Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megvettem a Sevillába, Interbe és ha jól emlékszem akkor a Tottenhamba is az első évben. Mindig 10 miskát kérnek érte.Messithebest írta:Thiagot hogy a brébe vetted meg első szezonban? Nekem azt irta mikor meg akartam venni,h:A játékos nemrég igazolt át,semmiképpen nem fogják elengedni.messideco írta: Thiago![]()
Thiagot hogy a brébe vetted meg első szezonban? Nekem azt irta mikor meg akartam venni,h:A játékos nemrég igazolt át,semmiképpen nem fogják elengedni.messideco írta: Thiago
azért mert nincselég cserejátékosom. és kiirja h nincs elég játéksom h kiálljak ezért az ellen nyert 3-0ra:S szal buktam 1 évet:D mer F.A kupa meg BL visszavágo a kövi 2 meccs:S:SMessiFan írta:Ezt nem értem. Miért nem játszhatsz?XaviMessifan írta:akk eszt beszoptam:D akk most megkell várnom az a 4 hetet amig felépól?:(messideco írta:Nincs akadémia a Fifa11-ben Pc-n
Most következik neked a meccs vagy később?
Ezt nem értem. Miért nem játszhatsz?XaviMessifan írta:akk eszt beszoptam:D akk most megkell várnom az a 4 hetet amig felépól?:(messideco írta:Nincs akadémia a Fifa11-ben Pc-n
akk eszt beszoptam:D akk most megkell várnom az a 4 hetet amig felépól?:(messideco írta:Nincs akadémia a Fifa11-ben Pc-n
Zanettidaffy írta:még egy balhátvédet szeretnék
nincs,boxon legalábbis biztosan nincs,de pc-n a 10es box átirata van,így ott akár lehet isL.Messi 10 írta:Hát csak FIFA 10ben tudom hol van, de 11ben is lennie kell ifiakadémiának.
és azt holkell?L.Messi 10 írta:Nézd meg ifiakadémián nincs-e játékosod, ha van azonnal igazold le és meg lesz a keret.XaviMessifan írta:igen van 2 sérültem. és nincs 7 ép játékosom aki leülhetne a padra...csak 6 plusz van 2 sérültem..szvl 8 tartalékom van ebböl 2 sérült és nemtudok kiálni:S nincs vkinek vmi ötlete?:(Initom írta: biztos van egy kiállított,sérült játékos a keretben!
azokat tedd ki és jó lesz
Nézd meg ifiakadémián nincs-e játékosod, ha van azonnal igazold le és meg lesz a keret.XaviMessifan írta:igen van 2 sérültem. és nincs 7 ép játékosom aki leülhetne a padra...csak 6 plusz van 2 sérültem..szvl 8 tartalékom van ebböl 2 sérült és nemtudok kiálni:S nincs vkinek vmi ötlete?:(Initom írta:biztos van egy kiállított,sérült játékos a keretben!XaviMessifan írta:sziasztok
mi a teendő ha azt irja ki h nincs elég játékososm h kiálljak 1 meccsre?:O:O
megvan a kezdő11 +6 cserejátékos. 2 sérült. igy most fel kell adjam a meccset?nemlenne vmi jo hisz 8ad döntö visszavágó lenne lyon ellen 1-0ás hátránybol:S
igen van 2 sérültem. és nincs 7 ép játékosom aki leülhetne a padra...csak 6 plusz van 2 sérültem..szvl 8 tartalékom van ebböl 2 sérült és nemtudok kiálni:S nincs vkinek vmi ötlete?:(Initom írta:biztos van egy kiállított,sérült játékos a keretben!XaviMessifan írta:sziasztok
megvan a kezdő11 +6 cserejátékos. 2 sérült. igy most fel kell adjam a meccset?nemlenne vmi jo hisz 8ad döntö visszavágó lenne lyon ellen 1-0ás hátránybol:S
biztos van egy kiállított,sérült játékos a keretben!XaviMessifan írta:sziasztok
Látom unatkozolmessideco írta:Új sorozatot kezdtem a Borussia Dortmund csapatával. Eladtam pár játékost, így tudtam erősíteni a kereten.
Kezdőcsapat:
Weidenfeller- Wiel,Subotic,Hummels,Riise- Schaars- Hajnal,Kagawa- Ayew,Lukaku,Kuba.
Majd még jövök infókkal.
Volt rajta esetleg HSP, vagy egyéb telepítős patch? Mert akkor azért nem tölti be a menedzsert. Vagy ha esetleg CM-rel babráltad, azért. Legalább 30-szor pakoltam újra ilyen bolondságok miatt annak idejénbarca0417 írta:valaki segítsen nekem legyen szíves. A Fifa 10-ben mikor újra rakom a játékot, a mentéseim miért nem maradnak meg? pedig a dokumentumok mappából direkt kimásoltam, aztán telepítés után vissza, de a játékban nem maradtak meg a játékoskereteim. a korábban elkezdett manager-módot pedig nem is tudom használni, pedig ott van.
Igen, sőt még meg is nyerheted!csabimo írta:sziasztok!
OLyan kérdésem lenne, h elindultam a Barca B-vel a karrier módban, és ha megnyerem a másodosztályt akkor feljuthatok-e az első osztályaba?????
Valaki aki tud segítsen please....