Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
NemMessiFan írta:Nem untad még meg a játékot 18000 év után?varnagykrisztian írta:Nem sokáig bírta a mester mert a 20011/12 szezon 15. fordulója után 7 győzelem, 2 döntetlen, 6 vereség után kirúgtákvarnagykrisztian írta: -Wenger átvette 25. forduló környékén a Sevilla kispadját
Nem untad még meg a játékot 18000 év után?varnagykrisztian írta:Nem sokáig bírta a mester mert a 20011/12 szezon 15. fordulója után 7 győzelem, 2 döntetlen, 6 vereség után kirúgtákvarnagykrisztian írta: -Wenger átvette 25. forduló környékén a Sevilla kispadját
Kell egy mezszponzorchonggy írta:Barcával.
Barcával.sjd írta:Lehet, hogy komplettül nincs pénz a csapatnál, kikkel vagy?chonggy írta: Nem tudom....Az,hogy kulcsjátékosnak tettem,a gyengébb játékosok esetében segitett,de pl Anelkanal (aki egyébként csak 12 milla),nem...![]()
Lehet, hogy komplettül nincs pénz a csapatnál, kikkel vagy?chonggy írta: Nem tudom....Az,hogy kulcsjátékosnak tettem,a gyengébb játékosok esetében segitett,de pl Anelkanal (aki egyébként csak 12 milla),nem...![]()
Nem sokáig bírta a mester mert a 2011/12 szezon 15. fordulója után 7 győzelem, 2 döntetlen, 6 vereség után kirúgtákvarnagykrisztian írta: -Wenger átvette 25. forduló környékén a Sevilla kispadját
Nem tudom....Az,hogy kulcsjátékosnak tettem,a gyengébb játékosok esetében segitett,de pl Anelkanal (aki egyébként csak 12 milla),nem...sjd írta:hogyhogy?chonggy írta: Ez sem segitett...
hogyhogy?chonggy írta: Ez sem segitett...
Ez sem segitett...sjd írta:alacsony a wage budget, ezért nem adhatsz olyan magas fizetést a játékosnak, mint amilyet kérchonggy írta:Ajánlok X milkát Y játékosért,a csapata elfogadja.Mikor szerződést ajánlanák neki,ezt irja ki lent,pirossal:cannot suggest deal due to board restrictions,please correct.Ez mi?Mindegyik játékosnál ez van.
vagy ajánlj kevesebbet vagy a büdzsét emeld meg
harmadik opció, hogy abban a szerepkörben (pl. first team) nem kaphat egy játékosod olyan magas fizut, bár ez ritka (ilyenkor eggyel feljebb kell léptetni)
alacsony a wage budget, ezért nem adhatsz olyan magas fizetést a játékosnak, mint amilyet kérchonggy írta:Ajánlok X milkát Y játékosért,a csapata elfogadja.Mikor szerződést ajánlanák neki,ezt irja ki lent,pirossal:cannot suggest deal due to board restrictions,please correct.Ez mi?Mindegyik játékosnál ez van.
Köszi, majd megpróbálom! Az a winsnap nevű program sem segített, mert az is az asztalról csinált nekem print screent.Zaen írta:Print Screenhez ALT + F9, és a képeket a játék dokumentumok mappájában (ahol pl. a taktikát, edzértervet, mentéseket stb. tárolja) találhatjátok meg a 'screenshots' mappában.
Print Screenhez ALT + F9, és a képeket a játék dokumentumok mappájában (ahol pl. a taktikát, edzértervet, mentéseket stb. tárolja) találhatjátok meg a 'screenshots' mappában.LM10 írta:Lionel85 írta:
Képeket nem tudok küldeni, mert valahogy a print screent gomb nem működik (nem a játékról csinál képet a gépem, hanem az asztalról :S),
Nekem is ez a problémám, erre nincs megoldás?![]()
Én is kezdeni akarok egy új karriert, csak nem tudom kivelAkár hol kezdek, sehol sem alkotok maradandót, pedig ez a taktikám legelőször a Barcánál triplázást ér, de ha már ugyan ezzel a taktikával kezdek a Barcával, már ott sem jó
Szerintem nemreg Braziliat iranyitotta.kurdt írta:Lehet, hogy erre nem tudsz válaszolni, de engem igencsak érdekelne h Brazília mit keresett a 43. helyen...messideco írta:Sajnos kiestem a vb-n. Új-Zélandot hiába vertem meg, Kolumbia jobb gólkülönbséggel továbbjutott
Kezdődnek az Eb-selejtezők Olaszországgal, Szlovákiával stb.
Érdekes:
http://noob.hu/2011/02/06/ad.JPG
Lehet, hogy erre nem tudsz válaszolni, de engem igencsak érdekelne h Brazília mit keresett a 43. helyen...messideco írta:Sajnos kiestem a vb-n. Új-Zélandot hiába vertem meg, Kolumbia jobb gólkülönbséggel továbbjutott
Kezdődnek az Eb-selejtezők Olaszországgal, Szlovákiával stb.
Érdekes:
http://noob.hu/2011/02/06/ad.JPG
Az Athleticoval próbálkoztál már?LM10 írta:ÁÁÁ srácok elegem lett. Voltam angol,olasz,spanyol,német,francia csapattal, kicsivel, naggyal, középcsapattal, és mindenhol megbukok. El sem tudok kezdeni normálisan egy karriert, ha valahol be is jön a dolog kb a 4. meccsnél újra semmi...
Még a demóban kezdtem egyet anno a Barcával, ott kialakítottam egy taktikát, amit tökéletesítettem később, és így lettem tricampions. Azóta semmi, ha tök új taktikát kezdek el építeni még roszabb.