2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Uhh, most nem ugrik be pontosan, hogy Real ellen volt, vagy valami más nagy csapat ellen BL-ben, de biztos játszott előretolva. Eléggé váratlan (jó) húzás volt Pep-től.Messithebest írta:Csak én nem emlékszem?S.Agüero írta:Teljesen meg vagyok elégedve ezzel a kezdővel!
Remélem nyerünk.Képzeld játszott már a büdös életben a Real ellen 2 éve(?) és nyertünk is.Alves elől? ezt nem tudom h te csináltad-e vagy h hol olvastad,de ez orbitális baromság. Alves a büdös életbe nem játsszana elöl a jobb szélen....Szval nem olyan orbitális baromság az.
![]()
Visça!!!
Asszem most igen.Messithebest írta:
Csak én nem emlékszem?
Azon a meccsen Alves tényleg feljebb volt tolva..... ha jól emlékszem kb 15-20 percig!!:D Szval Alves tuti hogy jobb hátvéd lesz ma!!Messithebest írta:Csak én nem emlékszem?S.Agüero írta:Teljesen meg vagyok elégedve ezzel a kezdővel!
Remélem nyerünk.Képzeld játszott már a büdös életben a Real ellen 2 éve(?) és nyertünk is.Alves elől? ezt nem tudom h te csináltad-e vagy h hol olvastad,de ez orbitális baromság. Alves a büdös életbe nem játsszana elöl a jobb szélen....Szval nem olyan orbitális baromság az.
![]()
Visça!!!
Csak én nem emlékszem?S.Agüero írta:Teljesen meg vagyok elégedve ezzel a kezdővel!
![]()
Visça!!!
De azt akkor sem értem, hogy miért kell pont egy olyan, nem saját nevelésű, fejlődési potenciállal nem rendelkező játékost felhozni, aki ráadásul kijelentette, hogy el akar innen menniTocy írta:Nolitot miért? Azért mert Bojannál még ő is többet nyújt!
Képzeld játszott már a büdös életben a Real ellen 2 éve(?) és nyertünk is.Alves elől? ezt nem tudom h te csináltad-e vagy h hol olvastad,de ez orbitális baromság. Alves a büdös életbe nem játsszana elöl a jobb szélen....
Nagyon jó kezdő! THIAGO VÉGRE!!!! Egyedül én is Busi helyén mondjuk Fontast.....vagy Bartrát.El fanático írta:Pinto; Alves, Busquets, Milito, Adriano; Mascherano, Thiago, Keita; Afellay, Bojan y Nolito
Hivatalos kezdő az El mundo-ról.
Nem láthatom a meccset mert nincs sportklubbom pedig nagyon szeretném látni ezt a kezdőt... Faxa..El fanático írta:Pinto; Alves, Busquets, Milito, Adriano; Mascherano, Thiago, Keita; Afellay, Bojan y Nolito
Jó-jó,de egy Fontás-t vagy Bartra-t megnéztem volna Busquets helyén. De még el sem utazott egyik se. Pedig,ha jól emlékszem Fontás kezdett itt bajnoki meccsn és még gólpasszt is adott.El fanático írta:Pinto; Alves, Busquets, Milito, Adriano; Mascherano, Thiago, Keita; Afellay, Bojan y Nolito
Szerintem itt olvasta.Messithebest írta:Alves elől? ezt nem tudom h te csináltad-e vagy h hol olvastad,de ez orbitális baromság. Alves a büdös életbe nem játsszana elöl a jobb szélen....9Dave írta:Pinto -
Adriano, Piqué, Milito, Maxwell -
Mascherano, Xavi (Busquets), Keita -
Alves, Bojan (Messi), Afellay
Uhh, gyerekek ez fájt![]()
Piqué -n és Xavi -n kivül senki nem szokott kezdő lenni vagy nem ezen a poszton! És lehet hogy Xavi se kezdő. A félreértés elkerülése végett tudom hogy Pinto szokott védeni a kupameccseken, ugyhogy őt is emlitsük meg.
Egyszer, csak egyszer játszathatnák középpályán Afellay -t.
Alves elől? ezt nem tudom h te csináltad-e vagy h hol olvastad,de ez orbitális baromság. Alves a büdös életbe nem játsszana elöl a jobb szélen....9Dave írta:Pinto -
Adriano, Piqué, Milito, Maxwell -
Mascherano, Xavi (Busquets), Keita -
Alves, Bojan (Messi), Afellay
Uhh, gyerekek ez fájt![]()
Piqué -n és Xavi -n kivül senki nem szokott kezdő lenni vagy nem ezen a poszton! És lehet hogy Xavi se kezdő. A félreértés elkerülése végett tudom hogy Pinto szokott védeni a kupameccseken, ugyhogy őt is emlitsük meg.
Egyszer, csak egyszer játszathatnák középpályán Afellay -t.
Senkit nem akarok megbántani, de nem értem miért ilyen fontos ez egyeseknek. Egyrészt két és fél hónap van még addig, másrészt mindegy hol lesz, nyerni kell.davidvillabest írta:Pontosan megtudná valaki mondani hogy mikor és hol lesz a Király kupa döntő ? Mert én a Nemzetisporton olvastam egyik nap hogy a Valenciai helyszín nem a megfelelő !
A hivatalos oldal szerint, Puyol, Jeffren és Iniesta nincsenek a keretben...S.Agüero írta: Hú, Pedro nincs a keretben.iniesta mit keres ott? :