Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca0417
Entrenador del Barça

2011.02.03. 10:02:43

érzek némi párhuzamot Giovani Dos Santossal, a Tottenhamnál mindenki úgy van vele, hogy nem bíznak benne, neki sem megy ott annyira, és a szurkolók, kívülállók is "lemondanak" róla. Közben meg egy másik közegben, a Mexikói válogatottban láthattuk a VB-n hogy nem felejtett el focizni, sőt, ott nagyon jó és érett játékot mutatott be. Nála is el van könyvelve, hogy nem illik bele az angol fociba, és már ő is elhitte. Amiben talán van annyi igazság, hogy a spanyol liga jobban feküdne neki, mint minden dél-amerikainak.
Bojannál is ez van, lassan már elhiszi ő is, hogy itt nem megy neki, és görcsössé válik.
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2011.02.03. 09:57:11

Én azt mondom, igazolni nem kell Bojan helyére. A mi csatárainkkal kell lassan inkább ö9sszehasonlítani, ki adhat többet a klubnak. Nolito,Bojan, vagy Keirrison. Nolito ügyes, de már sok fejlődési lehetőség nem biztos hogy van benne. Ő jó így a B-ben, pár meccsere feljőve. A brazilt még nem is láthattuk Barca mezben, de ő egy vérbeli középcsatár, még mindig nagyon fiatal. Én egy évig megcserélném a szerepet, és őt hoznám ide, Bojan-t pedig kölcsön kéne adni. Lemondani nem kell róla, ha tudja hogy visszajöhet, ha jól teljesít, akkor úgy is motivált lesz, és ha olyan helyre megy ahol megkaphatja a lehetőséget, akkor bizonyítani is tud. Még fejlődhet, nagyon fiatal, nála még fejben is sok dől el, de itt jelenleg meccsről-meccsre veszíti el az önbizalmát és a játékkedvét. Hiába bízik benne Pep, hiába saját nevelés.
Kép
noname
Llegenda del Barça

2011.02.03. 09:49:26

eric írta:...
Ha nincs Larsson sose nyerünk Rijkaarddal BL-t. A középcsatár poszt egy olyan poszt, ahol tapasztalatra van szükség. Nézzük a legjobb példát: Villát. Gijon-Zaragoza-Valencia-Barcelona. Ahogy egyre több tapasztalatot szerzett, egyre jobb lett. A cserének még több tapasztalat kell, tudnia kell úgy beavatkozni egy meccsbe, hogy rögtön felvegye a ritmust, legyenek villanásai. Larsson volt a tökéletes csereember.
Tudom h a csapat gerince saját nevelés, de ez a Barca, nem a Bilbao. Egy olyan csapatról beszélünk, ahol az utóbbi években sikerült megtalálni az egyensúlyt a vásárlás és a saját nevelések beépítése közt. Ahova lehet jöhetnek a saját nevelések, a lyukakat vásárlással tömjük be.
Bojan nem elég tapasztalt középcsatárnak, cserének meg végképp nem. Persze fejlődhet, de néhány korábbi hszember kifejtettem az unalomig h ha fejlődik, akkor se lesz elég jó ide. Persze itt egyesekben felötlik egy ellentmondás, ugyanis Llorentét írtam mint a kedvenc jelöltem csere-csatárnak, aki ugyebár nem annyira tapasztalt. Nos, már volt elég gyakran válogatott, a Bilbaoban is régóta játszik, viszonylag tapasztaltnak tartom, ráadásul taktikailag százszor előnyösebb mint Bojan. az ideális az lenne, ha valahonnan elhoznánk a 2. Larssont, de jelenleg nem látok olyan játékost a piacon.
Nah de visszatérve, több mint egy klub, de nem hülyék gyülekezete. Bojan béna, mindenki láthatja, azért mert saját nevelés, nem kell több lehetőséget kapni. A gyerek a csatárponton való bénázást a szememben Olegueri szintre fejlesztette. Mindenki jön azzal h volt egy időszaka tavaly(kb 6-7 meccs), amikor jó volt, nos, a bénázás etalonjának számító Oleguer esetében is igenis volt 6-7 meccses időszak, amikor kimondottan jó volt. A saját nevelésekért nem kell tönkre tenni a klubot. A Bilbao is sokkal sikeresebb lenne, ha nem lennének ilyen nacionalista idióták.
Mindenki láthatja h Bojan nem elég jó ide és nem tűnik egyáltalán fejlődőképesnek. A fizikuma is irtó gyenge, összehasonlításként ennyi idősen Messit azért már egyáltalán nem nyomták olyan könnyen el.
Összefoglalóként: Minek erőltetni vmit, ami nem megy?!
Van pénz, úgysincs hol erősítsünk, Thiago és Afellay jó formájával Fabregas is feleslegessé válik, ha Fontas beválik akkor védőt se kell venni. Sokkal inkább érdemes befektetni egy normális csatárba a pénzt.
Llorente gólerős, fizikailag is erős és nem ilyed meg a technikás focitól, ideális lenne, ráadásul még viszonylag tapasztalt is.
De vannak mások is. Még Keirrisson is megkaphatja a lehetőséget. Rosszabb nem lenne Bojannál.
A Fifa egy szégyen
Enjoy
Capitá del Barça

