2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az a nagy baj,hogy még mindig itt vagytok leragadva...Tim írta:Hmm..valóban sokkal szimpatikusabb az Arsenal vásárlási politikája.Ők nem adnak ki egy vagon pénzt,hanem egy marék mogyoróért elszipkázzák a fiatalokat.Tényleg sokkal korrektebb. Még csak annyit kérdeznék tőled,miként lehetséges hogy egy ilyen ízig-vérig katalán,ebbe a csapatba teremtett tehetség,a mai napig Londonban van,és szorgalmasan írja alá az elé tett szerződéseket?barcafan0911 írta: Éppen ezért. Fabregas más példa. Ne hasonlítsd a fentebb említettekhez, ő más kategória. Nem fog odamenni, barcás vér van benne. Ő már eldöntötte hogy ide akar visszajönni. Tudtommal az apja a menedszere, szintén culé, azt hiszed engednek a rivális reálnak, akit gyerekkoruk óta nem szeretnek? Ő nem fog fejet hajtani a madrid mocskos undorító vásárlás politikája előtt.....
Hmm..valóban sokkal szimpatikusabb az Arsenal vásárlási politikája.Ők nem adnak ki egy vagon pénzt,hanem egy marék mogyoróért elszipkázzák a fiatalokat.Tényleg sokkal korrektebb. Még csak annyit kérdeznék tőled,miként lehetséges hogy egy ilyen ízig-vérig katalán,ebbe a csapatba teremtett tehetség,a mai napig Londonban van,és szorgalmasan írja alá az elé tett szerződéseket?barcafan0911 írta: Éppen ezért. Fabregas más példa. Ne hasonlítsd a fentebb említettekhez, ő más kategória. Nem fog odamenni, barcás vér van benne. Ő már eldöntötte hogy ide akar visszajönni. Tudtommal az apja a menedszere, szintén culé, azt hiszed engednek a rivális reálnak, akit gyerekkoruk óta nem szeretnek? Ő nem fog fejet hajtani a madrid mocskos undorító vásárlás politikája előtt.....
Lehet, de közelebb jöhetnek, ami mindig feltüzeli a játékosokat, főleg hogy egy kicsit visszajött neki a remény, miután sok helyen azt írták hogy már nincs esélyük. Az Espanyolt én a Villarreal ellen láttam, ott jobb volt a Sárga Tengeralattjáró, de az Espanyolnak mégis voltak helyzetei, amiket mind szépen ki is hagytak...aztán végül a meccset is elvesztették. Masszívan játszanak, de a Real azért jobb szerintem, ha nem lesznek annyira fásultak mint az Osasuna ellen.Andris írta:Neharagudj daffy, de ha szakmai szempontok szerint kellene értékelnünk a lehetőséget, akkor talán még hátrébb kéne sorolni a szeretett klubodat. egyszóval melónak is .. na az.
A madrid utolsó pontvesztésénél sem játszott másképp mint előtte 6-8 meccsen, szinte mindig benne volt a pontvesztés, de a játék legalábbis olyan volt amivel kertet lehet trágyázni. Akkor most mi ok volna bizakodásra? Továbbra is látom a madridot focizni, engem nem az érdekel hogy ők változtak-e, mert tudom hogy nem. A kérdés továbbra is az h az Espanyol van-e elég szívós h 90 percen keresztül felvegye a kesztyűt lélektanilag, mert akkor bőven van esély. Lefocizni nem egy nagy kunszt ezt az idei madridot.
Tocy, szerintem semmi okuk nem volt most h vérszemet kapjanak, minimális pontvesztésünk volt és az sem a formaingadozás miatt.
Még mindig az a kérdés h ki látta az Espanyolt mostanában és h milyenek..
daffy, kitartásod lenyűgöző, ezt látná Cesc oda igazolna a madridhoz.daffy írta:rettenetesen hisztek ti az emberi értékeknek ebben a világban. ez csak üzlet,nem a barca székházát kell felgyújtania,csak dolgozni.
daffy írta:akkor lehet esélyük,ha a real saját magát veri meg,mint tette azt az utolsó pontvesztés alkalmával is. ha a megszokott ötlettelen,kilátástalan foci változik,akkor esélye sem lehet a barcelonai csapatnak. a kreativitást ma az özil,kaka duótól remélem. szerencsére dm,pihen. amellett hogy fáradt,buta is,így szenvedős meccsek vannak mögötte
rettenetesen hisztek ti az emberi értékeknek ebben a világban. ez csak üzlet,nem a barca székházát kell felgyújtania,csak dolgozni.Andris írta:Na látom Tocy megelőzött.. Kakát tényleg csak anyagi gondok miatt volt kénytelen(!) eladni a Milan, neki esze ágában nem volt, C pedig..hagyjuk.
