Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
mármint konkrétan a felnőtt brazil válogatott alapkövei, csak ganso lesérült, neymar meg olyan fiatal, hogy az u20 copára is eltudott menni.daffy írta:tud középcsatárt játszani,gansoval a hátukon viszik a brazil u20at.
Ettől függetlenül ezeket a játékosokat kell igazolgatni, mert aki ennyit sem mutat egy kisebb bajnokságban, az már majdnem esély nélkül indul. Az a gyerek szerintem megérdemel egy esélyt.LG írta:Számomra Neymar is a hasonló gyerekek addig jelentéktelenek, amíg egy európai top liga top csapatában nem tesznek le vmit az asztalra. Túl sok ilyen gyerek égett már be ahhoz, h hinni tudjak bennük.
LG írta:Számomra Neymar is a hasonló gyerekek addig jelentéktelenek, amíg egy európai top liga top csapatában nem tesznek le vmit az asztalra. Túl sok ilyen gyerek égett már be ahhoz, h hinni tudjak bennük.
Hulknak a Portoban is jól megyLG írta:Számomra Neymar is a hasonló gyerekek addig jelentéktelenek, amíg egy európai top liga top csapatában nem tesznek le vmit az asztalra. Túl sok ilyen gyerek égett már be ahhoz, h hinni tudjak bennük.
Lukaku inkább a PLbe valóJason írta:Daffy!!Minek nektek Neymar???Ha jól tudom Mou most Lukakut szeretné a csatársorban.
őszintén nekem már kezd elegem lenni BojanbólLM10 írta:Daffy linkelt videóját megnézve elég sokat van széleken is. David Villa posztú lehet a srác, mind középen, mind szélen jól teljesít, illene a Barca szerkezetbe. Csak mint említettem ez Bojan kiesést jelentené
én személy szerint nagyon örülnék annak, ha Neymar nálunk kötne kinoname írta:Mivel jobb híján ez az igazolástopikunk: Neymarral egyre inkább komolyodik a dolog.
A sport.es szerint már tárgyaltunk vele, 20 millióról írnak, míg az mundo 30 milláról ír, illetve arról, hogy Neymar a sok érdeklődő mellett hozzánk szeretne jönni.
Itt a 2 cikk, google-lal lefordítva angolra:
sport
mundo
Bevallom egyáltalán nem vagyok képbe a gyerekkel. Valaki felvilágosíthatna.
Milyen poszton játszi, milyen személyiség, mennyire stabil a teljesítménye, mennyire tudja kivenni a részét a kombinatív játékban? stb...
még abban a korban van,amikor meg lehet fogni és akkor nem lesz balotelli. van mire felvágnia,de a barca tökéletes lenne számára,hogy lenyugodjon. sajnálnám ha hozzátok mennenoname írta:Ügyesnek tűnik, nem haragudnék meg, ha jönne, meg azért a véleményedben is bízom, de ha jönne, akkor 2 kikötés:daffy írta:csatár,talán a legnagyobb ígéret a piacon. én bármit megadnék,hogy a realba lássam. video
1. Nyírógép
2. Ha edzésen valaha így rúg egy tizit, akkor Valdes helyében ezzel jutalmaznám: http://www.youtube.com/watch?v=CjWVWLTAHaU
Mindenesetre lesz vele dolga Pepnek, ha jön.
Ügyesnek tűnik, nem haragudnék meg, ha jönne, meg azért a véleményedben is bízom, de ha jönne, akkor 2 kikötés:daffy írta:csatár,talán a legnagyobb ígéret a piacon. én bármit megadnék,hogy a realba lássam. video
tud középcsatárt játszani,gansoval a hátukon viszik a brazil u20at. viszont meglepődnék,ha 25 alatt megkapná bárki is.noname írta: Tudom ki az, tudom h nagy tehetségnek tartják, de játszani nem láttam(részben azért mert nem érdekel a brazil bajnokság, részben azért mert a bentlakás nem túl előnyös dolog, ha meccseket akarok nézni). Szóval engem olyan emberek véleménye érdekelne, akik valóban látták játszani a gyereket. Nekem személy szerint a Robinho2-vel nem lenne bajom, mert Robinho irtó nagy tehetség volt, csak épp olyan csapatokba került, amik nem tudták, nem akarták megnevelni(Real, City). Ha van akkora tehetség megér egy 20ast. A pontos posztja is érdekel. Könyörgöm, tudjon középcsatárt játszani!!!Felőlem lehet olyan hisztis mint Alves, csak ne az legyen a legizgalmasabb dolog a meccsek végén h Bojan hányszor esik át a labdán!
Tudom ki az, tudom h nagy tehetségnek tartják, de játszani nem láttam(részben azért mert nem érdekel a brazil bajnokság, részben azért mert a bentlakás nem túl előnyös dolog, ha meccseket akarok nézni). Szóval engem olyan emberek véleménye érdekelne, akik valóban látták játszani a gyereket. Nekem személy szerint a Robinho2-vel nem lenne bajom, mert Robinho irtó nagy tehetség volt, csak épp olyan csapatokba került, amik nem tudták, nem akarták megnevelni(Real, City). Ha van akkora tehetség megér egy 20ast. A pontos posztja is érdekel. Könyörgöm, tudjon középcsatárt játszani!!!Felőlem lehet olyan hisztis mint Alves, csak ne az legyen a legizgalmasabb dolog a meccsek végén h Bojan hányszor esik át a labdán!Tocy írta:Neymart azért már illene ismerninoname írta:Mivel jobb híján ez az igazolástopikunk: Neymarral egyre inkább komolyodik a dolog.
A sport.es szerint már tárgyaltunk vele, 20 millióról írnak, míg az mundo 30 milláról ír, illetve arról, hogy Neymar a sok érdeklődő mellett hozzánk szeretne jönni.
sport
mundo
Milyen poszton játszi, milyen személyiség, mennyire stabil a teljesítménye, mennyire tudja kivenni a részét a kombinatív játékban? stb...Fiatal csatár, brutál tehetséges, viszont már most nagyképű, és nekem egyelőre Robinho2-nek tűnik.
csatár,talán a legnagyobb ígéret a piacon. én bármit megadnék,hogy a realba lássam. videononame írta:Mivel jobb híján ez az igazolástopikunk: Neymarral egyre inkább komolyodik a dolog.
sport
mundo
Milyen poszton játszi, milyen személyiség, mennyire stabil a teljesítménye, mennyire tudja kivenni a részét a kombinatív játékban? stb...
Neymart azért már illene ismerninoname írta:Mivel jobb híján ez az igazolástopikunk: Neymarral egyre inkább komolyodik a dolog.
sport
mundo
Annyit tudok, hogy csatár, hogy jó és fiatal; de állítólag van majnem akkora arca, mint Balotellinek.noname írta: Bevallom egyáltalán nem vagyok képbe a gyerekkel. Valaki felvilágosíthatna.
Nap hsz-emessideco írta:Biztos. Keita biztos jómunkásember. A nővére, Malvin ő velem egykora. Iskolatársak voltunk![]()
Fabregas szerintem 3-4 évig nem fog jönni. Keita nem a kedvencem, de én még nem adnám őt el, max. 2012 nyarán, addig beérik Thiago és JdS.kristop írta:IF CESC signed for Barça
Keita could go to Bayern for 12 million