2011.02.03. 09:15:09

Amit idén művel, az paródia.
Általában én is kimutatom nem tetszésemet iránt TV előtt, de nekem az is megfelel, ha a Madrid elleni meccseken esetleges csereként beállva gólt rúg, s eldönti a meccseket :D Ott legyen formában..

Egyébként meg :evil:
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.02.03. 09:13:25

Én mindig is türelmes voltam a játékosokhoz: Hlebhez, Henryhoz, Keirrisonhoz,mindegyikhez. Még Victor Sanchezben is látok lehetőséget. Egyedül Csiga esetében voltak aggályaim. Krkic helyzete nekem kissé fáj. Rijkaardnál berobbant a köztudatba, de sajnos a nagy nyomás és várakozás miatt nem tudott tovább fejlődni. Mindenki zseninek, a jövő sztárjának kiáltotta ki, és Bojan nem tudta ezt a terhet cipelni. Ez lehet nála a fő hátráltató tényező.
Bízok benne, hogy Guardiola tud hatni rá, és változik valami :)
Kép
"And my heart will leave you never."
eric
Barça B

2011.02.03. 08:53:58

noname: Bizonyos részével amit írtál nem lehet nagyon vitatkozni, szigorúan a tények ezt mondatják velem is Bojannal kapcsolatban. De SZVSZ ezt a "ki a megfelelő csereember" részt a Barcára levetítve kicsit elmérted. Nézd meg manapság hol tartanak azok az európai topklubok, akik a már kiöregedő, de mérhetetlenül tapasztalt játékosokra bizták az elmúlt néhány évben a csereemberek szerepét...
Az adott 1-2 évben lehet, hogy sokszor aduász cserék lehetnek, de aztán? Hova fejlődik ezáltal a klub? Mi lesz akkor, amikor az alapemberek sorban kiöregednek, és a helyükre kell (hosszútávon) vlki?
Jöhet a zsákbamacska igazolgatás a mai bizonytalan és nagyon csúnyán eltúlzott átigazolási piacon...

A Barca pont attól más, pont attól különleges most (ez hatalmas közhely lesz, bocs érte), hogy saját nevelésekből áll a csapat gerince. Az anno folyamatosan beépülő fiatalok teszik ki ma az álom 11-et. Ezt tovább kell vinni, és ehhez nem szabad RvN-oknak meg Larsson-oknak most a padon ülnie, hanem Bojanoknak, Thiagoknak, Afelayoknak kell, akik évek múlva talán ugyanúgy sikeresek lehetnek kezdőjátékosként mint most Iniesta vagy Xavi (kiváncsi lennék 6-7 éve ki saccolt volna úgy, hogy ők lesznek a 2010-es évek sztárjai és nonpluszultrái).

Mindezt úgy írom le, hogy abszolút nem biztos, hogy a Barca jövője Bojan tollával lesz írva, sőt, még az is elképzelhető, hogy nem sokáig lesz itt...

De egy dolog nálam biztos: Inkább lássak most erőlködni és szenvedni a kezdőhelyéért egy fiatalt, aki hosszú távú befeketetés lehet (ami majd évek múlva térül meg), mint hogy ütős és szuper csereként olyan játékosaink legyenek, akik együtt fognak a jelenlegi alapembereinkel nyugdíjjba vonulni. Ez zsákutca.
galamb
Jugador del Barça

2011.02.03. 08:34:57

"Bojannak is kb 1,5 éve mindenki tűr...."

