2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nem nem .. nagyon tévedsz. ők kifejtik a véleményüket.. nem pedig eszetlen baromságokat irogatnak..madridista_23 írta:Kedves Z.Iván! Engem kell kitiltani, mert uyganazt csinálom mint Boixos meg a Zsooltika nálunk!
Ezt a madridista csávót mindkét oldalrólZ. Iván írta:Mi volt itt? Nem szeretnék visszaolvasni. Kit kell kitiltani és miért?
Z. Iván írta:Mi volt itt? Nem szeretnék visszaolvasni. Kit kell kitiltani és miért?
Szevasztok szaremberek!
Retmen vagyok csak nem a saját nevemmel! Nem akartam ilyen büdös redves kedves [auto_cenzúra] fórumon regisztrálni csak gratulálni szeretnék a redves [auto_cenzúra] csapatotokhoz retkek! Laughing
de csak akkor,ha azzal szállítasz le a show helyszínére.bár sztem alattad még az is elbutulna 2méter után.madridista_23 írta:Szivesen viccmester! Te ezzel a traktoros dumával nem akarsz jelentkezni valami showba? Ott lenék a stúdióban tuti...
madridista_23 írta:Badi megvan ki vagyok! Úgy irtam be először hogy retmen vagyok de nem baj...
FANTASZTIKUS! TAPSOT NEKI! ÉÉLJJJEENN BAADII A LEGOKOSABB BARCÁS!
egyáltalán nem idegesítő.sőőőt. elég kripta hangulatom volt a meccs után,de a traktoros haver jó kedvre derített!Sacchi írta:retmen gyere haza.. bár nem hiszem hogy a madridistán szívesen fogunk téged fogadni.. ne oszd a bunkó agyadat itt tovább már bocs. lehet hogy te ezt marha nagy poénnak veszed de nem igazán humoros.. szóval ne húzd tovább a barcások idegeit..
köszönjük szépen.madridista_23 írta:Nagyképű szarok vagytok a Madrisfalvával meg a Barcapolisszal meg a traktoros dumával de megyek mert nem szabad szivnom a barcapolisz kedves levegőjét mert a tüdőm meghibásodik a végén!
Egy élmény volt itt!
Sok sikert Eto'o-hoz meg a bírókhoz!
Na meg a fantasztikus Messihez...
csakhogy a madridistáét se fogod.madridista_23 írta:Nagyképű szarok vagytok a Madrisfalvával meg a Barcapolisszal meg a traktoros dumával de megyek mert nem szabad szivnom a barcapolisz kedves levegőjét mert a tüdőm meghibásodik a végén!
Egy élmény volt itt!
Sok sikert Eto'o-hoz meg a bírókhoz!
Na meg a fantasztikus Messihez...