MessiFan írta:Jó reggelt

Kezdem megszokni de 4 negyed alatt dobtam összesen 60 pontot és az ellenfél is kb ennyit

Védekezés abszolút nem megy. Zsákolni még 1 meccsemen sem sikerült de az ellenfél általában olyanokat zsákol hogy csak na

Neked mennyire van felhúzva a játék gyorsasága?
Nekem 80 de nemtom mennyi a jó

Konzolon 100x könnyebb de a passzokat mindig előre dobja a [auto_cenzúra]. Hogyan dobjak kisebbet?:D
Zsákolni sprint+dobás egyszerre!
Egyszer fuss végig a practice mód/freestyle részen!És mindent próbálj megcsinálni!És még a leírtakon kívül is van ezer dolog!
Nekem minden szinte úgy van beállítva mint a sliderben!Game speed 50 a játékos gyorsaság egyedül amit 30ra vettem le!Hány perces negyedekkel játszol?
Támadásban hívj playeket!Ha Celticssel vagy Ray Allenre olyan 3as kombók vannak, hogy csak na

Icon passal tudsz pl mozgásban lévő embernek passzolni!Érdemes rászokni a használatára!Ha joyyal játszol, támadásban az L1el tudsz zárást adni, erről már írtam hogyan működik!Ha csak egyszer megnyomod és utána a játékos feletti gombot, akkor arra az egy emberre külön figurát tudsz behívni!Pl Ray Raynek a piros A betű általában a jele behívod az ún Double figurát, s olyankor 2 ember blokkol neki miközben körbefut, kipassz és Ray Allen for TRÍÍÍÍÍ!
Támadásban nem kell kapkodni, figyeld a saját csapatod mozgását, mert a gép ha automatára van beállítva a játékhívás, akkor közben mozognak a saját embereid is a playhez mérten!
Illetve jönnek maguktól segíteni!Ne 1 emberrel próbálj 1-1zni és lecselezni!Mindig úgy passzolgass, hogy 2-2 elleni szitut alakíts ki!Vagy 1-1 ellenit!Ha sokan vannak az egyik oldalon, át kell forgatni a túloldalra!Illetve csak 1-2 mozdulatot szerintem tanulj meg a poziciós játékok közül!
Practice mód/post moves!
Mert sokszor úgy állnak fel, s csak ha az alapokat (horog dobás, kilépős jumpshoot) megtanulod akkor ezeket be lehet szórni!