A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Én semTocy írta:
Szerintem csak 4 kupameccsen játszott+két szuperkupa.
szerk.: hülye vagyok, neked van igazadviszont akkor is csak 31/40 és nem 33
na de nem kötözködök
Ezt írtam 1 hete. ez az Atmá-s rész lehet tényleg bejön.Matyi írta: Nincs nagy formában de így is lövöldözi a gólokat Soha rosszabb formát. Amúgy januárban általában nem szokott olyan jó formában lenni. Majd belejön az Atma elleni meccsen és onnantól szárnyalni fog, figyeljétek meg. Wink
Tippelgetünk hány gólja lesz a szezon végén?
Én tippem(merész) : 56
Szerintem csak 4 kupameccsen játszott+két szuperkupa.Gauchomester írta:Kicsit módosítanom kell, de igazából lényegtelen. A 10 kupagólhoz nem 6, hanem 8 meccs kellett neki, ebben benne van a spanyol szuperkupa is. 7 kupagól, meg 3 sszkupagól, így jön össze a 10.Tocy írta:Lionel Messi: 19 bajnoki/24 gól; 6 kupameccs/10 gól 4 BL-meccs/6 gól.
Összesen: 29/40. És még kérdés, hogy ki érdemelte meg az Aranylabdát?
Elképesztő...
Amúgy hihetetlen, hogy Ronaldo 47 gólos rekordja egyszerűen megközelíthetelen volt évekig, se előtte, se utána senki, ez az ember meg először beállítja, és rá egy szezonra megdönti, 33 meccs 40 gól február elején!!! kész...
szerk: mert megdönti, ezt szerintem kijelenthetjük.
Kicsit módosítanom kell, de igazából lényegtelen. A 10 kupagólhoz nem 6, hanem 8 meccs kellett neki, ebben benne van a spanyol szuperkupa is. 7 kupagól, meg 3 sszkupagól, így jön össze a 10.Tocy írta:Lionel Messi: 19 bajnoki/24 gól; 6 kupameccs/10 gól 4 BL-meccs/6 gól.
Összesen: 29/40. És még kérdés, hogy ki érdemelte meg az Aranylabdát?
Elképesztő...
Szerintem ő csinálja. Letölti a videót és programmal meg lehet csinálni. Ez a tippem...9Dave írta: Melyik oldalról szeded ezeket?
Látom ma video megosztó napod vanIlúvatar írta:

Gauchomester írta:Srácok!
Nézem a tegnapi meccs ismétlését, és az 50. percben (mint már számtalanszor a múltban) rájöttem, hogy CR miért nem említhető egy lapon Messivel. Barca szöglet után hátrasprintelt, és úgy vette el a labdát Agüerotól,ami egy 2 méteres védőnek is dícséretére vált volna, majd a következő labdaérintéssel elküldött gyufáért egy másik atletikust. Szenzációs. Nincs valakinek erről valami videója?
Logan írta: Tud valaki egy videót arról amikor Messi hátrament szerelni a tegnapi meccsen??? Confused
Parancsolj:
http://www.youtube.com/watch?v=UDb6ainUuRg
http://www.youtube.com/watch?v=UDb6ainUuRgGauchomester írta:Srácok!
Nézem a tegnapi meccs ismétlését, és az 50. percben (mint már számtalanszor a múltban) rájöttem, hogy CR miért nem említhető egy lapon Messivel. Barca szöglet után hátrasprintelt, és úgy vette el a labdát Agüerotól,ami egy 2 méteres védőnek is dícséretére vált volna, majd a következő labdaérintéssel elküldött gyufáért egy másik atletikust. Szenzációs. Nincs valakinek erről valami videója?

Az nekem is megragadt a fejemben! Elképesztő alázat van benne, és hihetetlen labdaéhség!maki írta:Amúgy ma is fantasztikusat játszott, nálam a meccs jelenete volt, amikor visszasprintelt és elvette Agüerotól a labdát