daffy írta:2 év múlva ott lesz cesc,csak thiagonak fogják hívninagyon okosan kell bánni a gyerekkel és bármi lehet belőle. fabregasnál 2 kérdés van:
-mikor akar kupákat nyerni
-mennyit ér neki a pénz és a biztos lehetőség
ha úgy látja,hogy nincs ideje,kedve várni egy kupaesélyes csapatra,akkor vált. nálatok nyerhet sokat,de a padon. évente lehúzna 20 meccset,amitől nem fejlődik sokat. azt mondom,hogy ha az idei nyár lesz a döntő ebből a szempontból. ha képes még egy évet az arsenalnál maradni,akkor azt mondom,hogy okos volt és a tiétek. másfél év múlva már legalább annyi lehetőséget kaphat,mint xavi. ha idén elhagyja az ágyúsokat és a barcába megy,azt nem gondolom okos döntésnek. ha madridba megy,akkor biztos kezdőtagsága lesz,de a kupák nem garantáltak. ezt az baráti és szurkolói harag dolgot pedig nem gondolom elrettentő dolognak. ez csak munka. a barátság nem azért barátság,mert ugyan ott dolgoztok
Thiago nekem sokkalta Iniestásabb, Cesc meg Xavisabb.
A másik, nem gondolom,hogy ha 6 évet vegetált kupa nélkül,akkor ez az 1-2 év még sokat nyomna a latba.
Mindenesetre biztos vagyok benne, hogy ha mindkét csapattól kapna ajánlatot, akkor ide jönne. Ez rajtunk múlik. Még azt is el tudom képzelni, hogy ha kevesebbet ajánlunk,akkor is megdumálja Wengerrel,hogy inkább hozzánk jöjjön. Vagyis,én ezt látom bele a dolgokba,ahogy a Barcások nyilatkoznak róla... Plusz ha nektek eladná az Arsenal,azok után hogy 2-3 éve ostromoljuk őket,akkor ők is még lejjebb süllyednek a szememben.
De ha hozzátok megy,lelke rajta,árulja el a lelkét másodszorra is, úgyis régen látott már malacfejet a Camp Nou közönsége.