Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Grat,neked is. Aludj rá egyet inkább.messideco írta:Gyerekek, a triplázásról le lehet mondani. Örüljünk, ha lesz egy kupa év végén...
szerintem ilyenkor már inkább aludni kéne, és holnap újragondolni a dolgokat..messideco írta:Gyerekek, a triplázásról le lehet mondani. Örüljünk, ha lesz egy kupa év végén...
messideco írta:Gyerekek, a triplázásról le lehet mondani. Örüljünk, ha lesz egy kupa év végén...
De ha a gólt nem adták meg, akkor tizinek kellett volna jönnie. Szóval így is orbitális nagy barmok vezették a meccset.
Igazad vancsababarca írta:Pedro mögött volt Messi, nem is lehetett les.
Game90 írta:1. Djourou kezezését nem láttam.csababarca írta:Nagy baj nem volt vele. Csak volt két egyértelmű kezezés. Djourunál, meg Arshavinnál.
Illetve Mesis meg nem adott gólját is feltűnően csúnyán benézték.
2. Arshavinét nem fújtam volna be.
3. Messi gólja szerintem les volt.
4. Songot én is kiszórtam volna.
100% egyetértek, az felhúzott, hogy amikor Messit elkaszálta hátulról, úgy hogy köze nem volt a labdához, még a kommentátor brigád (akik a barca passzpontosságának megfelelően találták el kb a neveket, hogy kinél van labda) fel volt háborodva, hogy ez kicsit szigorú... najaAndris írta:Emellett pedig a legegyértelműbb, hogy Songot kb 5ször ki kellett volna szórni.
Rohadtul nem volt szerencsénk a bíróval, marha sok döntő dolgot benézett.
1. Djourou kezezését nem láttam.csababarca írta:Nagy baj nem volt vele. Csak volt két egyértelmű kezezés. Djourunál, meg Arshavinnál.
Emellett pedig a legegyértelműbb, hogy Songot kb 5ször ki kellett volna szórni.csababarca írta:Game90 írta:Ja, el is felejtettem: bíróval mi volt a baj?
Nagy baj nem volt vele. Csak volt két egyértelmű kezezés. Djourunál, meg Arshavinnál.
Game90 írta:Ja, el is felejtettem: bíróval mi volt a baj?
Egyetértek a tavalyi Interes meccs résszel is!Kalap1988 írta:Leírtak itt már sok mindent a tavalyi inter meccsről, azokat nem ismételném. Az az egy gól, amivel itt kevesebbel kaptunk ki rengeteget jelent és ehhez még hozzájön az, amit többek írtak, hogy az Arsenalnak nincs nemhogy 11, de 3-4 olyan játékosa sem, aki úgy tud védekezni, mint az inter emberei. Szerintem,ha beállnak "interezni", akkor 2-3 vagy 4góllal tuti nyerünk. Egy esélyük van: egy a maihoz hasonló meccs tőlünk és tőlük is. Amit viszont ennél fontosabbnak tartok megjegyezni: Tavaly nem ment a parasztvakítás és nem hagytak cserben! Igaz nem jutottunk tovább és nem ment jól a játék, de a szívüket lelküket kitették a pályára és még így is csak a bíró "mentett meg minket a továbbjutástól". Ennyi jött ki abból a meccsből, de szégyent nem vallottak, mert az vall szégyent, aki meg sem próbálja, nem tesz meg mindent. Én a tavalyi visszavágón mutatott hozzáállást csillagos 5-ösre értékelném. Lehet, hogy te nem, de akkor más meccset néztünk, így kíméljük is meg egymást az ezen való vitázástól, mert ez tényleg szemlélet kérdése.Mihu írta: Tudod Miki én azok után, hogy tavaly 2 héten keresztül ment a parasztvakítás, és utána meg úgy cserbenhagytak minket, hogy legszívesebben leköptem volna a tv-t...úgyhogy majd ha továbbjutottunk, akkor azt mondom hogy oké, ezt már szeretem. Addig ne is haragudjatok, de én nem vagyok ilyen elfogult, és simán beleveszem hogy kiesünk.
Leírtak itt már sok mindent a tavalyi inter meccsről, azokat nem ismételném. Az az egy gól, amivel itt kevesebbel kaptunk ki rengeteget jelent és ehhez még hozzájön az, amit többek írtak, hogy az Arsenalnak nincs nemhogy 11, de 3-4 olyan játékosa sem, aki úgy tud védekezni, mint az inter emberei. Szerintem,ha beállnak "interezni", akkor 2-3 vagy 4góllal tuti nyerünk. Egy esélyük van: egy a maihoz hasonló meccs tőlünk és tőlük is. Amit viszont ennél fontosabbnak tartok megjegyezni: Tavaly nem ment a parasztvakítás és nem hagytak cserben! Igaz nem jutottunk tovább és nem ment jól a játék, de a szívüket lelküket kitették a pályára és még így is csak a bíró "mentett meg minket a továbbjutástól". Ennyi jött ki abból a meccsből, de szégyent nem vallottak, mert az vall szégyent, aki meg sem próbálja, nem tesz meg mindent. Én a tavalyi visszavágón mutatott hozzáállást csillagos 5-ösre értékelném. Lehet, hogy te nem, de akkor más meccset néztünk, így kíméljük is meg egymást az ezen való vitázástól, mert ez tényleg szemlélet kérdése.Mihu írta:Tudod Miki én azok után, hogy tavaly 2 héten keresztül ment a parasztvakítás, és utána meg úgy cserbenhagytak minket, hogy legszívesebben leköptem volna a tv-t...úgyhogy majd ha továbbjutottunk, akkor azt mondom hogy oké, ezt már szeretem. Addig ne is haragudjatok, de én nem vagyok ilyen elfogult, és simán beleveszem hogy kiesünk.ozsimiki írta: Szerintem meg azért mind1, mert ez az Arsenal 10évente fog arra készülni,h bekkeljen egész meccsen, ezért hiába teszi, nem a sajátja,és nem tudja úgy alkalmazni majd mint az Inter tette, akik ellen is elméletben 2-vel nyertünk otthon
Szóval felőlem készüljenek arra,de szerintem köztes megoldást választják,de az sem lesz elég.