Fabregas meg még a mi kedvünkért se hagyta ott a drágalátos edzőjét, majd pont a madridért fogja culé létére..Nem is értem hogy lehet ez egyáltalán téma.
btw, milyen az utóbbi pár hétben az Espanyol? Lehet esélyük ma? Mikor ellenünk játszottak Decemberben, simán voltak olyan jók h elcsapjanak egy Zsozé féle focit.
akkor lehet esélyük,ha a real saját magát veri meg,mint tette azt az utolsó pontvesztés alkalmával is. ha a megszokott ötlettelen,kilátástalan foci változik,akkor esélye sem lehet a barcelonai csapatnak. a kreativitást ma az özil,kaka duótól remélem. szerencsére dm,pihen. amellett hogy fáradt,buta is,így szenvedős meccsek vannak mögöttebtw, milyen az utóbbi pár hétben az Espanyol? Lehet esélyük ma? Mikor ellenünk játszottak Decemberben, simán voltak olyan jók h elcsapjanak egy Zsozé féle focit.
Cr-nél aligha olvashattad, azt mindenki tudta hogy oda fog igazolni.ilyesmit olvastam kaka és cé igazolása előtt is. h esélytelen...
Cé mentalitása pontosan illett a Madridéhoz, ő is menni akart, Ferguson se hülye, hogy ennyi pénzért ne adja oda, egy komplett csapatot vehet a helyére. Kaká meg nem akart menni, egyáltalán nem, csak Berlusconi szépen rávette...daffy írta:ezt meglátjuk nyáron. természetesen a legvalószínűbb hogy odaigazol. egyébként ha annyira culé lenne,akkor nyáron hatalmas hisztit vágott volna,mert meggyőződésem,hogy akkor volt rá a legnagyobb szükség.barcafan0911 írta: Éppen ezért. Fabregas más példa. Ne hasonlítsd a fentebb említettekhez, ő más kategória. Nem fog odamenni, barcás vér van benne. Ő már eldöntötte hogy ide akar visszajönni. Tudtommal az apja a menedszere, szintén culé, azt hiszed engednek a rivális reálnak, akit gyerekkoruk óta nem szeretnek?
ilyesmit olvastam kaka és cé igazolása előtt is. h esélytelen...Ő nem fog fejet hajtani a madrid mocskos undorító vásárlás politikája előtt.....
ezt meglátjuk nyáron. természetesen a legvalószínűbb hogy odaigazol. egyébként ha annyira culé lenne,akkor nyáron hatalmas hisztit vágott volna,mert meggyőződésem,hogy akkor volt rá a legnagyobb szükség.barcafan0911 írta: Éppen ezért. Fabregas más példa. Ne hasonlítsd a fentebb említettekhez, ő más kategória. Nem fog odamenni, barcás vér van benne. Ő már eldöntötte hogy ide akar visszajönni. Tudtommal az apja a menedszere, szintén culé, azt hiszed engednek a rivális reálnak, akit gyerekkoruk óta nem szeretnek?
ilyesmit olvastam kaka és cé igazolása előtt is. h esélytelen...Ő nem fog fejet hajtani a madrid mocskos undorító vásárlás politikája előtt.....
Éppen ezért. Fabregas más példa. Ne hasonlítsd a fentebb említettekhez, ő más kategória. Nem fog odamenni, barcás vér van benne. Ő már eldöntötte hogy ide akar visszajönni. Tudtommal az apja a menedszere, szintén culé, azt hiszed engednek a rivális reálnak, akit gyerekkoruk óta nem szeretnek? Ő nem fog fejet hajtani a madrid mocskos undorító vásárlás politikája előtt.....daffy írta:nem barcás,de pl zlatan,tevez,luis enrique,ronaldo.mind a riválishoz igazolt. megannyi játékos igazolt már egyébként olyan csapatba,melynek előtte a riválisának nyalta a hátsóját. egyébként gyönyörűen leírtad ebben a hsz-ben azokat a feltételeket,melyek fabregason kívül egy emberre sem lehetnek igazak. ilyet én is tudok,de értelmetlenbarcafan0911 írta: Akkor mondjál egy ellenpéldát ha tudsz. Egy saját nevelés, akinek Barcelonai a családja, igazi culé még most is, a legjobb haverjai ott vannak a Barcában és szeretne IDE visszajönni. Na kedves daffy, mikor volt a történelemben ilyen eset? Mikor egy ilyen srác a riválishoz igazolt. Gyerünk, mondjál csak egyet. Előbb is leírtam, most is, mielőtt elküldesz egy hszt, olvasd el, nehogy valami hü_eségget küldjél.
barcafan0911 írta:
Akkor mondjál egy ellenpéldát ha tudsz. Egy saját nevelés, akinek Barcelonai a családja, igazi culé még most is, a legjobb haverjai ott vannak a Barcában és szeretne IDE visszajönni. Na kedves daffy, mikor volt a történelemben ilyen eset? Mikor egy ilyen srác a riválishoz igazolt. Gyerünk, mondjál csak egyet. Előbb is leírtam, most is, mielőtt elküldesz egy hszt, olvasd el, nehogy valami hü_eségget küldjél.