Nagyjából egyet értek noname-el , csak ne feledjük, hogy pontosan tavaly ilyenkor pár héten keresztül nagyon jól játszott a srác, sikerült Ibrát is kiszorítania a csapatból (részben). Tehát, jár neki még egy kis türelem.
Amúgy engem is nagyon idegesít, amit a pályán csinál vagy nem csinál. Az biztos, hogy fejben nincs ott, valami kibillentette korábbi tudásából. Lehet, hogy túl korán lett a a nagy csapat tagja? Elszállt a kezdeti sikereitől? Nehéz kérdés. Ibra távozása után nagyon biztos volt benne a srác, hogy több szerepet kap az elkövetkezendőkben, de nem így lett. Amúgy szerintem Pedro sem egy zseni a pályán, de gyorsasága, harcossága, helyzetkihasználása, alázata stb. a legjobbak közé emelik. (Annyit és olyan gyorsan fut ez ember, hogy már a nézésébe belefáradok.)
Nem tudom mi a gond Bojánnal, remélem Pep tudja, és valahogy belelendül a gyerek a játékba, mert ha nem a nyáron biztos búcsút inthetünk neki.
noname
Llegenda del Barça

2011.02.03. 07:18:46

Devid16 írta:Most már nekem is írni kell :D Most nem azért, hogy akárkibe is belekössek vagy akármi, DE egy saját nevelésről van szó. Saját mezőnyében azaz az utánpótlás mezőnyben már bizonyított. Felnőtt szinten is voltak már jó meccsei. Könyörögve kérek mindenkit ne legyen abban a hitben itt mindenki, hogy nem kell egy jó csere vagy itt mindenki Messi. Lehet, hogy soha nem lesz Barca kezdő és akkor mi az isten van? Tökéletes kiegészítő ember lehet. Fejben rendbe kell rakni, saját nevelés mindig hajt, küzd teszi a dolgát. Most kb semmi nem jön be neki, de ezen is túl lesz. Még mindig csak 20 éves. Nem kell messzire menni, Don Pedro hol volt 20 évesen?! Kb sehol... Amúgy meg ha körbenézünk mégis ki az istent lehetne idehozni helyette? Szintén nem kell messze menni a tökély csatár itt megbukott... Madridban a szupertehetség Karim sehol nincs...amit ma is összeszerencsétlenkedik rossz nézni.... (pár millió euróért) Szóval ne legyen már itt ekkora puccshangulat....
Ez az elvakultság...
Mégis mi a francért érdemel Bojan ennyi bizalmat?
Tökéletes kiegészítő ember?
Nálam a tökéletes kiegészítőember Thiago,Afellay, régebben Iniesta. akit ha pályára küldenek fél perc alatt felveszi a meccs ritmusát, ha kezd, akkor pedig végig motivált. Tökéletes kiegészítőember volt Larsson, vagy Inzaghi, RvN- ezek tökéletes kiegészítőemberek.
Van hasznuk, ha pályára küldik őket.
Bojan ha a pályán van csak elszúrja a helyzeteket! Ez lenne egy jó kiegészítőember. Nem mindenki Messi, de nézzünk már körül.Bojan régebben van a nagycsapatnál mint Pedro, ehhez képest utóbbi már meccsek óta az első csapat tán legjobbja, még Messinél is jobb formában van. A fejben rendberakás meg nem megy olyan könnyen. Ronaldinhot rendbe lehetett fejbe rakni, Adrianot, Robinhot...?
Ronaldinho se kapott több bizlamat a szurkolóktól, mindenki kb 1,5 évig tűrte a bénázását, lustaságát, Bojannak is kb 1,5 éve mindenki tűr. Nekem elfogyott a türelmem. Rossz nézni. Elkedvteleníti még a csapattársait is. Elhiszem h szimpatikus ember, de nem ide való. Azt hogy rossz döntést hoz, fogjuk a meccsrutin hiányára(megjegyezném ha tavaly Milito 1,5 év kihagyás után is remek formában tért vissza), de az nem a meccsrutin hiánya h mindig leáll tökölődni, hogy lassan jár az agya. Lehet h 17 évesen inkább az iskolába kellett volna járjon ahelyett h felhozzák. Hiába játszik 500 meccset, attól még ugyanolyan lassú gondolkodású és buta marad. Összehasonlítva Messivel: ő se mindig hoz jó döntést, de mindig időben hoz döntést. Nem várja meg, amíg a fél ellenfél körülveszi. Az is érdekes h mindig leáll és körül kell nézzen h ki merre van! Itt van évek óta. Szilveszteri buli után alkoholkómásan is tunia kéne h ki mikor merre mozdul el, ehhez képest Afellay 1 hónap után jobban lát a pályán mint ő. Ez is a meccsrutin hiánya lenne?
SOk tehetséges játékos van manapság, aki buta a focihoz. Bojan is ilyen és ezen nem lehet sokat változtatni. Messinek se vmi látványosan jók a jegyei a suliból, mégis ha fociról van szó, rendkívül gyorsan jár az agya. Ehhez is ész kell és ezt az edzések, a meccsrutin nem fogja Bojannak megadni. Tudom h elég nyersnek és igazságtalannak tűnhet ez a hsz, de ha egyszer ez az igazság. Bojannak nem forognak közel se elég gyorsan a kerekei ahhoz, hogy beilleszkedjen a mi irtózatosan gyors passzjátékunkba. Mi több sztem régebben csak azért volt jobb, mert akkor még nem volt ilyen jó a csapat. A Rijkaard éra óta még tovább gyorsult a játékunk. Azzal még tudta tartani az iramot, ezzel már nem.
Én lemondtam róla, nyáron mindent meg kéne tenni egy normális cserecsatár leszerződtetéséért. Llorente lenen a legjobb, többek közt taktikai okokból, de kérdéses h sikerül-e kb 20 milláért elhozni. Körül kell nézni a piacon. Bojannak itt nem kéne legyen maradása. Remélem kölcsönadják, egy gyengébb csapatban elég tűrhető lehet, az talán felsrófolja az árát némileg.
A Fifa egy szégyen
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.02.03. 01:36:36

