Sanama írta:Daffy,
Cesc miért akarna Madriba menni?(tekintsünk el barcelonai múltjától) Kupák? mikor volt az utolsó?(most minden rosszindulat nélkül mondom).
Az Arsenallal kb. ugyanannyi esélye van BL-re,mint a Realnak volt az elmúlt években.
Szóval még azt sem lehet mondani,hogy a trófeszerzés lenne csábító, legalábbis szerintem.
Sztem ha Cescnek nem lenne barcelonai múltja, akkor igenis érthető lenne a Madridba igazolása.
Tény, h a Madrid az elmúlt években a BL-ban súlytalan volt, és bajnoki címet is csak kettőt tudtak szerezni, mikor nagyon ment nekünk. De sztem a Real Madrid még így is az egyik legcsábítóbb klub a játékosok számára. Azért egy hatalmas múltú, nívós csapatról van szó, ahol egy jó játékosnak adottak a jó anyagi feltételek is, és azért a Madridnak elég erős a kerete is. Nem jelenthetjük ki, h a Madrid a jövőben ne tudna trófeákat nyerni, benne lehet, h a következő években az ő javukra billen a mérleg. Sztem a jelenlegi Maridban igenis nagyon potenciál van, mint az Arsenalban a jövőre nézve. És ha Cesc átigazolna, akkor ez hatványozottan igaz lenne.
Úgy gondolom persze, h jelenleg ha vkit hív a Barca és a Real, most a Barca lehet a vonzóbb. De ha vkit csak a Real hív, akkor könnyen lehet, h gondolkodás nélkül oda megy.
De Cescnél más a tészta, hisz Barcelona nevelés, a nyilatkozatiból az jön le, h szereti is a klubbot, nem egy játékossal nagyon jó barátságban van. Ezek miatt nem tudom elképzelni, ha Fabregas Madridba menjen.
Viszont sztem hibázott Fabregas, h pl. tavaly nyáron nem tett meg mindent, h visszajöhessen. Mert az idei szezon azt mutatja, h igazából nagy szükségünk nincs rá. Ha próbálkozunk is nyáron, olyan összegeket, melyeket az Arsenal kér, 100 százalék, h nem fogunk kifizetni.

Többet írták a 35 millió eurót, én is úgy gondolom, h kb. ez lehet a legfelső határ, amit ajánlanunk kéne érte. Mivel az Arsenal majdnem a dubláját kéri, igy jelenleg nem látok nagy esélyt az üzletere, de ez még változhat. Én nem hinném, h tragédia lenne, ha nem sikerülne megszereznünk, persze ha jönne azt se bánnám.