Utazás Barcelonába

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
fcgigi
Jugador del Barça

2011.02.24. 22:05:21

Andris írta:10 euró egy név, 5 euró egy számkarakter. tehát a kétszámjegyűek már 10eurósak.

és még külön a felső is ugyebár??? azt is meg tudod mondani mennyi???
és köszi szépen a választ
O-le-le, o-la-la, ser del Barca es el millor que hi ha
Barca-drukkernek lenni a legjobb dolog a világon
Andris
Adminisztrátor

2011.02.24. 21:57:34

10 euró egy név, 5 euró egy számkarakter. tehát a kétszámjegyűek már 10eurósak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
fcgigi
Jugador del Barça

2011.02.24. 21:43:52

nekem egy olyan kérdésem lenne, h aki már volt Barcelonába nem e tudja véletlenül, h mennyiért lehet csináltatni olyant h a te neved szerepeljen a barca mezen?? ugye van ilyen, jól tudom?? mert utolsó bajnokira megy az egyik barátom, (sajna az én barcás kiruccanásom még várat magára) és szeretném ha hozna nekem olyant... tud erről valaki információt adni?? előre is köszi (rem jó topicot választottam)
O-le-le, o-la-la, ser del Barca es el millor que hi ha
Barca-drukkernek lenni a legjobb dolog a világon
Andris
Adminisztrátor

2011.02.24. 17:19:42

LM10 írta:Srácok idén szerveztek utazást Barcelonába, az Eurobarca keretein belül? :D
Nem tervezünk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
tothmark
Barça B

2011.02.22. 20:50:03

Egy őszi utazásba én is benne lennék, ha úgy alakul az érettségi és a ballagás... :D
LM10
Director del Fútbol

2011.02.22. 20:19:12

Srácok idén szerveztek utazást Barcelonába, az Eurobarca keretein belül? :D
Feketesz
Barça B

2011.02.18. 14:55:36

marika66 írta:Szia Mindenkinek! Lentebb láttam, hogy tudtok segíteni jegyvásárlásban. Már csak az hiányzik!:)))) Rep.jegy, szállás van, Alméria meccsre kellene 4db jegy. Mondjuk egymás mellé???!! Köszönöm ha segítetek.
http://www.servicaixa.com/nav/en/deport ... CELONAALME

Itt tudtok venni,bár egymás mellett nem nagyon van. Amennyiben csütörtök-pénteken is már Barcelonában lesztek,vegyétek meg a stadionnál személyesen a meccs előtt napokban, 100%,hogy lesz. Emlékszem 2 éve Barcelona-Lyon Bl meccsre is simán lehetett még jegyet venni 2 nappal a meccs előtt.
marika66
Barça C
Kapcsolat:

2011.02.18. 14:40:45

Szia Mindenkinek! Lentebb láttam, hogy tudtok segíteni jegyvásárlásban. Már csak az hiányzik!:)))) Rep.jegy, szállás van, Alméria meccsre kellene 4db jegy. Mondjuk egymás mellé???!! Köszönöm ha segítetek.
marika66
Feketesz
Barça B

2011.02.18. 14:14:11

szajko írta:
Feketesz írta:Gratulálok biztos nagy élmény lesz!!!:) Hogy sikerült jegyet szerezni ? Én nyáron fogok menni augusztus végén 2 hétre és valószínűleg beleesik majd egy Barca-Real szuperkupa döntő meg egy Gamper.
Keresztfaterom előre megrendelte, de már tudtam 2 hónappal ezelőtt is,hogy megyek csak nem akartam elkiabálni a dolgot. :)
Értem,az úgy más akkor,de a lényegen nem változtat
szajko
Director del Fútbol

2011.02.18. 14:08:12

Feketesz írta:Gratulálok biztos nagy élmény lesz!!!:) Hogy sikerült jegyet szerezni ? Én nyáron fogok menni augusztus végén 2 hétre és valószínűleg beleesik majd egy Barca-Real szuperkupa döntő meg egy Gamper.
Keresztfaterom előre megrendelte, de már tudtam 2 hónappal ezelőtt is,hogy megyek csak nem akartam elkiabálni a dolgot. :)
Feketesz
Barça B

2011.02.18. 14:03:41

szajko írta:Megyek a Barca-Arsenalra... :shock: :D
Mekkora lesz,így még örülök is,hogy kikaptunk lesz ám hangulat meg szép játék. :)
Gratulálok biztos nagy élmény lesz!!!:) Hogy sikerült jegyet szerezni ? Én nyáron fogok menni augusztus végén 2 hétre és valószínűleg beleesik majd egy Barca-Real szuperkupa döntő meg egy Gamper.
szajko
Director del Fútbol

2011.02.18. 14:00:49

Megyek a Barca-Arsenalra... :shock: :D
Mekkora lesz,így még örülök is,hogy kikaptunk lesz ám hangulat meg szép játék. :)
RonaldinhoX
Jugador del Barça

2011.02.18. 06:31:50

Booking.com itt találsz szállást!