Én a magam részéről csak annyit ide, hogy küldhetnénk a magunk részéről Bojan részére egy biztató, nyugtató, felemelkedést segítő üzenetet, vagy kis figyelmességet!
Tud ez a gyerek, nagyon is tud, örülnék egy ilyen kalibernek a mi válogatottunkban, de most nem ártana kicsit megtámogatnunk!
Egy ideig szeretném még kitörni a nyelvemet a nevén!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
detabarca
Capitá del Barça

2011.02.03. 00:32:15

Filmvászonra való ez a helyzet. A "Bojan jelenség"....
Túl fiatalon lett bedobva a mély vízbe. Akkor még tele volt önbizalommal, hisz nagyon nagy dolog 16 évesen a Barcelona felnőtt csapatában játszani. Azóta viszont nem igazán fejlődik és az önbizalma is fényévekre van tőle, aminek az lett a következménye, hogy úgy beszélünk róla, mintha kiégett volna. Engem is mélységesen elkeserít az idei formája és az, hogy nincs egy értelmes pszichológus abban a klubban, ahol a világ legjobb orvosai vannak, de bele kell nyugodjunk, hogy még csak 20 éves és előtte a jövő. Ezenkívül Pep bízik benne, és bár a főnök úr bízott egy bizonyos Csighrinszkyben is, én még nem vesztettem el a hitem benne és ezáltal Bojanba se.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
geridoss
Director del Fútbol

2011.02.02. 23:33:25

Szerintem sok neki a 9-es mez. Lehet, hogy ez így hülyeség, de egész meccs alatt az járt a fejemben, hogy tavalyi szezonban, főleg tavasszal nagyon jó teljesítményt nyújtott. Nyáron megkapta a 9-es mezt, aminek óriási hagyományai -és persze elvárásai- vannak, még egy megye kettes csapatnál is a legjobb góllövő kapja, nemhogy a világ legjobb csapatánál. Oké, hogy évek óta edződik az első osztályban, bajnokok ligájában, de 20 éves fejjel szegény valószínűleg nem bírja a terhet.

Ez szubjektív vélemény, lehet, hogy semmi realitása nincs, és ez csak egy szám a hátán...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Devid16
Jugador d'estrella

2011.02.02. 23:24:46

Most már nekem is írni kell :D Most nem azért, hogy akárkibe is belekössek vagy akármi, DE egy saját nevelésről van szó. Saját mezőnyében azaz az utánpótlás mezőnyben már bizonyított. Felnőtt szinten is voltak már jó meccsei. Könyörögve kérek mindenkit ne legyen abban a hitben itt mindenki, hogy nem kell egy jó csere vagy itt mindenki Messi. Lehet, hogy soha nem lesz Barca kezdő és akkor mi az isten van? Tökéletes kiegészítő ember lehet. Fejben rendbe kell rakni, saját nevelés mindig hajt, küzd teszi a dolgát. Most kb semmi nem jön be neki, de ezen is túl lesz. Még mindig csak 20 éves. Nem kell messzire menni, Don Pedro hol volt 20 évesen?! Kb sehol... Amúgy meg ha körbenézünk mégis ki az istent lehetne idehozni helyette? Szintén nem kell messze menni a tökély csatár itt megbukott... Madridban a szupertehetség Karim sehol nincs...amit ma is összeszerencsétlenkedik rossz nézni.... (pár millió euróért) Szóval ne legyen már itt ekkora puccshangulat....
westerngom
Entrenador del Barça

