Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor nem csak nekem tűnt fel, hogy mennyire húz arra a kommentátor.Fernando írta:Jó ez a Sport Gézás közvetítés![]()
![]()
:
11' Az Arsenal nagyon neki esett ellenfelének. Nem csak a botrányos közvetítés miatt kapjuk fel a fejünket.
28' Óriási helyzet. De a hazai beadás hosszú lett, pedig a DigiSport riportere nagyon szeretett volna londoni gólt látni. De aztán barcelonait látott. David Villa kapott egy szenzációs kiugratást Messitől, és 13 méterről berúgta.
59' Pedro elesett a 16-oson belül, de nem volt 11-es. Aztán az Arsenal is eljutott a barca 16-osán belülre, de a londoniak elkezdtek passzolgatni, amit a spanyolok ellen nem szabad.
60' Megboldogult Knézy Jenő óta nem lehetett hallani riportert ennyire drukkolni egy csapatnak. (végre nem csak nekem tűnt fel)
90+2' Két perc a hosszabbítás, de a Digisport riportere már megállapította: az Arsenal a rendes játékidőben már nyert. Ráadásul Arsavin kézzel vette le, ezt nem mondta a szpíker.
Csak éppen ehhez a taktikához se edzőjük se keretük se játékstílusuk.Mihu írta:Csak nem mindegy hogy két hétig arra készülsz hogy kidolgozz egy taktikát, arra a helyzetre, hogy 2-1-el továbbjutásra állsz, vagy ott a meccs közben adódik a helyzet hogy előnyben vagy.
Én akkor is azt mondtam, hogy nem arra kellene verni magunkat hogy a bíró nem adta meg Bojan gólját mert:csababarca írta: Mihu ebben van valami, viszont ha a Mopurinho-bérenc bíró nem érvényteleníti a végén Bojan totál szabályos gólját, akkor azt mondtad volna,hogy oké,ezt már szeretem.
De ez az Arsenal sokkal gyengébb annál az internél. Nem is tudom még mindig felfogni,hogy egy ilyen csapattól hogyan bírtunk kikapni.
De a visszavágón lesimázzuk
- a széleken szét tudjuk szedni a védelmet és nem középen erőltetjük tovább mikor Villa (aki ugyebár középcsatár) idő előtt lekerül a pályáról, hogy Keita is lehetőséget kapjon kötelezően!Fernando írta:Minek neked vérbeli szélső?westerngom írta:rövid a pad:
- nincs minőségi belső védőnk pique helyére, nincs kreatív kp.-nk xavi helyére aki a padról lendületet tud hozni a meccsbe és egy vérbeli szélső is elférne a padon. A fiatalokat most talán hagyjuk és a Keita kaliberű létszám kitöltő embereket is....
Mellesleg szerintem erről a vereségről nem is kimondottan Guardiola vagy a játékosok vagy akár a bíró tehet. Ez mind felszámolható annak, hogy a spanyol bajnokság színvonala már lassan egy évtizede a 0-val egyenlő.
Inter ellen pl nem voltam ilyen elfogult, mert tisztában voltam vele,h hogy tudnak védekezni. És alapból nem szoktam az lenni. De csak a vak nem látta,h magunkat vertük meg ma,és nem az ellenfél ereje miatt kaptunk ki. Azért erre a csapatra jellemző,hogy kijavítja a hibákat, főleg Pep óta.Mihu írta:Tudod Miki én azok után, hogy tavaly 2 héten keresztül ment a parasztvakítás, és utána meg úgy cserbenhagytak minket, hogy legszívesebben leköptem volna a tv-t...úgyhogy majd ha továbbjutottunk, akkor azt mondom hogy oké, ezt már szeretem. Addig ne is haragudjatok, de én nem vagyok ilyen elfogult, és simán beleveszem hogy kiesünk.ozsimiki írta: Szerintem meg azért mind1, mert ez az Arsenal 10évente fog arra készülni,h bekkeljen egész meccsen, ezért hiába teszi, nem a sajátja,és nem tudja úgy alkalmazni majd mint az Inter tette, akik ellen is elméletben 2-vel nyertünk otthon
Szóval felőlem készüljenek arra,de szerintem köztes megoldást választják,de az sem lesz elég.
Mihu ebben van valami, viszont ha a Mopurinho-bérenc bíró nem érvényteleníti a végén Bojan totál szabályos gólját, akkor azt mondtad volna,hogy oké,ezt már szeretem.Mihu írta:Tudod Miki én azok után, hogy tavaly 2 héten keresztül ment a parasztvakítás, és utána meg úgy cserbenhagytak minket, hogy legszívesebben leköptem volna a tv-t...úgyhogy majd ha továbbjutottunk, akkor azt mondom hogy oké, ezt már szeretem. Addig ne is haragudjatok, de én nem vagyok ilyen elfogult, és simán beleveszem hogy kiesünk.ozsimiki írta: Szerintem meg azért mind1, mert ez az Arsenal 10évente fog arra készülni,h bekkeljen egész meccsen, ezért hiába teszi, nem a sajátja,és nem tudja úgy alkalmazni majd mint az Inter tette, akik ellen is elméletben 2-vel nyertünk otthon
Szóval felőlem készüljenek arra,de szerintem köztes megoldást választják,de az sem lesz elég.
