Tim írta:Máris van egy megfejtőnk johdepp személyében! Remélem antialkoholista vagy

Viccen kívül:bármelyik eurobarca összejövetelen keress meg,és átveheted a nyereményt. Tényleg tudtad,vagy csak tippeltél?
mostanában kezdem felfedezni a sör szépségeit, de azért az alkesztól is messze vagyok.
a találkozókon való jövőbeli részvételem valószínűsége konvergál a nullához (eddig sem voltam egyen sem), lévén, hogy senkit nem ismerek személyesen, meg nagy írógép sem vagyok, tehát fórumon sem szoktam elmés, mélyenszántó kommunikációkban részt venni.
amúgy nem láttam még ezt a képet az alább említett, egyébként zseniális zenészről. csak a szőke haja, a hangszerek (vagy hozzájuk kapcsolható tárgyak), és a külön Szandinak való címzésről gondoltam, hogy Kurt lehet.

tehát a söröm valószínűleg nem veszem igénybe a közeljövőben. és konkrétan arról sincs fogalmam, hogyan nézel kifelé.
átadni viszont természetesen nem adom át a sör elfogyasztásának jogát másnak, hátha egyszer még eljutok egy találkozóra, és akkor könyörtelenül behajtom, ami engem illet!
na de, off vége, legyen egy kis on is, fogyasszátok egészséggel!
www.youtube.com/watch?v=pLgJ7pk0X-s