Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Tanulok én, jelenleg gimibe vagyok, és a félévim átlaga 4,34 lett, de az irodalomnak ezt a részét nem nagyon szeretem.tanuljál, nem fog a károdra válni, komolyan mondom
807!
tanuljál, nem fog a károdra válni, komolyan mondomlevproff írta:Nekem ez a játék meg van a telefonomon, mondjuk kicsit másabb dizájnba.![]()
Amúgy ma irodalom órán a magyar kézilabda válogatott mentett meg egy 1-estól.Az volt, hogy a tanár tett fel kérdéseket és aki legelőször feltette a kezét és tudta a kérdésre a választ az nem felel. Na, és akkor nyomta az irodalom kérdéseket, egy mukkot nem tudtam semmiből..így boritékolható volt, hogy én felelek. És amikor már szinte az egész osztály leült, mert tudták a válaszokat, csak ketten maradtunk. Jött a poén. A kérdés az volt, hogy hányadik lett a magyar kézilabdaválogatott a mostani VB-n. A csávókám még fel se fogta a kérdést, én már jelentkeztem.
Mondtam 7, a válasz ugye jó volt erre a tanárom mondja: Jobban örültem volna, ha inkább irodalom kérdésre tudod a választ, de nem baj.
Akkora kő esett le a szívemről, még utána 5 percig remegtem. Ekkora mákom se volt még.
![]()
Gondoltam megosztom veletek, mondjuk ez élőbe/a helyembe sokkal jobban átjön.
796.Messithebest írta:Mennyi a rekordod?
Nekem 724.
Mennyi a rekordod?
Egyszer 419 meg egyszer 418, a többi csak ilyen 100-200-as retek.
November óta baromira feljavult a KS, igaz néhány szám viszonylag gyenge. Én 2007 áprilisától szinte minden héten beszerzemBarcaman14 írta:Nekem eegy egséz Képes sport gyűjteményem van.Szeptember óta viszont nem veszem meg, és nem is fogom már soha. Nem a legjobb sportlap. Csupán azért vettem évekig mert gyűjtöm a posztereket. A Sztársport igényesebb újság sztem, megvan pár s ám, de már ezt sem veszem.
A lényeg hogy FourFourfTwo-ra váltottam. Igaz hogy nincs benne poszter, de a cikkek kérpótolnak, és havonta egy ezrest simán megér szerintem!
kudu írta:Mégis miben?messideco írta:A KépesSport messze jobb szerintem...
Mert egyedül csak bulvárban....
A Sztár Sporban sokkal részletesebb, és jobb cikkek voltak.
A képes sportos ajándékok meg engem nem vonzanak.
+1messideco írta:A KépesSport messze jobb szerintem...
Mégis miben?messideco írta:A KépesSport messze jobb szerintem...
Nanemá.kudu írta:A Sztár Sport a facebook oldalán jelentette most be, hogy megszűnik a lap, 654 szám és 13 év után, mert már nem volt nyereséges.