Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dehogynem. Veszthettünk volna vele. Ha 1 rossz megoldása miatt kapunk egy kontragólt még. 3-1 már necces lett volna. Ehhez a nagyon aggressziv és futós bl meccshez kell azért rutin. Jobban féltem volna.Lionel85 írta:Nagyon merem remélni, hogy ez csak a gyenge formának tudható be, ami elvileg tudatos, bár nehezen fogadom el. Nagyon csúnyán elszórakoztuk a meccset.
Afellay pedig sokkal kreatívabb, mint Adriano, szerintem 1-2 után meglehetett volna lépni. Veszteni nem veszthettünk volna vele. Iniesta pedig nem balszélsőnek való, a vak is látja.
Ez azért kissé ellentmondásos. Ahhoz elég jó a formánk, hogy egy félidőn át meggyőző fölényben legyünk, gólt, vezetést szerezzünk, sőt ha már nagyon szorul a hurok, ismét megrángassuk az istrángot, de ahhoz nem, hogy le tudjunk hozni egy megnyert meccset?Kalap1988 írta:Ez amolyan január-februári forma, amit a visszavágó tájékára szoktunk leküzdeni ( ugye az március eleje).
Így van.Sanama írta:Pep ott rontotta el(szerintem),hogy beállt "védekezni", Villa-Keita csere egyértelműen ezt szolgálta...
Inkább azon,hogy az 1.félidőben mennyit futott Messi Villa és Pedro is...Fernando írta:Annyiszor de annyiszor le lettem hurrogva, hogy rosszul látom a dolgokat. Guardiola ezt nem ma cseszte el, hanem azalatt a számtalan alkalom alatt mikor ilyen Laventék ellen teljes kezdővel kellett kiállni és a 87.be cserélni egyet (most a hasamra ütöttem, de kb). Mitől lennének kipihentek, motiváltak a játékosok? Azt árulja már el valaki...
Messi azt se tudta melyik lyukán vegye a levegőt, Pedro fürgesége hol maradt? Villa se mozgott annyit mint szokott, le is lett hozva.
Ezen gondolkozzunk inkább.
Mondjuk Afellayt biztos nem hoztam volna be, ehhez a szinthez szerintem kevés, de a többivel nagyjából egyetértek. Én örültem Keita-nak amikor jött, nem tőle lettünk gyengék, elég sokan pontatlanul játszottak. Január óta ( egy-két meccs kivételével) szinte mindig ez van, álmos és pontatlan játék. A tudás meg van, de mindig a rossz megoldást választják a játékosok ( ez sajnos nagyon igaz Messire is), ha pedig épp jót akarnak, akkor picit hosszabb a passz, rossz a lövés stb. Ez amolyan január-februári forma, amit a visszavágó tájékára szoktunk leküzdeni ( ugye az március eleje). Reméljük így lesz. Mindenesetre még ebben a formában is szerintem favoritok vagyunk, egyáltalán nem ledolgozhatatlan a hátrány, sőt, fogadnék a sikerünkre.Lionel85 írta:Akárki akármit mond, Guardioláé a vereség. Lecseréli a jól mozgó Villát, védekezővé teszi a játékot, majd 1-2 után is ahelyett, hogy támadót hozna be, Adrianót küldi a pályára. Afellay végigseggelte a meccset, pedig vele támadóbb lett volna a csapat.
Nem értem, hogy a fenébe gondolta az edző, hogy egy gólos előnyt meglehet tartani. Egy gól nem életbiztosítás. Még mi vezettünk, azon szurkoltam, hogy lőjjünk mégegy megnyugtató gólt. Erre pont az ellenkezője jött be. Ez 100%-ban Guardiola sara.
És Valdésé is, aki csúnyán benyalta van Persie gólját. Ilyen helyről tilos gólt kapni![]()
A visszavágón még reménykedem, szerintem ledolgozzuk az egy gólt és helyretesszük a nagyképű angolokat!
Ha az Arsenalt megverjük, és ez volt az ára, ám legyen. Pepnek azért még vannak érdekes húzásai, de pár éven belül Európa egyik legjobb edzője lehet. (habár már most is az elitbe tartozik szerintem).Andris írta:Attól függetlenül h sok gyenge egyéni produkció volt, nagyon benézte a mai napot a mester.
JóvannaLG írta:Jó reggelt!LM10 írta:Eddig nem értettem, hogy Pep miért hosszabbít csak évente, de kezdek rájönni. Eddig azt hittem, hogy azért mert le akar mostanában lépni a Barcából, és új csapatot keres.
De ez nagyon jó elképzelés, hogy akkor lelép magától, ha érzi, hogy valami megtört, és már nem képest ezt kezelni. Nagyon remélem, hogy ez még nagyon sokáig nem fog bekövetkezni
Jó reggelt!LM10 írta:Eddig nem értettem, hogy Pep miért hosszabbít csak évente, de kezdek rájönni. Eddig azt hittem, hogy azért mert le akar mostanában lépni a Barcából, és új csapatot keres.
De ez nagyon jó elképzelés, hogy akkor lelép magától, ha érzi, hogy valami megtört, és már nem képest ezt kezelni. Nagyon remélem, hogy ez még nagyon sokáig nem fog bekövetkezni