Tudod Miki én azok után, hogy tavaly 2 héten keresztül ment a parasztvakítás, és utána meg úgy cserbenhagytak minket, hogy legszívesebben leköptem volna a tv-t...úgyhogy majd ha továbbjutottunk, akkor azt mondom hogy oké, ezt már szeretem. Addig ne is haragudjatok, de én nem vagyok ilyen elfogult, és simán beleveszem hogy kiesünk.ozsimiki írta: Szerintem meg azért mind1, mert ez az Arsenal 10évente fog arra készülni,h bekkeljen egész meccsen, ezért hiába teszi, nem a sajátja,és nem tudja úgy alkalmazni majd mint az Inter tette, akik ellen is elméletben 2-vel nyertünk otthon
Szerintem meg azért mind1, mert ez az Arsenal 10évente fog arra készülni,h bekkeljen egész meccsen, ezért hiába teszi, nem a sajátja,és nem tudja úgy alkalmazni majd mint az Inter tette, akik ellen is elméletben 2-vel nyertünk otthonMihu írta:Csak nem mindegy hogy két hétig arra készülsz hogy kidolgozz egy taktikát, arra a helyzetre, hogy 2-1-el továbbjutásra állsz, vagy ott a meccs közben adódik a helyzet hogy előnyben vagy.ozsimiki írta:
Tavaly 0-1nél ők álltak jobban, bírták is kemény 2 vagy 3 percig a Barca nyomást![]()
Nincs kétségem afelől,hogy Pep és az egész csapat megfelelően fog hozzáállni az elejétől, és meg is lesz az eredménye.
FORCA!
Aztamindenit, igazad lehet.gezu1025 írta:Szerintem is kéne egy jó szélső. És most vicc nélkül teljesen komolyan közlöm az egész forummal, hogy aki kéne az nem más, mint: Dzsudzsák BalázsFernando írta:Minek neked vérbeli szélső?
Csak nem mindegy hogy két hétig arra készülsz hogy kidolgozz egy taktikát, arra a helyzetre, hogy 2-1-el továbbjutásra állsz, vagy ott a meccs közben adódik a helyzet hogy előnyben vagy.ozsimiki írta:
Tavaly 0-1nél ők álltak jobban, bírták is kemény 2 vagy 3 percig a Barca nyomást![]()
Nincs kétségem afelől,hogy Pep és az egész csapat megfelelően fog hozzáállni az elejétől, és meg is lesz az eredménye.
FORCA!
Leírhatom ,hogy mit gondolok annélkül, hogy dicsérnék valakit??Nyilván nem említem azokat akik ügyesek voltak,és mivel kikaptunk és mivel néztem a meccset dühös vagyok!!Sosem kedveltem Keita játékát és ezt most megerősítette/m/ mivel gyakorlatilag semmit nem csinált /=ennek adtam hangot/,de ismétlem önmagam:A MAI MECCS NEM 'CSAK' RAJTA MENT EL!!!!Initom írta:barcelonaforever büszke lehetsz magadra...
viszont úgy látszik ebben igaza volt az arsenalos srácnak...a bloggernek.
Tavaly 0-1nél ők álltak jobban, bírták is kemény 2 vagy 3 percig a Barca nyomástSubinho írta:az a baj, hogy megvan az Arsenalnak, amit akartak. előnnyel érkeznek a Camp Nouba és így ők dirigálnak. A Barca kényszer helyzetben lesz, az angolok beállnak 10 emberrel védekezni és hétvégén láttuk, milyen is az... szóval igen, odateszik magukat a srácok, csak épp láttuk, hogy milyenek az Arsenal kontrák és nem nekik kell rohanni az eredmény után....Ronal.10 írta:Elhittük magunkról h megvan a meccs ami nem is baj..na de 0-1nél???
Pep megint rosszúl rosszkor cserélt. Szokásos évi potyagólja Valdesnek megvan...
Megvertük magunkat.
De sztem iskoláztunk a pályán..és ez majd a Nou Campba lesz érezhető eredménybe.
Ez a csapat nem búcsúzhat már mosta BL-től. Aki azt mondja az szégyelje magát Barcas létére.
Szerintem is kéne egy jó szélső. És most vicc nélkül teljesen komolyan közlöm az egész forummal, hogy aki kéne az nem más, mint: Dzsudzsák BalázsFernando írta:Minek neked vérbeli szélső?westerngom írta:rövid a pad:
- nincs minőségi belső védőnk pique helyére, nincs kreatív kp.-nk xavi helyére aki a padról lendületet tud hozni a meccsbe és egy vérbeli szélső is elférne a padon. A fiatalokat most talán hagyjuk és a Keita kaliberű létszám kitöltő embereket is....