2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
de ilyeneket nem mondanak a szabad európán,meg a kossuthon,szegény madridista23 meg egyfolytában a traktorban ül,és a rádiója csak ezt tudja fogni......Mr. Master írta:"A törvények nem ismerete nem mentesít a felelőség alól" A magyar alkotmányban is benne van...
Te hülye vagy!És te készülsz ügyvédnek!Amúgy ez még Büntető...(nem akarom kiírni mert lehet valaki szólna érte de sztem mindneki tudja miről bezsélek)-ben is benne van!De ilyen apróságokkal ne törődj kicsirigó!madridista_23 írta:Ez vicces: A szabályzat nem ismerése nem mentesít a betartás kötelessége alól!"
ha nem ismered a szabályt akkor hogy tartod be?
Kezdettek felidegesiteni...
mi idegesítünk fel??madridista_23 írta:Ez vicces: A szabályzat nem ismerése nem mentesít a betartás kötelessége alól!"
ha nem ismered a szabályt akkor hogy tartod be?
Kezdettek felidegesiteni...
Zsolti írta:azért,mert tudsz traktort vezetni azért még nem kapsz jogi diplomát.
"A szabályzat nem ismerése nem mentesít a betartás kötelessége alól!"madridista_23 írta:Előre félek Bodi?
INTÉZKEDTÉL? FFFFFFF....![]()
Nem tilthatnak ki! Nem szóltak a megállapodásról...
Ügyvédnek készülök...
hát sztem ezt te sem gondoltad komolyan,hogy ügyvédnek készülsz.azért,mert tudsz traktort vezetni azért még nem kapsz jogi diplomát.madridista_23 írta:Előre félek Bodi?
Ügyvédnek készülök...
miért mit hittél? azt hitted, h minden egyes felhasználónak el fogják mondani, h van ez a megállapodás?? vicces vagy... olvasnod kéne, akkor talán tudnád. bár megértem ha ez neked megerőltető...madridista_23 írta:Előre félek Bodi?
Ügyvédnek készülök...
attól h nem olvastad végig a "szerződést"vagy nem tájékozódtál az nem mentesít alóla nem?? ügyvédkémmadridista_23 írta:Előre félek Bodi?
Ügyvédnek készülök...
Akkor asszem itt a zelső elvesztett ügyedmadridista_23 írta:Előre félek Bodi?
Ügyvédnek készülök...
csak én nem ganéztam le az oldaltokat,meg nem osztottam le senkit olyan paraszt módon,ahogyan te tetted azt itt.már bocs.....előbb gondolkozz íkú fájter.madridista_23 írta:Megállapodás?
Erről nekem nem szólt senki! De akkor te is repülnél meg a kedves Zsoltika aki szintán oda jár vergődni!
IP cím?
Bátor kisérlet....
Ezt röviden és tömörren úgy hívják, h [auto_cenzúra]madridista_23 írta:Megállapodás?
Erről nekem nem szólt senki! De akkor te is repülnél meg a kedves Zsoltika aki szintán oda jár vergődni!
IP cím?
Bátor kisérlet....
És ők mikor modtak olyanokat odaát mint most te?!Sztem 100 margósból 97 azt mondaná, hogy nincs velük baj!madridista_23 írta:Megállapodás?
IP cím?
Bátor kisérlet....
mostmár késő. intézkedtem az ügybenmadridista_23 írta:Megállapodás?
IP cím?
Bátor kisérlet....