Mivel már 30 euróért lehet belépőjegyet kapni fentre aztán a lépcsőn lel lehet menni alsó szintre nem biztos hogy stadiontúrát kell vákasztanotok ami kb 15-20 euró!
Ha kell segítség jegyvásárlásban segítek szívesen...

csokageza írta:Üdv mindenki!

Én nyáron vagy ősszel szeretnék leutazni apámmal Barcelonába egy hétvégére. Még kezdő vagyok sose repültem még és szeretnék tanácsot kérni tőletek. Repülőtársaságoknál én a WizzAir-t néztem ki,interneten akarok majd foglalni jegyet mert elvileg úgy olcsóbb mintha valami utazási irodától mennénk. Szállást illetően én találtam egy oldalt ahol szerintem elég olcsó a szállás (5-6ezer ft/éj/fő) http://www.budgetplaces.com/hu/ Szerintetek ez elég megbízható oldal?
Mivel még sose repültem,kell útlevelet csináltatnom vagy elég a személyi? (17éves vagyok) Sajnos meccset nem tudnánk megnézni mert az már nem fér bele az anyagi keretbe,de egy stadiontúra és városnézés nekünk bőven elég lenne,szóval csak repülőjegy és szállás kéne. Előre is köszönöm a választ/válaszokat!

Üdvözlettel : Géza
csokageza
Barça C

2011.02.18. 04:38:32

Üdv mindenki!

Én nyáron vagy ősszel szeretnék leutazni apámmal Barcelonába egy hétvégére. Még kezdő vagyok sose repültem még és szeretnék tanácsot kérni tőletek. Repülőtársaságoknál én a WizzAir-t néztem ki,interneten akarok majd foglalni jegyet mert elvileg úgy olcsóbb mintha valami utazási irodától mennénk. Szállást illetően én találtam egy oldalt ahol szerintem elég olcsó a szállás (5-6ezer ft/éj/fő) http://www.budgetplaces.com/hu/ Szerintetek ez elég megbízható oldal?
Mivel még sose repültem,kell útlevelet csináltatnom vagy elég a személyi? (17éves vagyok) Sajnos meccset nem tudnánk megnézni mert az már nem fér bele az anyagi keretbe,de egy stadiontúra és városnézés nekünk bőven elég lenne,szóval csak repülőjegy és szállás kéne. Előre is köszönöm a választ/válaszokat!

Üdvözlettel : Géza
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2011.02.16. 20:23:08

Tunce3y írta:Sziasztok!
A ServiCaixas jegyről kapott e-mailt ki kell nyomtatni?Ez alapján lehet átvenni helyszínen a jegyet?A vasárnapi meccsre utazom és kicsit parázom.
Edzés és utánpótlás meccs látogatható?Belépő van rá?
Köszönöm előre is!!!
igen.
igen+vidd a bankkártyát+ útlevél vagy személyit
edzés nem szerintem, kiskölökre beengednek tudtommal.
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
marika66
Barça C
Kapcsolat:

2011.02.16. 09:03:46

Szia Mindenkinek! Megy valaki Almeria elleni Meccsre?? Szeretném vele a férjemet meglepni, csak nem tudom hogy melyik utazási irodával menjünk. Köszönöm a segitségeteket előre is.
marika66
Tunce3y
Barça B

2011.02.14. 20:18:40

Sziasztok!
A ServiCaixas jegyről kapott e-mailt ki kell nyomtatni?Ez alapján lehet átvenni helyszínen a jegyet?A vasárnapi meccsre utazom és kicsit parázom.
Edzés és utánpótlás meccs látogatható?Belépő van rá?
Köszönöm előre is!!!
Giuly
Barça B

2011.02.14. 11:35:26

Jó ötlet ez a tömörülés meccs előtt. 05.07. meg a Barca Borgers fog játszani az Ademar Leonnal kézimeccset a Palauban. Azt is érdemes megnézni.:)
hau30
Capitá del Barça