2011.02.02. 23:02:06

- a kilences szám miden csapatban egy valakit jelöl.... talán ennél nagyobb megelőlegezett bizalmat nem kaphatott! Mutatott játékképe alapján több percet nem érdemel, mert a csapat érdeke mindenek előtt és Pepnek ebben teljesen igaza van! Néha, ettől függetlenül a lefutott meccseken hamarább is kaphatna lehetőséget, DE! egy jó formában lévő Thiago vagy Afellay akitől ezáltal elvenné a lehetőséget!
Én szurkolok neki, mert láttam az első labdaérintését a keretben és azt mondtam, hogy nagy tehetség, reménység lehet, DE! ebből a skatulyából azóta sem tud kitörni......
Nagyon fiatal, de lehet, hogy az ő érdekében jót tenne egy kis friss levegő, ha nem változik itthon a mutatott játék képe!
Talán csak több/ folyamatos játék lehetőség hiányzik neki...., amit itthon jelenleg "érthető módon" nem kaphat meg!
Látszik rajta, hogy egyre elkeseredettebb és görcsösebb....
kilibarca
Capitá del Barça

2011.02.02. 22:33:47

Nekem nagyon sok örömöt okozott már játékával.Volt nem egy fontos gólja is amit most elég sokan elfelejtenek. Ameddig a Barca mezt viseli én drukkolok neki.Sajnos a szerencse is elpártol tőle mindig :? ( Valakit mindig szidni kell még ha a csapatnak remekül megy akkor is múltból egy két pl.:V.Valdes , Henry, Oleguer,Ibra. Persze nagyon nem megy neki most de mindenkinek bele kell rúgni egyet.)
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2011.02.02. 22:15:16

játszatni kell minél többet, más megoldás nincs
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Capon
Llegenda del Barça

2011.02.02. 22:15:06

Nem láttam a mai meccset (Real meccsre értem haza), de a hsz-ekből arra következtetek, hogy ugyan az volt vele a helyzet mint a legutóbbi jó pár meccsen. Nem volta sose Bojan fan sőt, de most elkezdtem már sajnálni szegény gyereket. Egyvalami biztos nem fogja előre lendíteni szerencsétlen az pedig a kispadozás. Általában nem szeretném a kezdőben látni de lehet hogy erőltetni kéne mégis a srácot. Bár elnézve a köv. meccseinket erre elég kevés esélyt látok (At.Madrid, Sporting, Arsenal, Bilbao, Mallorca, Valencia, Zaragoza, Arsenal, Sevilla). Még szerencséje sincs hogy bekerüljön mert elég komoly meccsek jönnek. A Zaragoza ellen talán kezdhet, de az sem mostanában jön. Még az ág is húzza.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Atlantis
Capitá del Barça

2011.02.02. 22:12:35

Szerintem az önbizalomhiány nagyon rányomja a bélyeget a játékra, leginkább a befejezéseknél.
Pedig tartom hogy a képessége és az akarás megvan. Az is látszik, hogy azért fekszik neki a Barca játéka, mert nagyon szép meglátásai vannak indításkor, passzoláskor és általában a
mikor merre kell mozogjon,
is megy neki.

Egyértelműen több lehetőségre és önbizalomra van szüksége, de nem hinném, hogy a jelenlegi Barcánál erre lehetősége lesz. Kérdés, hogy egy kölcsönadás most mennyire tudná visszaterelni őt a helyes útra.

ui.: kár hogy divat lett őt szídni és csak a rosszat meglátni
Deus
Boixos Nois

2011.02.02. 22:11:21

Fecooo, senki nem tart téged hülyének, sőt, nemes dolog amit írsz: kitartasz mellette.
S.Agüero írta: De a lábával idegességében belerúgott egyet a kapufába. Nem lövés volt. :wink: :)
Jaaaa, igen. Most kapcsolok csak :) Hát nálam is ez jön le belőle.
KépKép
messiisten
Barça B

2011.02.02. 22:09:33

Hát én nem tudom mit kéne vele csinálni. Visszarakni nem lehet mert akkor teljesen összetörne h az A-ból visszateszik a B-be, de így kezdő sem lehet. Ha az Almeirának nem tud gólt akkor kinek fog(nem akarom ezzel sértegetni az Almeirát)? Nagyon remélem, h a kupadöntőn vagy a madrid vagy a Sevilla ellen gól lő (ha kap lehetőséget). Eddig ez sajnos igen gyenge.

