Nagy mondat az első mondatod!detabarca írta:Az a jó film, amiről beszélnek. Most már tudom miért volt pozitív emlékem a filmről, nyilatkozni azonban továbbra se merek. Inkább beiktatom hétvégére, hogy felelevenítsem az emlékeimet.

Tim: asdlowftl

Nagy mondat az első mondatod!detabarca írta:Az a jó film, amiről beszélnek. Most már tudom miért volt pozitív emlékem a filmről, nyilatkozni azonban továbbra se merek. Inkább beiktatom hétvégére, hogy felelevenítsem az emlékeimet.
lui1698 írta:ezeket a képeket honnan szeded Tim?
Nagyon tudom ajánlani én is,remek kis sorozat.Nagyon adja,ahogy bontogatják ki az előzmények szálait.Eddig nem romlott a színvonal a Blood and Sand-hez képest.Kár h cs 6 részes lesz...kanty írta:Ha az első évad tetszett akkor ez is fog. Itt is a vér, a harc, a hatalom és a szex van a középpontban. Egyetlen negatívuma, legalábbis nekem, az, h a főszereplőt nem annyira bírom, mint Spartacust.Sanama írta:Spartacus god of the arena
Erről van véleménye valakinek? IMDB-n 9es osztályzata van.
Láttam,hogy néhányan írtatok róla,csak spoilert
Sok olyan kérdésre kapunk választ, amely az első évad után felmerülhetett.
Ha az első évad tetszett akkor ez is fog. Itt is a vér, a harc, a hatalom és a szex van a középpontban. Egyetlen negatívuma, legalábbis nekem, az, h a főszereplőt nem annyira bírom, mint Spartacust.Sanama írta:Spartacus god of the arena
Erről van véleménye valakinek? IMDB-n 9es osztályzata van.
Láttam,hogy néhányan írtatok róla,csak spoilert
Az a jó film, amiről beszélnek. Most már tudom miért volt pozitív emlékem a filmről, nyilatkozni azonban továbbra se merek. Inkább beiktatom hétvégére, hogy felelevenítsem az emlékeimet.Rinku írta:Láttam és egy beteg ember gondolatait írja le. Nekem Kafka jut eszembe a filmről. Azok a groteszk jelenetek a nyúlról és Donnieról, illetve a Mad world-ről, amiben él. Szerintem beteg egy film és nem is tudom hogyan értelmezni. Számomra kicsit jelentés nélküli film, de mégis kötöm Kafkához, mintha a rendező egy korlátokkal teli leláncolt világban vergődne és ez a segélykiáltása. Mert ez a film aztán egy nagy pszichológiai érdekesség...detabarca írta:Jókat kérdezel:DRinku írta:Látta itt valaki a Donnie Darkot? Ki mit szűrt le belőle, hogy értékelné?
Láttam. Nagyon régen. Ha meg akarod nézni, akkor annyit tudok mondani, hogy tutira nem bántam meg, hogy megnéztem, de ilyen távlatból értékelni nem tudnám. Remélem akad valaki, aki igen.
daffy írta:a hobbit könyvbe ugyan azok a nevek,csak a korábbi fordítású babóban másak.Tim írta: A könyvvel egy gond van,már amennyiben magyarul olvassátok.Nevezetesen az hogy előbb jelent meg hazánkban mint a trilógia,és így teljesen más neveket használ.
Bilbó mr.Baggins néven szerepel,az orkokat manóknak nevezi és még sorolhatnám.
Láttam és egy beteg ember gondolatait írja le. Nekem Kafka jut eszembe a filmről. Azok a groteszk jelenetek a nyúlról és Donnieról, illetve a Mad world-ről, amiben él. Szerintem beteg egy film és nem is tudom hogyan értelmezni. Számomra kicsit jelentés nélküli film, de mégis kötöm Kafkához, mintha a rendező egy korlátokkal teli leláncolt világban vergődne és ez a segélykiáltása. Mert ez a film aztán egy nagy pszichológiai érdekesség...detabarca írta:Jókat kérdezel:DRinku írta:Látta itt valaki a Donnie Darkot? Ki mit szűrt le belőle, hogy értékelné?