2011.02.14. 11:10:40

Giuly írta:Megmondom őszintén, hogy én elég izgulós gyerek vagyok és tudom, hogy tiszta ideg lettem volna az utolsó egy hétben ha indulás előtt nincs jegyem:) Meg egyedül megyek és csak 1 belépő kellett. Tudom még ajánlani a Hotel Sagrada Familiat ez egy kis 3 csillagos szálloda, amikor elősször mentem Barcelonába meccsre, a Bono utazási irodába, akkor itt laktam. Közel a metro, meg a szálloda is szép és jó volt. A Hostel Conde Güel, meg elég egyszerű a szobában vagy egy csap, tv, szekrény, van wifi, de toalettra meg fürdeni a folyosóra kell menni a közösbe. Viszont tényleg közel a "szentély", kijössz a Hostelből balra fordulsz és ott a szálloda:) Üdv
Remek!Ha úgy alakul tömörűlhetnénk ez idő tájt.Én személy szerint 05.04-től-05.11-ig leszek Barcelonába két barátommal.Én is parás gyerek vagyok az Espanyol meccs véget,mivel ez leenne az első élő Barca meccs életemben,és ha minden úgy alakul(bár most hála az égnek nem úgy néz ki,mert 5 pont a difi :lol: )lehet bajnokavatás lesz.Meg kell fogadni a tapasztaltabbak tanácsát(lásd.Andris).Köszönet érte ismét.Megspóroltad elkövetkezendő havi nyugtató adagjaimat.Ha pedig nem lesz jegy,akkor pedig szerdától vasárnapig ások egy alagútat a stadionba. :D
Giuly
Barça B

2011.02.11. 12:09:18

Megmondom őszintén, hogy én elég izgulós gyerek vagyok és tudom, hogy tiszta ideg lettem volna az utolsó egy hétben ha indulás előtt nincs jegyem:) Meg egyedül megyek és csak 1 belépő kellett. Tudom még ajánlani a Hotel Sagrada Familiat ez egy kis 3 csillagos szálloda, amikor elősször mentem Barcelonába meccsre, a Bono utazási irodába, akkor itt laktam. Közel a metro, meg a szálloda is szép és jó volt. A Hostel Conde Güel, meg elég egyszerű a szobában vagy egy csap, tv, szekrény, van wifi, de toalettra meg fürdeni a folyosóra kell menni a közösbe. Viszont tényleg közel a "szentély", kijössz a Hostelből balra fordulsz és ott a szálloda:) Üdv
Andris
Adminisztrátor

2011.02.11. 09:40:42

Értem. :) Nem lehetetlen egyébként, 1-1 helyek mindig vannak szabadon, csak én mindig 4ben gondolkozom, illetve 2-2ben, mert általában nekem családi mókák ezek. Viszont azért megsúgom, hogy a 140 euródért ennél hatszor jobb helyre is ülhettél volna, ha van egy kis türelmed még.
Persze gondolom jó érzés h 'zsebben a dolog', meg aztán így is jó helyed van. :)

Én a Mes que un club C-jében szoktam ülni, vagy a két oldalán lévő szektorban, és szinte mindig az első 1-2 sorban. talán az 5. volt a leghátsó, de azt már rég volt. Onnan látni ugyanis igazán jól a pályát, ezek a helyek felelnek meg a szemközti oldalon a VIP páholynak ahol az elnök ücsörög meg a főméltóságok :D GYakorlatilag senki nem ül előtted ugyanis.
És simán lehet ezekre a helyekre venni párosával is jegyet akár, csak meccs előtt.

Ahogy nézem egyébként, a Getafe vagy az Almeria lesz az én barátom. :)

Szállást illetően én nemhiszem h segítséget tudnék nyújtani. :)
- József Attila
barka
Jugador del Barça

2011.02.11. 09:36:06

Andris írta:Giuly, megkérdezhetem hogy hol ülsz, illetve hogy hogyan vetted a jegyet ?

Többieknek üzenem, továbbra sem értem hogy miért nem érthető amit leírunk nektek, csak megkérdezitek még huszadszor is.
Mondok valami ""meglepőt"". A jövő év Októberi szerda éjfélkor kezdődő 4.osztályú csapat ellen játszandó otthoni kupa visszavágóra sem lehet jegyet vásárolni, mind elkelt ugyanis. Teltház lesz.

A Barcának van annyi bérletese, hogy a mérkőzések előtti időszakban gyakorlatilag nem lehet jegyet venni, leszámítva az utolsó 1 hetet. És főleg az utolsó két napot. Ekkor mondják vissza ugyanis, mert ha nem érnek rá vagy nincs kedvük, ilyenkor derül ez ki számukra, és visszakapják a pénzüket!!! Ha Vasárnap van a meccs, ráérsz szombaton, vagy ha nagyon izgulsz pénteken jegyet venni.

