2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Április 20. -a környékén asszemozsimiki írta:
Mikor lesz a döntő?
FORCA BARCAAA!!!
Szerintem alapvetően semmilyen hosszútávú célzata nincs a szerepeltetésének, egyszerűen ennyire rövid a csatársorunk. Ráadásul ha megnézed a B-t, ott is csak ilyen 23-24 éves támadók vannak, közülük is csak Victor Vazquez saját nevelésnoname írta: -Nolito nem elég jó ebbe a csapatba, egyszerűen nem elég tehetséges, nem cselez, nem passozl elég jól és nem elég gyors
Egyetértek. Noliton nagyon látszik, hogy nem Barca szintű játékos. Nincsenek meg a képességei, de önző, és pontatlan. De legalább küzd és gyors is. És volt egy jó passza Ibinek. De összességében nem vagyok elájulva tőle.BlauGranaGroc írta:én inkább a gyenge jelzőt használnámIlúvatar írta:.. Nolito penge..
Thiagonak passzoltak már?
én inkább a gyenge jelzőt használnámIlúvatar írta:.. Nolito penge..
Jó kérdés. Eddig azonban nem olyan a meccs,mint a Betis ellen. Remélem 1-2 góllal azért hozzuk a meccset.Ilúvatar írta:apropó: mi van az élő közvetítések topiccal?
Aha... Én erre nem emlékeztem. Ezekszerint csak megállná a helyét elől.Bob_Marley írta:szerk: nem 2 éve
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=10985
"Daniel Alves elhagyta a jobbhátvéd posztot, hogy egyfajta mindenessé lépjen elő a jobb oldalon,"
picit "elaludtam" hsz-m írása közben és később küldtem el, Messithebest szeritnem nem vetted észre!
Nem konkrétan csatár volt, de ahogy írva vagyon jobb oldali mindenessé vált
Alves a tavalyi Real elleni visszavágón, a Bernabeuban játszott jobb támadót. De azért annyira jó húzásnak nem nevezném, mert a félidőben már váltott a Mester, és Maxwell került a támadószekció bal oldalára, Alves visszakerült jobb bekkbe, Puyi meg balhátvédet játszott.Enjoy írta:Uhh, most nem ugrik be pontosan, hogy Real ellen volt, vagy valami más nagy csapat ellen BL-ben, de biztos játszott előretolva. Eléggé váratlan (jó) húzás volt Pep-től.Messithebest írta:Csak én nem emlékszem?S.Agüero írta:Teljesen meg vagyok elégedve ezzel a kezdővel!
Remélem nyerünk. Képzeld játszott már a büdös életben a Real ellen 2 éve(?) és nyertünk is.Szval nem olyan orbitális baromság az.
![]()
Visça!!!
nem műxik, ha arra gondolsz