Láttam. Nagyon régen. Ha meg akarod nézni, akkor annyit tudok mondani, hogy tutira nem bántam meg, hogy megnéztem, de ilyen távlatból értékelni nem tudnám. Remélem akad valaki, aki igen.
Jókat kérdezel:DRinku írta:Látta itt valaki a Donnie Darkot? Ki mit szűrt le belőle, hogy értékelné?
Slither írta:Csak 3 órásak a filmek, 4 órás akkor lenne, ha nem hagytak volna ki annyi dolgot.Lionel85 írta:Mivaaa??? 4 óra? Na ennyi.Slither írta:Ha nem hagytak volna ki annyi dolgot a könyvből, akkor lett volna tökéletes. Persze 4 órás filmeket nem sok ember ülne végig, de az igazi fanoknak így mindig lesz egy kis hiányérzetük.Kedvet kaptam itt a fórumon, mert annyian Istenítik, de 4 óra az nuku.
Nem vagyok fan, tehát nekem nem éri meg, sosem fogtak meg az ilyen filmek, tényleg csak amiatt akartam, mert itt el vannak ájulva.
![]()
![]()
Egy oldalról tudok nyilatkozni, ott fent van az összes rész. ( Ncore)nyalesz írta:lelehet tölteni valamelyik torrent oldaról?
és lelehet tölteni valamelyik torrent oldaról?detabarca írta:Szeptemberben elkezdtem nézni. A pilot nagyon jó volt Scorsese rendezésében és amúgy is érdekelt a film úgyhogy elkezdtem nézni. Sajnos hiába a magával ragadó század eleji hangulat, én kb a 6-7. rész után nem is néztem tovább, mert nagyon vontatottnak éreztem. Persze lehet hogy neked tetszeni fog, eléggé megosztja az embereket. Mindenképp kezdd el nézni, aztán meglátod, hogy számodra megéri-e követni az eseményeket.nyalesz írta:Valaki nézi az HBO-n a Gengszterkorzó című sorozatot? Érdemes letölteni? (ha le lehet egyátalán?)
Szeptemberben elkezdtem nézni. A pilot nagyon jó volt Scorsese rendezésében és amúgy is érdekelt a film úgyhogy elkezdtem nézni. Sajnos hiába a magával ragadó század eleji hangulat, én kb a 6-7. rész után nem is néztem tovább, mert nagyon vontatottnak éreztem. Persze lehet hogy neked tetszeni fog, eléggé megosztja az embereket. Mindenképp kezdd el nézni, aztán meglátod, hogy számodra megéri-e követni az eseményeket.nyalesz írta:Valaki nézi az HBO-n a Gengszterkorzó című sorozatot? Érdemes letölteni? (ha le lehet egyátalán?)
Csak 3 órásak a filmek, 4 órás akkor lenne, ha nem hagytak volna ki annyi dolgot.Lionel85 írta:Mivaaa??? 4 óra? Na ennyi.Slither írta:Ha nem hagytak volna ki annyi dolgot a könyvből, akkor lett volna tökéletes. Persze 4 órás filmeket nem sok ember ülne végig, de az igazi fanoknak így mindig lesz egy kis hiányérzetük.Kedvet kaptam itt a fórumon, mert annyian Istenítik, de 4 óra az nuku.
Nem vagyok fan, tehát nekem nem éri meg, sosem fogtak meg az ilyen filmek, tényleg csak amiatt akartam, mert itt el vannak ájulva.
![]()
Nekem sem,pedig a fantasy-t szeretem...Victor_Valdes írta:Nekem nem jött be sosem.![]()
Hát én azt mondom látni kell. Ha a sztori annyira nem is érdekel, a látvány miatt kötelező a film. Nem véletlen, hogy a 3 rész imdb-n időrendi sorrendben: 8.8; 8.7; 8.8 pontot kaptak.Lionel85 írta:Mivaaa??? 4 óra? Na ennyi.Kedvet kaptam itt a fórumon, mert annyian Istenítik, de 4 óra az nuku.