2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Vagy csak tiszteli annyira a klubot, hogy ha netalántán nem úgy mennének a dolgok és nem jönnének az eredmények, akkor a leváltása esetén ne kelljen a klubnak több milliót fizetni.mess2009 írta:azért is furcsa ez az egy-egy éves dolog, mert ha valaki akkor Guardiola igazán befolyásos ember a klubnál, tehát lehetősége meglenne egy hosszabbtávú és így is jó kondíciójú szerződésre. a nyilvánosságra hozott indok meg kérdőjelezhetetlen ugyan de azért az a kisördög ugye...? mi lehet még:nekem elsőre az ugrik be, hogy úgy érzi bizonyítania kell egy más csapatnál egy másik klubnál is, főként azért mert a tavalyi érdemei elismerésénél mondjuk pl. Murinho-val szemben leginkább ezt hozták fel ellene.(mármint ennek a hiányát)
hálistennek nem az ő véleményük dönt. Arról nem is beszélve hogy úgy néz ki hogy a sociók véleménye köszönőviszonyban sincs az említettekével.kristop írta:nemhiszem, hogy olyan lesz, mint ferguson. már a tavalyi év után is volt néhány hang, hogy nem ő a tökéletes nekünk, pedig akkor bőven jók voltunk és csak kis dolgokon csúsztunk el. ha jövőre mondjuk nem nyerünk semmit és nemis gálázgatunk ennyit, lemerem fogadni, hogy ebben a topicban már az utódját fogják keresni. gyakorlatilag nem hibázhat, ezt tudja ő is, szerintem ezért csinálja ezt a szerződésével.
Szerintem naggggyon nem ezért csinálja, de ez szubjektív. Az pedig, hogy egy magyar fórumon voltak néhányan, akik elégedetlenkedtek, mert nem nyertünk meg mindent, az nem jelenti azt, hogy Katalóniában is a nagy többség le akarta volna váltani...kristop írta:nemhiszem, hogy olyan lesz, mint ferguson. már a tavalyi év után is volt néhány hang, hogy nem ő a tökéletes nekünk, pedig akkor bőven jók voltunk és csak kis dolgokon csúsztunk el. ha jövőre mondjuk nem nyerünk semmit és nemis gálázgatunk ennyit, lemerem fogadni, hogy ebben a topicban már az utódját fogják keresni. gyakorlatilag nem hibázhat, ezt tudja ő is, szerintem ezért csinálja ezt a szerződésével.
Ez itt a lényeg, kérem szépen.Ahogyan azt már a közvélemény megszokhatta, ismét csak egy évvel vállalt többet Guardiola, aki azt az elvet vallja, hogy az edzőnek minden évben újból és újból el kell nyernie a bizalmat a következő szezonra.
Ez pedig egy hasonló, csak egy "kicsit" hosszabb videó ebben a témában (3 részben). Már korábban is akartam linkelni, csak elmaradt, most erről a másik videóról jutott eszembeIlúvatar írta:Egy nagyon jó videó került fel YouTube -ra, Angol feliratos (CC -re kell kattintani a felirat bekapcsolásához), és Pep történetét meséli el:
http://www.youtube.com/watch?v=gapb3S85ZE8
Ha hasonló szinten játszik majd a Barca még néhány évig, és ha nem is minden évben, egymás után, de ha nyerünk még BL trófeákat, akkor szerintem biztos kipróbálja magát máshol is. Igény lenne rá máshol is, nem kevés elnök/tulajdonos látná őt szívesen a csapata padján. Szóval szerintem, ő még kifogja magát próbálni máshol is, már csak azért is, mert még mindig nagyon fiatal. De szerintem neki a Barca marad mindig a number one, ha elmegy máshova.Game90 írta:Tényleg, szerintetek az edzői pályafutása végéig itt fog maradni? Vagy elkalandozik máshová, pl. Olaszország (Inter, Milan) vagy Anglia (Arsenal, ManUnited)?
Beba$zna ha csak 3 évig maradna még...kanty írta:Én max. 3 évet jósolok neki.
Számomra nem volt kérdés, hogy marad-e, vagy sem. Örülök természetesen, hogy hosszabítottak már most, legalább nem lesznek olyan pletykák, hogy mivel a szezon végén lejár a szerződése, ezért xy klub vinné. Még sok sok, sikerekben gazdag éveket kívánok a Místernek!detabarca írta:Lehet örülni srácok! Megkaptuk, amit jobban vártunk Alves szerződéshosszabbításánál is!
"FC Barcelona announce that they have reached an agreement with Josep Guardiola to renew his contract with the club for another season, until the 30th of June 2012. "
(forrás: FcBarcelona.cat)