nem barcás,de pl zlatan,tevez,luis enrique,ronaldo.mind a riválishoz igazolt. megannyi játékos igazolt már egyébként olyan csapatba,melynek előtte a riválisának nyalta a hátsóját. egyébként gyönyörűen leírtad ebben a hsz-ben azokat a feltételeket,melyek fabregason kívül egy emberre sem lehetnek igazak. ilyet én is tudok,de értelmetlenbarcafan0911 írta: Akkor mondjál egy ellenpéldát ha tudsz. Egy saját nevelés, akinek Barcelonai a családja, igazi culé még most is, a legjobb haverjai ott vannak a Barcában és szeretne IDE visszajönni. Na kedves daffy, mikor volt a történelemben ilyen eset? Mikor egy ilyen srác a riválishoz igazolt. Gyerünk, mondjál csak egyet. Előbb is leírtam, most is, mielőtt elküldesz egy hszt, olvasd el, nehogy valami hü_eségget küldjél.
Akkor mondjál egy ellenpéldát ha tudsz. Egy saját nevelés, akinek Barcelonai a családja, igazi culé még most is, a legjobb haverjai ott vannak a Barcában és szeretne IDE visszajönni. Na kedves daffy, mikor volt a történelemben ilyen eset? Mikor egy ilyen srác a riválishoz igazolt. Gyerünk, mondjál csak egyet. Előbb is leírtam, most is, mielőtt elküldesz egy hszt, olvasd el, nehogy valami hü_eségget küldjél.daffy írta:te meg azon,hogy mennyi,de mennyi ellenpélda volt márbarcafan0911 írta:Ne legyetek már buták.Fabregas soha nem igazol majd madridba.
Komolyan, valami elvitte az eszeteket, vagy mi? Pique már ezt meg beszélte Fabreval rég.
Ő egy culé. Nincs az a pénz amiért madridba menne. Akkor inkább a chelsea. A játékosok nem tárgyak, van beleszólásuk, hogy hova igazolnak. Ha ő nem akar madridba menni, akkor nem írja alá a szerződést és cső.
Mit tehetne vele az Arsenál akkor? Kirúgja? Akkor jön ide ingyen. Komolyan, mielőtt írtok valami ostobaságot, gondolkozzatok már el rajta mit írtok.
te meg azon,hogy mennyi,de mennyi ellenpélda volt márbarcafan0911 írta:Ne legyetek már buták.Fabregas soha nem igazol majd madridba.
Komolyan, valami elvitte az eszeteket, vagy mi? Pique már ezt meg beszélte Fabreval rég.
Ő egy culé. Nincs az a pénz amiért madridba menne. Akkor inkább a chelsea. A játékosok nem tárgyak, van beleszólásuk, hogy hova igazolnak. Ha ő nem akar madridba menni, akkor nem írja alá a szerződést és cső.
Mit tehetne vele az Arsenál akkor? Kirúgja? Akkor jön ide ingyen. Komolyan, mielőtt írtok valami ostobaságot, gondolkozzatok már el rajta mit írtok.
félek tőle. én egy dologban bízom nagyon,illetve 2ben.LG írta:Lehet, h tévedek, de én nem azt látom, h Fabgregas el akarna menni Londonból. Nekem úgy jön le, h jól érzi ott magát, és csak a Barca kedvéjért jönne el. Nem hiszem, h más csapat nagyon szóba jönne neki, ahova eligazolna.daffy írta:LG,ha igaz amit írtál és 35 milliónál megálltok és a real tényleg ad 60körül,az rettenetes különbség és nem hiszem,hogy egy ilyet távolságot áthidal fabregas személye. ha el akar menni londonból,akkor a barcának a zsebébe kell nyúlnia kicsit mélyebben,amire szerintem még nincs szüksége,ezért írtam,hogy meg kellene állapodnotok az arsenallal,hogy jövőre a tiétek.
Lehet, h tévedek, de én nem azt látom, h Fabgregas el akarna menni Londonból. Nekem úgy jön le, h jól érzi ott magát, és csak a Barca kedvéjért jönne el. Nem hiszem, h más csapat nagyon szóba jönne neki, ahova eligazolna.daffy írta:LG,ha igaz amit írtál és 35 milliónál megálltok és a real tényleg ad 60körül,az rettenetes különbség és nem hiszem,hogy egy ilyet távolságot áthidal fabregas személye. ha el akar menni londonból,akkor a barcának a zsebébe kell nyúlnia kicsit mélyebben,amire szerintem még nincs szüksége,ezért írtam,hogy meg kellene állapodnotok az arsenallal,hogy jövőre a tiétek.
Sztem ha Cescnek nem lenne barcelonai múltja, akkor igenis érthető lenne a Madridba igazolása.Sanama írta:Daffy,
Cesc miért akarna Madriba menni?(tekintsünk el barcelonai múltjától) Kupák? mikor volt az utolsó?(most minden rosszindulat nélkül mondom).
Az Arsenallal kb. ugyanannyi esélye van BL-re,mint a Realnak volt az elmúlt években.
Szóval még azt sem lehet mondani,hogy a trófeszerzés lenne csábító, legalábbis szerintem.