekel,privátban szívesen leírom,de itt vitát gerjeszteni nem szeretnék,maradjunk annyiban,hogy kb a forum fele értene velem egyet
MessiFan írta: Idén nyernek 1 spanyol kupát Mouval és a következő szezonra már jobban összeáll a csapat és nem lesznek ilyen gondjaik.
Ezzel az a gond, hogy mostanában az alap kezdő 11nek is problémás a győzelem. Ha összejön akkor is iszonyat szenvedős.daffy írta:az lehet,de így sem jó,mert a csapat agyon fáradt. ha josé továbbra is makacs,nem hogy liga nem lesz,még kupa sem.Tocy írta: Szerintem Mou fejben arra készíti már a játékosait...az más kérdés, hogy a kezdőn még nem változtatott, mert hát azt mégse mondhatja egy Real-edző, hogy sry bukó a Liga, csak a Copa a lényeg.
Ezt még feltételezni is rosszMessiFan írta:Idén nyernek 1 spanyol kupát Mouval és a következő szezonra már jobban összeáll a csapat és nem lesznek ilyen gondjaik.
Azért ez nem ilyen egyszerű. Jelenleg 6 pontra van a Villareal, ezért nem küldheti be főként a cseréket, mert ha el kezdik bukni a meccseiket, és nem nyerik meg a döntőt (ami sztem 100%), akkor a biztos Bl hely is ugrik. Az pedig elég gázos, főleg, ha 2 Classicoval kezdődik a bajnokság. Nem mindegy, hogy 2 meccsel többet, vagy kevesebbet játszanak. Ezeket a játékosokat meg sztem fölösleges betenni. Morata úgyse jutna szóhoz Benzema, Pipita, Ade? 2-3-as mögött. Sarabia nem tudom milyen poszton játszik, de neki még nehezebb dolga lenne, mivel a középpályán meg a védelemben is van 5-6 olyan ember aki szinte nem is játszik, mégia szért (sztem) elég magad színvonalat képviselnek. A Real ilyen szempontból kicsit meg van lőve utánpótlás terén.daffy írta:mourinhonak be kell látni,hogy ez a bajnokság kuka. el kellene kezdeni a bajnokikon sarabiát,moratat és a cseréket játszatni/beépíteni és a "gálakezdőt" pihentetni és a kupában/bl-ben mindent beleadni. az a két esély van és a kupában csak egy meccsen kell emberfeletti,a bl-ben 3-5 meccsen.
az lehet,de így sem jó,mert a csapat agyon fáradt. ha josé továbbra is makacs,nem hogy liga nem lesz,még kupa sem.Tocy írta: Szerintem Mou fejben arra készíti már a játékosait...az más kérdés, hogy a kezdőn még nem változtatott, mert hát azt mégse mondhatja egy Real-edző, hogy sry bukó a Liga, csak a Copa a lényeg.
Szerintem Mou fejben arra készíti már a játékosait...az más kérdés, hogy a kezdőn még nem változtatott, mert hát azt mégse mondhatja egy Real-edző, hogy sry bukó a Liga, csak a Copa a lényeg.daffy írta:mourinhonak be kell látni,hogy ez a bajnokság kuka. el kellene kezdeni a bajnokikon sarabiát,moratat és a cseréket játszatni/beépíteni és a "gálakezdőt" pihentetni és a kupában/bl-ben mindent beleadni. az a két esély van és a kupában csak egy meccsen kell emberfeletti,a bl-ben 3-5 meccsen.zsuni írta:Kajak várta valaki, hogy Mou fél év alatt csodát tesz? Ő maga mondta, hogy a 2. évben jönnek az eredmények. Egy döntetlen és EGY vereség, és már küldenék el. butaság a köbön (szép szóval), máshol ezért duplaprémiumot kapna. Az meg hogy a játék olyan amilyen, a fáradtság egyértelmüen fejben, és fizikálisan. Ha elküldik, vagy elmegy, én befejeztem ezzel a csapattal és a szurkoloival való szimpatizálást. Állandoság kell, évek óta, és ezt csak a rohadtul idióták nem veszik észre, amit már baromira unok.
mourinhonak be kell látni,hogy ez a bajnokság kuka. el kellene kezdeni a bajnokikon sarabiát,moratat és a cseréket játszatni/beépíteni és a "gálakezdőt" pihentetni és a kupában/bl-ben mindent beleadni. az a két esély van és a kupában csak egy meccsen kell emberfeletti,a bl-ben 3-5 meccsen.zsuni írta:Kajak várta valaki, hogy Mou fél év alatt csodát tesz? Ő maga mondta, hogy a 2. évben jönnek az eredmények. Egy döntetlen és EGY vereség, és már küldenék el. butaság a köbön (szép szóval), máshol ezért duplaprémiumot kapna. Az meg hogy a játék olyan amilyen, a fáradtság egyértelmüen fejben, és fizikálisan. Ha elküldik, vagy elmegy, én befejeztem ezzel a csapattal és a szurkoloival való szimpatizálást. Állandoság kell, évek óta, és ezt csak a rohadtul idióták nem veszik észre, amit már baromira unok.