Nem ide tartozik, de nagyon örültem Affellay góljának. :D
Varga
Capitá del Barça

2011.02.02. 22:09:32

Bojanból még mindig jó játékos lehetne, de fejben óriási problémák vannak. Nagyon bizonytalan, és semmi önbizalma nincs. Kéne neki egy sport pszichológus és egy kölcsön szerződés egy spanyol középcsapathoz, és akkor egy év múlva visszajöhetne bizonyítani.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2011.02.02. 22:07:52

messideco írta:Amikor a végén belerúgott a kapufába, az sok mindent jelentett nekem :( Kivan készülve a gyerek teljesen. Lehet, hogy hülyeség de egy pár meccsre a Barca B-be visszatenném, míg belejön...
Szerintem ez vágná haza végképp az önbecsülését.

Még erőltetni kell ugyanígy ebben az évben, amennyit csak lehet. Egy-egy nagyobb meccsre is beraknám, akár Villa akár Pedro helyett, +/-1 emberen semmi se múlik. Hátha lesz valami.

De szinte 0 esélyt látok arra hogy belőle itt belátható időn belül focista legyen. 3-4 évet várni meg luxus volna, lássuk be.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
hau30
Capitá del Barça

2011.02.02. 22:07:15

Fecooo írta:Nem! NEM! nem!

látom, h szinte reménytelen már a helyzet, látom, h szegény gyerek már is a padlón van, mentálisan már a zombikhoz hasonlíthat.... SEMMI NEM SIKERÜL NEKI! ez csak még inkább húzni fogja lefelé!

de tudjátok mit? ha egyedül is leszek, akkor se mondok le róla! amíg hivatalosan a Barca család része, addig én ki fogok tartani! ha Pedro 22 évesen jutott el arra a szintre, h berobbanjon véglegesen, akkor innentől úgy fogom fel, h elfelejtem, h Bojannak volt egy jó bemutatkozó éve és egy tavalyi jó pár hónapja! innentől kezdve csak gyerekként tekintek rá, aki még nem csinált semmit!

úgy döntöttem Pedro-ból indulok ki! ha 22 évesen sem mutat vmit, akkor fogok igazán elkeseredni, de lemondani még akkor se!

addig nem fogom fikázni, nem fogom lehúzni!

akik lehúzzák, azoknak szívük joga, de javaslom, h ne abból induljatok ki, h 4 éve van a nagycsapatban, hanem, h csak huszadik évében van!

(elfogadom, ha hülyének néztek...)
ÓRÁSI NAGY LIKE!(de lehet tényleg tévedsz)
messideco
Presidente del Barça

2011.02.02. 22:06:44

De nem, a kapus kivédte a lövést, majd ő a kapufába mérgesen belerúgott :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
MatyiG
Adminisztrátor

2011.02.02. 22:06:43

Ilúvatar írta:
messideco írta:Amikor a végén belerúgott a kapufába, az sok mindent jelentett nekem :( Kivan készülve a gyerek teljesen. Lehet, hogy hülyeség de egy pár meccsre a Barca B-be visszatenném, míg belejön...
Kapusba lőtt bele, nem a kapufára.
De a lábával idegességében belerúgott egyet a kapufába. Nem lövés volt. :wink: :)
sjd
Llegenda del Barça

2011.02.02. 22:06:17

Messithebest írta: OFF: 9-es nem állna jól Pedronak. :D Esetleg majd Thiagon tudnám elképzelni. :D
nemár, Thiago abszolút 4es, majd Keirrison kapja meg a 9est, és Pedro lehet 7es, ha Villa befejezi

ON: nem vagyok biztos benne, de szerintem az első csapat játékosait nem lehet visszarakni a B-be (ill. talán akkor, ha hivatalosan a B keret tagja lesz, csak hát ezt meg elég nehéz lenne beadni a srácnak)
Lezárt