Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És pep mesternek lett megint igaza,amikor mindenki Militózott!Tocy írta:Én is ezen gondolkodtam...bár már ő sem fiatal, de Puyolnál azért fiatalabb, és jelenleg lehet, hogy hasznosabbmaki írta:Abidal teljesítményére tényleg nincsenek szavak lassanLehet, hogy szentségtörés, amit mondok, de szerintem akár lehetne ő az állandó középhátvéd Piqué mellett még Puyol felépülése után is
Lehet, hogy sikerült házon belül megoldani a Kapitány pótlását?
Én is ezen gondolkodtam...bár már ő sem fiatal, de Puyolnál azért fiatalabb, és jelenleg lehet, hogy hasznosabbmaki írta:Abidal teljesítményére tényleg nincsenek szavak lassanLehet, hogy szentségtörés, amit mondok, de szerintem akár lehetne ő az állandó középhátvéd Piqué mellett még Puyol felépülése után is
Olvastam én is nem lenne rossz a Lyon,de idén nem mennek tovább.Abidal kapott 1-2 nagy rúgást,de szerencsére nem sérült meg és ez a lényeg,meg a továbbjutásab1daL írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... al-2067818Nagyott játszott ő is, hihetetlen hidegvérű Abi. Amikor lennt maradt, akkor megijedtem, hogy megsérült, pont a meccs előtt gondoltam rá, hogy Abi elmúlt két évben azért volt sérült, eddig elkerülik őt.
Egy sziklávalMichaaBee írta:Én nem emlékszem ilyesmire, de ha ez a fejbedobás hatékony módszer, akkor el lehet kezdeni célozni Bojant.sneco7 írta:Emlékeztek,hogy még ősszel volt néhány kósza hír arról,h valamiféle magánéleti problémája adódott? Vagy ezt csak én haluztam be?Szóval,ha emlékeztek ilyenre Ti is,akkor végülis kiderült,h mi volt a gáz akkor? Csak,mert múltkor eszembe jutott,h mintha azután kezdett volna ennyire durván javulni a teljesítménye,elsősorban magabiztosság terén...Lehetséges,h annak a problémának a rendeződése is közre játszik a mostani jó játékában. De lehet,h csak belemegyarázom és valójában szó sem volt ilyesmiről...Mindenestre csak kiváncsi lennék,h mi volt az vagy,h ti emlékeztek-e egyáltalán rá?
![]()
A nagyapja elhunyt, és az egyik meccsről azért is hiányzott mert a temetésére ment.sneco7 írta:Emlékeztek,hogy még ősszel volt néhány kósza hír arról,h valamiféle magánéleti problémája adódott? Vagy ezt csak én haluztam be?Szóval,ha emlékeztek ilyenre Ti is,akkor végülis kiderült,h mi volt a gáz akkor? Csak,mert múltkor eszembe jutott,h mintha azután kezdett volna ennyire durván javulni a teljesítménye,elsősorban magabiztosság terén...Lehetséges,h annak a problémának a rendeződése is közre játszik a mostani jó játékában. De lehet,h csak belemegyarázom és valójában szó sem volt ilyesmiről...Mindenestre csak kiváncsi lennék,h mi volt az vagy,h ti emlékeztek-e egyáltalán rá?
Én nem emlékszem ilyesmire, de ha ez a fejbedobás hatékony módszer, akkor el lehet kezdeni célozni Bojant.sneco7 írta:Emlékeztek,hogy még ősszel volt néhány kósza hír arról,h valamiféle magánéleti problémája adódott? Vagy ezt csak én haluztam be?Szóval,ha emlékeztek ilyenre Ti is,akkor végülis kiderült,h mi volt a gáz akkor? Csak,mert múltkor eszembe jutott,h mintha azután kezdett volna ennyire durván javulni a teljesítménye,elsősorban magabiztosság terén...Lehetséges,h annak a problémának a rendeződése is közre játszik a mostani jó játékában. De lehet,h csak belemegyarázom és valójában szó sem volt ilyesmiről...Mindenestre csak kiváncsi lennék,h mi volt az vagy,h ti emlékeztek-e egyáltalán rá?
Az ugyanazon a meccsen volt.Lionel85 írta:Én arra emlékszem, hogy páran itt találóan azt mondták, hogy a bilbaói fejbedobás után táltosodott meg, majd a visszavágón gólt is szerzett.![]()
Hát, top3 leggyorsabb játékosunk között van Abidal és Maxwell nincs előtte, szóval ennyiből nem értem, miért középen lenne jobb, de valószínűleg ott fog játszani, Walcott-ot meg ne sztároljuk túl, mert a gyorsaságán kívül egy falábú gyerek, nem véletlen nem alap kezdő ebbe az Arsenalba se...MessiFan írta:Abidalnak jobb helye lesz középen mert Walcott gyorsabb nála még labdával
Fecooo írta:
nem inkább Manet?![]()
Én is arra lettem figyelmes hogy legalább olyan higgadt és néhol látványos mutatványokra képes mint Pique.Piquével nagyon profi módon oldják meg a dolgokat ott középen Smile
Olyan szinten rohadt jól néz ki ez a francia mez, hogy befostam a brazilok ellen is. Ezerszer jobb, mint bármelyik korábbi adidas.Fecooo írta:
nem inkább Manet?![]()