Giuly fórumozó társunkat nem véletlen kérdezem most, mert kiváncsi vagyok. A derbire ugyanis pillanatnyilag (most néztem meg) 1 darab jegy elérhető. Lehet hogy délután már 3 is lesz, asszem ettől még nem vesztem hitelem. Május 1-től a meccs előtti napig viszont, megesküszöm nektek, a 98.000ből még 38.000 jegy fel fog szabadulni, és egy jó része gazdát cserél.

Én is már tervezem a dolgokat, és a tavaszi kirándulásom talán pont az Espanyol meccs lenne, azonban félek tőle kicsit, hogy ekkor lesz bajnoki ünneplés (ergo a jegyvásárlás mégiscsak megnehezülhet, mert minden bérletes ott akar lenni), vagy pedig addigra már megnyertük a bajnokságot, és Guardiola egyértelműen pihentet.

De mondom, nemsokára kész a terv, majd jelentkezem a részletekkel, és akkor láthatja megint mindenki h milyen egyszerű ez, élen a jegyvásárlással.
Andris mindenképpen várom tapasztalataidat!

Illetve kérdezném, hogy szállás terén hol érdemes megszállni? Guilyt olvastam, hogy Ő a Conde Güel Hostelt ajánlotta, egyéb ötletek?

Üdv:
István
Giuly
Barça B

2011.02.11. 09:28:25

Szia!
Elősször az fcbarcelona.com-on próbáltam, aztán ott valami csatlakozási hiba volt és nem sikerült megvenni a jegyet. Utána visszaolvastam ebben a fórumban, hogy mindenki a servicaixan veszi a jegyet és így én is ott vettem meg. A 0307 sectorban fogok ülni a 2 tribünön fedett helyen középen, az F betűben:). 143,50 euro volt a jegy, de ezen nem akartam spórolni. Megkaptam már a visszaigazoló e-mailt, meg le is vették a pénzt a kártyámról. Kinyomtattam a papírt, gondolom ezzel lehet majd átvenni a jegyet a pénztárakba. hello
Andris
Adminisztrátor

2011.02.11. 09:16:41

Giuly, megkérdezhetem hogy hol ülsz, illetve hogy hogyan vetted a jegyet ?

Többieknek üzenem, továbbra sem értem hogy miért nem érthető amit leírunk nektek, csak megkérdezitek még huszadszor is.
Mondok valami ""meglepőt"". A jövő év Októberi szerda éjfélkor kezdődő 4.osztályú csapat ellen játszandó otthoni kupa visszavágóra sem lehet jegyet vásárolni, mind elkelt ugyanis. Teltház lesz.

A Barcának van annyi bérletese, hogy a mérkőzések előtti időszakban gyakorlatilag nem lehet jegyet venni, leszámítva az utolsó 1 hetet. És főleg az utolsó két napot. Ekkor mondják vissza ugyanis, mert ha nem érnek rá vagy nincs kedvük, ilyenkor derül ez ki számukra, és visszakapják a pénzüket!!! Ha Vasárnap van a meccs, ráérsz szombaton, vagy ha nagyon izgulsz pénteken jegyet venni.

Giuly fórumozó társunkat nem véletlen kérdezem most, mert kiváncsi vagyok. A derbire ugyanis pillanatnyilag (most néztem meg) 1 darab jegy elérhető. Lehet hogy délután már 3 is lesz, asszem ettől még nem vesztem hitelem. Május 1-től a meccs előtti napig viszont, megesküszöm nektek, a 98.000ből még 38.000 jegy fel fog szabadulni, és egy jó része gazdát cserél.

Én is már tervezem a dolgokat, és a tavaszi kirándulásom talán pont az Espanyol meccs lenne, azonban félek tőle kicsit, hogy ekkor lesz bajnoki ünneplés (ergo a jegyvásárlás mégiscsak megnehezülhet, mert minden bérletes ott akar lenni), vagy pedig addigra már megnyertük a bajnokságot, és Guardiola egyértelműen pihentet.

De mondom, nemsokára kész a terv, majd jelentkezem a részletekkel, és akkor láthatja megint mindenki h milyen egyszerű ez, élen a jegyvásárlással.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2011.02.11. 09:29:40-kor.
- József Attila
Giuly
Barça B

2011.02.11. 08:45:22

Sziasztok!
Én is sokáig tanakodtam, hogy mikor vegyem meg az Espanyol elleni meccsre a jegyeket. Aztán 3 napja meg is vettem, nem volt olcsó de jó helyen fogok ülni legalább:). Van aki jön erre a meccsre? Május 6. indulás reggel 6:00kor? Ha valakinek még nincs szállása ajánlom a Conde Güel Hostelt már laktam minden rendben volt és kb 7 perc gyalog a stadion:) Üdv
Válasz küldése